Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2196920
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
09.05.2010 01:13 - Да върнем достойното семейство Каменарови в къщата на BigBrother
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 317 Коментари: 0 Гласове:
0



Да върнем достойното семейство Каменарови в къщата на BigBrother imageВъв Фейсбук е създадена група, която веднага подкрепих; тя се нарича тъкмо така: Да върнем най-достойното семейство Каменарови в къщата на BigBrother и във възванието, с което се създава групата, идеята, смисъла на съществуването и целта й са обявени така:

Към всички, за които е важно съхраняване и развиване ценностите на семейството. От всичко показано до тук личи изключително пестеливо показване достойнството на едно семейство и представянето му като патриархално, неконтактно и т.н. - за да изпъкне на първо място вулгарната простащина на онези семейства, които останаха в къщата. Биг Брадър изгони достойното семейство, а остави цялата простащина и се опитва да прехвърли избора върху зрителите и народа.

И във връзка с това се призовава:

Нека да защитим честта и достойнството на българското семейство и призовем всички да гласуват с ДА или НЕ за завръщането на семейство Каменарови в къщата на Биг Брадър и да изгоним всички недостойни семейства, а това са всички в къщата - стари и нови.

Аз вече писах за г-н Чавдар Каменаров и за съпругата му: В Big Brother Family е моят добър познайник Чавдар Каменаров със съпругата си, кдето обясних защо изцяло подкрепям тази двойка участници. Които за жалост бяха изгонени от къщата, което, впрочем, е логично: у нас умните, интелигентните, личностите винаги са били крайно ненавистни и непрекъснато гонени. Та по тази причина искам да заявя, че битката за реабилитацията на това семейство, която обявената по-горе Фейсбук-група започва, всъщност е битка за реабилитиране на ония най-възвишени нравствени, интелектуални и духовни ценности, на които те са носители.

Позволявам си да ви призова да подкрепите създадената група, стига да споделяте идеята й. Нека да покажем, че съвременните български семейства не се състоят единствено от нравствени уроди, интелектуални лилипути и от безскрупулни материалисти и нахалници. Семейство Каменарови с поведението си реабилитира ценностите на българското семейство и показа, че и у нас все още има хора с едни по-висши разбирания за човешкото предназначение, за това, че са възможни едни по-човечни отношения. Те показаха, че и у нас, сред съвременните български семейства, има личности, които са носители на едни модерни европейски ценности и манталитет. По всички тия причини трябва да бъдат защитени и подкрепени; понеже се оказа, че масата не ги разбира и не можа да ги оцени по достойнство.

(Забележка: Написах горното и забелязах, че има създадена още една Фейсбук-група с изключително благородна кауза: НЕКА ДЪРЖАВАТА ПОДКРЕПИ ЧАВДАР И ПЛАМЕН КАМЕНАРОВИ И ТЯХНОТО ИЗОБРЕТЕНИЕ. Разбира се, подкрепих и ния, съветвам ви и вие да го сторите. Защото, както е писал г-н Egor Glazunov "Едно изобретение от такъв мащаб има нужда не само от финанси, (а те определено са важни), но и от голяма подкрепа в лицето на държавата. Нека Чавдар Каменаров бъде нашия нов Джон Атанасов!". Смятам, че сега е момента като граждани да принудим управляващите да покрепят нашия голям изобретател.)

imageАбонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ > кн. II на сп. ИДЕИ


Тагове:   bigbrother,   каменарови,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!