Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2197971
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
25.04.2009 09:23 - Крайно време е да изметем най-напред червените боклуци, а пък с останалите няма начин да не се справим, те са лесни!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 310 Коментари: 0 Гласове:
0



   

 

imageПредизборно премиерът Дмитрич се нахвърли да работи - той, дето никога в живота нищичко не е работил, а само е паразитирал, обърквал и вредил! - и, както подобава, започна от най-ниското ниво: стана боклукчия. Интересно е, че в предишните години на управлението му столицата на няколко пъти изпада в истински кризи, ала тогава нямаше избори и Дмитрич и пръста не си мръдна да помогне; но ето сега, предизборно, прекалено се е разработил. Гледам че и червените боклуци из интернетните форуми са се активизирали и обикновено пишат така, все едно някой им го диктува по команда:

Като не се справя Барабойко - с какво ли се справя междувпрочем, може би с трафика или с дупките или с "парното"?! - ще се заемат тези, дето могат!! А вие, имбицилите, от политиката мислете следващият път за кого гласувате, да не стане цяла България една "голяма София"!

Тоест, подсещат ни, че ако искаме пак да ни оправят - както винаги досега са ни оправяли, и то така, че ще го помним докато сме живи: спомнете си Живков, Луканов, Виденов! - требва явно отново да гласуваме за БСП, за Дмитрич и за цялата останала ченгесарска сволоч. Един от червените боклуци, упражняващи се като писачи по форумите, даже е минал във фалцет и е написал нещо дори поетично:

Тъжно ми е, братя българи! Липсата на Жорж Ганчев ни прави бедни духом! Човекът имаше чуство за хумор, на ръст беше като Бойко, а с акъл беше светлинни години напред пред милиционера и имам чуството че ги делят пет вагона с книги. А в неговото "Не ме гледай тъпо българино" имаше толкова топлота и искреност! Докато този оръфляк пожарникарски хем е опериран от чуството за хумор, хем ни гледа тъпо, хем ни плюе просташки по света и у нас.

Върни се бе, Жорж, върни се и му разгони майката на този самовлюбен тъпунгер! Нито е кмет като кмет, нито е полицай като полицаите, нито е пожарникар като пожарникарите. Осра София, сега е клекнал над цяла България! Върни се Жорж! Моля те върни се!!!


imageВиждате ли ги, таварищите умеят даже поетично да пишат, каква идилия само?! Та ето сега Дмитрич значи усилено чисти боклуците на София - червен боклук, подлежащ на незабавно очистване, чисти софийските боклуци, майчице мила, докъде сме я докарали?! - и то чисти така, че човек неволно се пита: дали пък не иска да спечели сърцата на софиянци дотолкова, че след изборите доживотно да го турят на длъжността главен боклукчия на столицата ни?! Старае се момчето, и то при положение, че нищо до този момент не е работило, ето, проработи, и се оказа, че талантец за боклукчия очевидно има, ами що да не го турим там тогава, при боклуците?!

То явно се оказва, че само боклук (червен) като него може да бъде адекватен на останалите боклуци, именно на софийските. Ние с това правителство пробвахме да победим мафията като турихме самата мафия на власт, и ударихме на камък: крадоха така, че цяла Европа пропищя. А сега трябва да минем към друга ценна инициатива: да използваме червените боклуци да очистят софийски боклуци, докато могат, а после и тях, червените боклуци де, да ги запратим при другите боклуци: крайно време е да изметем най-напред червените боклуци, а пък с останалите няма начин да не се справим, те са лесни.

Пиша тия неща и се питам туй природонаселение, с което червените боклуци вече най-открито и предизвикателно се гаврят, дали няма ето сега, когато границите на всяка наглост вече са минати, да му прищрака нещичко в главата, и да се осъзнае най-после. Симеон предизборно прави чешмички с паметни плочи в благодарност на "царското правителство", а Дмитрич сега пък мие София. Е, само за ден-два, колкото идиотите да си рекат "Леле, он може, леле, колко го бива тоз червен юнак, как пък не го бяхме забелезали това досега?!", а пък после пак ще се върнат към основното си занимание ако пак идиотите им дадат властта: към краденето ще се върнат, към какво друго си помислихте че ще се върнат?!

imageТа ми се чини, че електоратецът този път трябва малко от малко да осъзнае как нагло го работят, т.е. ефектът от предизборната "хигиенична инициатива" на червените боклуци да стане бумерангов, както и заслужават: то бива наглост, бива, ама чак толкова не бива. Пък и мият София не току така, ами пак с нашите пари, Дмитрич нима вади тия пари за чистенето на София от касите на БСП, не, няма такова нещо: комунистите най-обичат с чужда пита помен да правят, те винаги така са правили.

Аз се чудя защо Бойко пък не вземе да рече така: хубаво, бравос, чистите София предизборно, нема лошо, важното е София да е чиста, ала имайте добрината всички средства, дето сега отидат за това предизборно чистене, да не бъдат от бюджета, ами да бъдат от касите на БСП; така, при тия условия, сме съгласни ако искате цяла България да умиете предизборно! Ето това да каже Бойко на Дмитрич, да видим тогава какво ще рече умният заек, а, вие как мислите, какво ще рече?! Но не е зле Бойко да опита и да му бие този пас, пък да видим какво ще стане после...

(Забележка: Ето, блогъри-журналисти като Бедров примерно могат да известят Бойко Борисов чрез медията си за тази идея. Ако някой от вас има добри отношения с Бедров, нека да му подхвърли с оглед Бедров, ако иска, да каже на Б.Борисов за нея. Но да му подхвърли идеята този близък на Бедров уж от свое име, а не от мое, щото ако е от мое, няма да стане работата: върху моето име явно вече има забрана в тази медия, както и във всички останали де, не само в нея.)

 

btntype = 1; blog_id = 568; url = "http://aig-humanus.blogspot.com/2009/04/blog-post_5919.html"; svejo_url="http://aig-humanus.blogspot.com/2009/04/blog-post_5919.html"; svejo_title = "Крайно време е да изметем най-напред червените боклуци, а пък с останалите няма начин да не се справим, те са лесни!"; svejo_skin = "compact"; svejo_theme = "standard"; svejo_bgcolor = "FFFFFF";

image

 


Тагове:   демокрация,   морал,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!