Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2197455
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
14.11.2008 21:59 - 10-ти ноември е ден на национален позор: даруваната свобода до добро не води
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 437 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 

Да, защото ето докъде я докарахме: хем сме в Европейския съюз, хем позволяваме на децата на комунистическите сатрапи още да ни управляват, сякаш сме страна от средна Азия, да ни правят за резил пред Европа, да ни крадат, да се гаврят с нас, да ни обвързват с путинска Русия и да превръщат България в троянски кон на Русия в НАТО и ЕС! Крайно време е сами да извоюваме свободата си, като изритаме тази комунистическа напаст от властта. И по този начин възвърнем достойнството си на народ, който е заслужил свободата си, понеже не се е примирил и е измил позора на даруваната свобода.

Ето по тази причина искам да поздравя всички искрени приятели на свободата и на демокрацията, които идват в моя блог, с химна на антикомунистическа Полша, с Химна на Солидарност. Поляците и миг не преклониха глава пред комунистите за времето на комунистическата тирания, бориха се срещу робството и ето, сега са сред достойните и уважавани народи на Европа.

Поляците винаги са били отдаден на свободата, смел и най-непримирим към комунизма народ. Поляците са това, което ние не сме - за жалост не сме. Те обаче ни дават на нас, българите, един нравствен пример. И ако поне малко се трогнем от примера им, България скоро ще стане съвсем друга. Убеден съм в това.

И затова ви моля - изслушайте внимателно тази песен, та белким още повече ви зарази, приятели, вечно животворния дух на свободата:



Аз лично, слушайки тази песен, не мога да не си поплача. Не знам защо. Може да е от старост, може да е заради пристрастеността ми към свободата? Може да е от нещо друго, знам ли?! Ето и сега пиша това със сълзи на очите...

И си мисля, че ако повече българи се развълнуват поне малко като мен, наистина нашата България ще стане друга! Дай Боже!


(Забележка: Апропо, един млад ляв и социалист си позволи да ни поздрави всички нас с "празника" (виж: Господин_И вер.2: Честит празник), т.е. опита се да се изгаври с нас: усещате ли подигравката?! Горко ви ако не я усещате...)

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!


Тагове:   национален,   ден,   ноември,   води,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!