Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2197792
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
17.04.2009 18:07 - Чекистко-ченгесарската олигархия е главен враг и на България, не само на Русия
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 542 Коментари: 1 Гласове:
0



   

 

imageОт новите отговори на госпожа Валерия Новодворская - световно известна руска боркиня за свобода, антикомунистка и антипутинистка - които могат да се намерят в нейния форум, подбрах два, които ще преведа, за да могат да се разберат от повече хора, най-вече млади, които не са учили задължително руски език.

Интересно е вашето мнение по повод на събития в Молдова...

Фалшификация на изборите на нивото 4-5 процента е имало еднозначно, по-груба и не е трябвало да бъде правена, понеже президента се избира от парламента. Младежите с флага на Европейския съюз нищо да подпалят не можаха. Провокацията тук е очевидна. Жалко е, че върху ориентираната към Запада младеж тежи като гира на шията по-старото поколение, гласуващо за комунистите.

Вие постоянно употребявате термина "чекистки режим". Уточнете, вие сте против хората, които работят в секретните служби, или вие сте против политиците, които използват честния труд на чекистите за свои цели? Вие трябва да знаете, че чекистите са военни, а военните хора във целия свят са длъжни да изпълняват заповеди без каквито и да било възражения.

imageТези, които наричат себе си чекисти и отбелязват деня 20 декември, по определение се явават престъпно общество, тъй катосъс самото това вземат върху себе си отговорността за всички престъпления на ВЧК, НКВД, МГБ, КГБ. Своя патриотизъм не е задължително да го реализаш на Лубянка, към фасадата на която отново залепиха барелефа на Андропов, който е извършил престъпления против човечността. Тези, на които им харесва военната служба, могат да идат в армията, а не в държавната тайна полиция (Гестапо). Това, че чекистите отидоха в бизнеса, не е беда, бедата е в това, че те отидоха в чуждия бизнес, например, в ЮКОС и се захванаха с експроприации. Тяхната тъпотия, злоба и невежество са така големи, а алчността им е така безпределна, че днес те са главните врагове на Русия.

А аз пък бих добавил: чекистите са главните врагове и на България, не само на Русия. Пръв приятел на руския чекист Путин е нашия сътрудник на ДС (филиал на КГБ) Гоце Първанов и ония, които го туриха на този пост, именно "отговорните фактори" в българското комунистическо Гестапо. Така че съвсем закономерен е извода, че главна беда и за България е тази ченгесарска (както аз обикновено я наричам), т.е. тази чекистка българо-руска напаст.

А пък антикомунистите и демократите в Русия (там те се наричат либерали, въпреки че чекистите се постараха да омърсят и този термин, създавайки "либералната партия" на чекиста Жириновски!) са най-добри наши приятели, т.е. са приятели на българската проевропейска десница. Понеже имаме един и същ враг: споменатата комунистическо-кагебистка напаст, заради която толкова сме страдали, страдаме и явно още ще страдаме.

Засега толкова от тия специфични интервюта на г-жа Новодворская, които тя дава на всички ония, които посетят нейния форум и й зададат въпрос. А ето и сайта на нейната партия Демократически съюз. Който иска, може да посещава сам това място, та да види как руски демократ воюва за свобода в ужасно тежките условия на путинския авторитаризъм.

imageТърсете по книжарниците новата книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр.

[Прочети >]

Как да си купя тази книга?
 

 

btntype = 1; blog_id = 568; url = "http://aig-humanus.blogspot.com/2009/04/blog-post_10.html"; svejo_url="http://aig-humanus.blogspot.com/2009/04/blog-post_10.html"; svejo_title = "Чекистко-ченгесарската олигархия е главен враг и на България, не само на Русия"; svejo_skin = "compact"; svejo_theme = "standard"; svejo_bgcolor = "FFFFFF";

image

 


Тагове:   демокрация,


Гласувай:
0



1. анонимен - GoGdZORnjexdmW
24.05.2011 19:22
You're the graetest! JMHO
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!