Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2198374
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
10.09.2010 20:01 - Честит ви празник, честит ви 9-ти септември, другари убийци, разбойници и безсрамници!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 427 Коментари: 0 Гласове:
0



Честит ви празник, честит ви 9-ти септември, другари убийци, разбойници и безсрамници! imageДнес на едно място в с. Марково (където бях по една работа: откарах моята съпругата с колата за да кандидатства за свободно учителско място в тамошното училище) видях как една тлъста другарка лепеше с дебело тиксо два плаката; стана ми интересно, изчаках да ги залепи, а после, понеже вече съм зрял и солиден човек, но с твърди антикомунистически убеждения, тоя път много чудно взех че не скъсах плакатите, както съм го правил в предишни години, когато бях по-млад, а се задоволих само да ги снимам с джиесема си. Смятам, че тия два плаката, обкръжени с некролози, са много сполучлива епитафия на тази партия на убийци, на разбойници и на лъжливи безсрамници. Ето, порадвайте им се; предполагам, като знам желязната организация на тази партия, че щом са стигнали до с. Марково, тия плакати явно вече са осеяли цялата страна.

imageПо съдържанието на плакатите засега не ща да кажа нищо, щото какво да каже човек: тия дебели железобетонни кратуни едва ли някога ще се засрамят за това какво са направили на 9-ти септември 1944 година, в първите дни след тая дата, когато избиват целия елит на България, а също и в десетилетията на комунистическата диктатура; да не говорим пък колко злини и беди ни донесоха тия разбойници след 1989 година. Виждате, радват се, празнуват, нищо чудно утре манифестации да спретнат, Гоце Първанов сто на сто ще даде таен банкет на най-близките конспиратори около него, на който ще пеят носталгични съветски песни и ще плачат за милия им комунизъм!

Но нека да продължават да показват, че са неспособни на абсолютно никаква промяна, че съвсем са си все същите - нищо че вече са "капиталисти". Впрочем, с. Марково е пълно с огромни вили във вилната си зона, то е нещо като Бояна и като Драгалевци на Пловдив, вилите на другарите тук са като прогимназии, все в три ката, явно са на най-заслужили другари; по тая причина и партийната им "ядка" там е твърде силна, щом лепят плакатите още днеска; впрочем, училището в Марково е със схлупена постройка, която прилича на плевня в сравнение с луксозните вили на другарите. Да, навсякъде се шири тая комунистическа напаст, другарите са навсякъде, все така румени и бодри за подвизи, за жалост са все още тук, около нас, та да продължават да ни дърпат и в бедността, и в мизерията, и в обвързването с путинска Русия, в путинизирането на България и пр.

Що не идат в така милата на сърцата им Русия, ами и нас, цялата държава, целия народ, дърпат там?!
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!