Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2196869
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
10.11.2010 21:54 - Бойко Борисов се осра и пак фърли екскремента право у медийния вентилатор Нова ТВ, та мърсотията да опръска колкото се може повече нещастници
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 3890 Коментари: 0 Гласове:
0



Бойко Борисов се осра и пак фърли екскремента право у медийния вентилатор Нова ТВ, та мърсотията да опръска колкото се може повече нещастници imageЧета тази сутрин дописка в блога на И. Инджев под заглавие Коминтерн без коментар и не вярвам на очите си, че такова нещо е възможно да се случи; да, ама не, случило се е, факт е; става дума за следното:

В телефонно интервю за Нова телевизия премиерът на България коментира колажа в интернет, на който физиономията на Тодор Живков, кадър след кадър, постепенно се превръща в лицето на бившия му охранител Бойко Борисов. Запитан за тази прилика, Борисов не само не се разграничи, но и стори дълбок поклон на диктатора, като изрази дълбокото си уважение към него.

“Сравняват Ви с един предишен управник. Това е картинка от Фейсбук. Дали ви ядосва или ви радва? В тази картинка има малко носталгия, има малко шега. Може би има и малко опозиционни намеци. Виждате ли я?

- Виждам я, но тя е некоректна към Тодор Живков, защото една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.

Харесва ли Ви, че ви сравняват с Тодор Живков?

- Не, не ми харесва, защото сме несъизмерими.

Мислите, че той е по-голям от вас?

- Фактът, че 20 години след падането му от власт никой не го е забравил показва, че доста неща са били направени. А е и факт, че 20 години ние приватизираме, ние само приватизираме това, което е построено до тогава.”

Това бил рекъл другарят Борисов; моя милост при тоя факт не се сдържа да не напише следния експресивен коментар в блога на И.Инджев:

imageМале, мале, пак е забравил да се преструва че е "десен" другарят Борисов!!! Голем гаф, нема спор! Пак се е осрал другарят Борисов и е фърлил екскремента право у тоя мощен медиен вентилатор, какъвто е Нова ТВ, та да мърсотията да се пръсне и да опръска колкото се може повече нещастници. Требе да бъдат дърпани ушите на съветниците му, че тая сутрин пак са забравиле да му припомнят, че требе да се преструва през целио ден че не е комунист. И чат-пат да казва, че комунизмът е нещо лошо, много лошо, щото убил дедо му. Та явно не си е научил урока наший народний кумир тоя път.

Дами и господа, обаче това съвсем не е безобидно, он все пак е премиер на натовска (!) и европейска (!) България! Представяте ли си как щяха да бъдат възприети думи на Аденауер за Хитлер и то в същия тоя смисъл:

"Фактът, че години след падането му от власт никой не го е забравил показва, че доста неща са били направени. А е и факт, че години наред ние приватизираме, ние само приватизираме това, което е построено дотогава.”

Ако Аденауер му беше щукнало да рече нещо такова за техния си диктатор, той в същия миг щеше да си загуби властта! Да, ама у нас сичко може да се рече. Нищо чудно Гоце и Боко да се скарат и за това, именно кой повече обича комунизма и неговия символ "другаря Живков". Ще спечели спора обаче Дмитрич, щото той пък е бил дондуркан като дете на коляното на самия комунистически диктатор! Виждате ли сега докъде сме я докарали, драги ми дами и господа?!

За мен тоя случай за сетен път показва, че комунизмът е нещо като бацил и като влезе в некое тяло, не го напуща докато е живо. Да не забравяме, че другарят Борисов е бил член на БКП и че е напуснал пожарникарската си професия само и само да запази членството си в БКП. Дали пък комунистическия бацил не е поразил така безвъзвратно и тялото на цялата ни нация обаче? Та колцина ли ще се възмутят като разберат за новата медийна изцепка на другаря Борисов?! (Прочее, моя милост веке ке го нарича само така: "другаря Борисов".) Виждате ли как тренира да се подмазва наш Боко преди идването на Путин, щото и руският тиквеник си обича най-много Сталин и Ленин!

Тук остава само да припомня поговорката за "бившите" негри и "бившите" таваришчи-комунисти, но няма да го направя от уважение към негрите :-)

И още едно нещо показва тоя уж безобидно изглеждащ случай, а именно, че бодигардът е запазил толкова мил спомен за охранявания от него диктатор. Показва ето това, за което мнозина предупреждавахме от самото начало:

imageБойко е менте! Бойко е най-скъпо творение и най-голямо постижение на "социално-генната" политическо-медийна лаборатория на ДС, която нищо чудно скоро да натрапи на малоумния народец бандита Трактора за пореден спасител и "оправител"! А пък братя Галеви нищо чудно да бъдат назначени за Патриарх и за помощник-Патриарх когато се спомине светиня му! (Дано ми прости Господ за тия грозни думи, но Бог всичко разбира!)

Но хубавото все пак е, че подобни случки, събития и симптоматични факти показват едно: че медийния мит за "десния Бойко" рухва пред очите ни всеки ден. А това е предпоставка все повече съзнания да се очистят от него и да прогледнат за истината.  



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!