Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2199770
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
25.04.2009 09:32 - Заповядайте в България, приключението си заслужава!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 539 Коментари: 2 Гласове:
0



   

 

imageТуристическата дестинация "България"

Географско разположение: България е сравнително малка страна, известна като външна граница на Европейския съюз, но намираща се под огромно влияние на Русия и Турция.

Население: Голяма част от населението е съставено от настоящи емигранти, бъдещи емигранти и столичани от провинциален произход.

Политика: Страната в момента се управлява от трима души: руснак, испанец и турчин. Управляващите се редуват през четири години, като след цикъла управляват всички заедно. Гласоподаватели се внасят предимно от чужбина. Извозват се с рейсове и тирове до самите урни. Всеки гласоподавател гласува най-много два пъти за една и съща партия, но в различни градове.

Икономика на страната: Населението на страната е известно с това, че харчи много повече отколкото има. Няма инфлация, няма скок на цени, няма икономическа криза, вследствие на което няма заплати, а пенсионерите получават пенсии, подобни на стипендии. Ако някой случайно ви поиска фактура ще трябва да намерите кв. “Илиянци” в столицата. В България парите са за пране, данъците за укриване, а ДДС-то за източване.

image Здравно осигуряване: Лекарите предлагат комплексни услуги, което много улеснява пациентите. От прием в кабинет през продължително лекуване до кремиране. Колкото по-скъпо е лечението, толкова е по-продължително. Подписвайте договори с лекуващите за конкретна сума, защото по време на лечението сумата започва да расте. Лекарите имат много пациенти и не могат да помнят всички индивидуални уговорки. Ако попаднете в болница помнете: медицинските сестри пият кафе, а лекарите марково уиски. Носете в изобилие!

Хранително вкусова промишленост: България е известна като страната на киселото мляко. Произвежда се от най-финото нишесте. Хляб се прави от набухватели, а кренвирши от мека тоалетна хартия. Саламите са богати на калций поради голямото съдържание на рога, копита и кости. Когато храните се съхраняват добре може да не загубят качествата си с години. Ако не са продадени се връщат отново при производителя и срокът им на годност се удължава.

Образование: Законна диплома може да се купи на добра цена, но все пак ако решите да учите ще ви излезе много по-скъпо. Дипломирането в страната е дълъг и сложен процес. Именити професори, доценти и асистенти заменят изпити за секс, алкохол, подаръци или пари. С учене не става, но учебници трябва да имате. Издават ги самите преподаватели. Желателно е да си ги закупите от тях, за да се спести процента на книжарницата. След дипломирането задължително започнете работа по друга специалност ако искате да правите кариера.

Правосъдие: В страната законодателната система работи перфектно. Делата се гледат с години, но когато натрупате голям брой провинения има вероятност да получите условна присъда. За да лежите в затвор трябва да отговаряте на определени изисквания, да имате сериозни политически препоръки и голямо търпение. Не става от раз.

imageКултура: Порноиндустрията в страната е много силно развита под името поп-фолк или чалга и се поднася с една и съща музика. Поп-фолкът е “софт” порното, а чалгата - “хард”. Разликата е единствено в текстовете на плейбеците.

Няколко съвета за посетители: Такситата в България са на цена около 0,30 евро на километър, но за 10 км. може да платите около 60 евро, особено ако наемате от летище или гара и не говорите български. Теглите ли пари от банкомат, трябва да знаете, че наоколо дебнат папараци. Ако шофирате, бъдете внимателни и правете път на състезателите около вас. Когато ви спре полиция на пътя на въпроса: “Ами сега какво правиме?”, може да отговорите с 5 или 10 евро. Ако нямате дребни, ще ви върнат ресто.

(Забележка: Получих горния текст в прикрепен файл към едно писмо до мен. Авторът на писмото явно го е получил по същия начин, което означава, че този текст е апокрифен. Независимо от всичко това смятам, че текстът си заслужава вниманието. Ако случайно разбера името на автора и информация откъде е взет самия текст, непременно и веднага ще ви известя.)

 

btntype = 1; blog_id = 568; url = "http://aig-humanus.blogspot.com/2009/04/blog-post_3301.html"; svejo_url="http://aig-humanus.blogspot.com/2009/04/blog-post_3301.html"; svejo_title = "Заповядайте в България, приключението си заслужава!"; svejo_skin = "compact"; svejo_theme = "standard"; svejo_bgcolor = "FFFFFF";

image

 


Тагове:   демокрация,   морал,


Гласувай:
0



1. анонимен - RzHLhBEFSnAifIbrXUf
24.05.2011 06:01
You're the graetset! JMHO
цитирай
2. анонимен - boVUcrZMgQVpHzjDO
24.05.2011 14:50
T4wufX <a href="http://bdrzpdaxlkzw.com/">bdrzpdaxlkzw</a>
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!