Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2199085
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
25.08.2009 18:36 - Г.Първанов зове властта да не прибягва до възмездие срещу крадливата тройна коалиция: а кога и как той самият, нейн създател, ще бъде възмезден?!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 394 Коментари: 1 Гласове:
0



   

 

imageПрезидентът Гоце Първанов пак се бил изказал, и то, както винаги, съвсем неподготвен, против възмездието срещу отишлата си власт. Предупредил бил новата власт "да не говори за възмездие, защото така сме се връщали към едни други времена". За това пише в свой коментар И.Инджев: От троянския коневръз Първанов стана за мезе с воплите срещу възмездието. Там в края на краищата се заключава следното:

Най-добре щеше и той като ръководството на БСП да помълчи и с това да признае без думи провала си. Защото като акушер на тройната коалиция е солидарно виновен за крайния резултат от това ашладисване. Но вместо това се обажда от троянския коневръз – неподготвен както обикновено.

Наложи ми се там да напиша кратък кометар, ето го:

Абсолютно верно, подкрепям изцяло! Изглежда щото е твърде гузен Гоце почна да говори против „възмездието“, което е признание от негова страна, че сам във висша, в най-голяма степен го заслужава!

И трябва да бъде възмезден щом сам усеща, че го е заслужил, по най-подходящ начин: една оставка от неговата страна (дали някой вълк в гората няма да умре като казвам тия думи: комунист да си подаде сам оставката – това е случай, който природата не познава!) и едни предсрочни президентски избори биха ни дошли добре с оглед разчистването на авгиевите обори на тройната коалиция, за чието отрупване с нечистотии г-н Президентът изключително много допринесе.

imageАко пък той сам не ще се сети да си иде предсрочно, нима не можем да му го предложим ние, гражданите?!

Сега тук допълвам следното, което ми хрумва в този момент. Да, наистина, що пък не: ако президентът Гоце Първанов, архитект на тройната (трайната, щото издържа цели 4 години!), а също и на "троянската" (щото тя именно направи така щото България да бъде наречена руски троянски кон в ЕС!) коалиция ще да се сети да си иде предсрочно, нима това не можем да му го предложим ние, гражданите?!


Тагове:   възмездие,


Гласувай:
0



1. анонимен - ytjDLdcLZwQqQvlYhd
24.05.2011 12:47
I'm out of luaege here. Too much brain power on display!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!