Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2196644
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
28.08.2010 22:30 - Нови прояви на комуноидна психопатология
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 277 Коментари: 0 Гласове:
0



Нови прояви на комуноидна психопатология imageПубликувам един "коментар", който "анализира" моята личност и моята дейност. Позволих си само да поправя само обилните пунктуационни, стилистични и граматични грешки, щото в моите блогове се пише хубаво и правилно. А иначе документът най-ясно показва един "морал", който е обречен - и поради това е така зъл. Змиите хапят най-вече когато са настъпени. Комарите също щипят предимно след заник слънце. Хлебарките пък излизат нощем. Ето, прочетете тоя шедьовър на късната комуноидност, полюбувайте му се:

Абе, Анга, преди време разглеждах твоя блок, в който плющеше само врели-некипели. Гледам сега си понапреднал относно оформлението, но не си напреднал с глупостите - все едни и същи и до болка познати. Защо не вземеш да поизлезнеш малко, да идеш в планината, да подишаш чист въздух, който, да се надяваме, ти поизбие малко тези вредни мисли?!

Ти си странен човек, пишеш много, но не казваш нищо съществено, само голи твърдения, пооцветени малко от твоята си палитра. В СССР наричат хора като теб чукча-писател, но това трябва да го знаеш, нали си учил там?

Отдай се на единсвеното си поприще да създаваш твои “философски” клонинги в ТЕТ-а, на които да обясняваш как някои хора ти помагали да напишеш новата (поредна) книга. Интересен човек си ти - непрекъснато плюеш против определени неща като се опитваш да промиваш мозъци. Щом си толкова загрижен за бъдещето на България, защо не направи протеста, който мислеше да организираш преди две или три години, а само навиваше разни ТЕТ-аджийчета - дали да дойдат за протеста или да пият кафе в София.

Знаеш ли какво и е хубавото на сегашната Българска “демокрация” - че позволява на такива като теб неконтролируемо да пишат каквито си искат простотии, да боготворят идоли и да създават илюзии. Ще ти кажа едно нещо, което не харесвам в сегашното положение - твоят и моят народ страдат от собственото си и управленческото безхаберие, и се дразнят от факта, че разни недоволни момченца, подминали средната възраст, говорят разни неща: за епохата, в която се били чувствали по-добре - с цената на някои жертви.

Разбирам те, че по този начин правиш бизнес - рекламираш книгите си и така печелиш. Това донякъде те оправдава и доказва, че не си абсолютен кретен. Защото все пак имаш семейство да храниш, а в нашите демократични и свободни, следкостови времена, всеки оцелява поединично. Даже си спомням, някой ми беше казвал, че си бил обещал твои книги като награда за отличен успех в ТЕТ-а или нещо подобно!

Поумняваш - манипулираш “умните”. Браво, не знам колко са се възползвали от тази оферта и са учили здраво за да могат безплатно да се докоснат до твоите шедьоври. Трябваше да пуснеш и оферта за намаление. Това колко си откачен само ти го знаеш, внимавай обаче, играта, която играеш, да не се обърне срещу теб.

Тези “свободни” времена са крайно несигурни - но ти си защитен. Как ли? Ами просто никой не те взима насериозно. Лавирай, печели, говори си глупостите - всеки живее в някакъв свят. Смятай обаче: щом тук не са те натиснали (метод за укротяване, използван в демократичните държави) колко им пука на руснаците, които винаги плюеш.

Ако се замислиш може да ти стане гадно, но това е положението. Мисля, че ти отделих достатъчно време. Може по-нататък пак да ти навестя блога. Пооправи си клиповете, жалки са.

Чао засега, пийни една студена вода и не си прави труда да ми отговаряш - надали ще влезна тук скоро.

Поздрави: Касчей Безсмъртни, СССР

На това млекопитаещо все пак отвърнах с няколко думи, за да го накарам да се почувства все пак зачетено. Щото такива като мен сме състрадателни хора; ето какво написах там:

Мерси за умните съвети, таваришч, ама немаше нужда. Само се хабиш. Какво ще правя, какво ще мисля, какво ще говоря, как ще пиша и пр. решавам само аз, а не завистливи мрънкала и дървени глави като теб. Ала щом е трябвало да си излееш гнева и злобата, ти е простено. Все пак трябва да сме милостиви към нещастните комуноиди като теб…

Не идвай повече тук, щото тоя блог го правя предимно с една-единствена цел: да опъвам нервите на тъпи и злобни комуноиди. :-) Специално за теб се справям, сам виждаш, отлично :-)  


Тагове:   нови,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!