Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2199168
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
04.10.2009 13:09 - Тая Желева, министърката на външните работи и бъдеща българска еврокомисарка, не чувства ли, че обижда огромна част от българската нация?!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 321 Коментари: 0 Гласове:
0



   

 

imageИво Инджев е написал един твърде уместен коментар на тема „Нашата гордост“ - агиттаблото ни на входа на ЮНЕСКО, в който между другото се казва:

Да се чудим ли, че при тази обработка на общественото мнение дойде денят, когато цялата държава с новата й власт (чак на сесията на Общото събрание на ООН външният министър Румяна Желева занесе и сподели тази общодържавна солидарност), обяви за гордост избирането на Ирина Бокова начело на ЮНЕСКО, лансирана от Г.Първанов?

Щеше да бъде чудно да предложат „чуждо тяло”, роднина на Георги Марков, Никола Петков или Илия Минев. Но такива чудеса тук не стават. Ирина Бокова е напълно представителна за целта.


На моя милост се наложи там да напише горе-долу следния коментар, щото ми стана много криво като разбрах що е сторила новата министърка на външните работи:

Значи Желева се била похвалила пред цял свят, че ний, българите, при това "всички до един", се гордеем заради избирането на комунистката Бокова за шеф на ЮНЕСКО?!

Тая Желева не чувства ли, че обижда огромна част от българската нация – чак пък такива малоумници, за да се гордеем заради Бокова, не сме! Има доста малоумници сред нас, но всички ние до един малоумници не сме...

imageОказва се, че и Желева (дето се гордеела, нека да си се гордее, но да не пришива към своята гордост и мен, при това без да ме е питала – щото това е добре известен и стар комунистически манталитет!) явно е от същото котило, от което е и Бокова – щом толкоз се гордее.

То Гоце също се гордее, ама тая що се е разгордяла толкоз, нали требе да се преструва, че е некомунистка и „дясна демократка“ – ала, изглежда, е най-банална патка! Която съвсем скоро ще става не какво да е, не дори евродепутатка, а направо еврокомисарка! Сполай да ни е, горката: но резилищата й из Европата и по света да ги бере тоя, дето я тури там! Ако ги усеща де, щото го има и тоя момент: некои не усещат кога човек требе да се черви...

А Бойко дали се гордее заради Бокова, някой нещо дали е чул за това?! Щото и он, горкият, е бил от същата тази партия, та нема хич да се учудя, че и он се гордее...


Тагове:   Желева,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!