Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2191997
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
20.11.2010 19:44 - Какво толкова се възмущавате: та наш Гоце Перванавий просто върви по стъпките на другаря Путин, създавайки си своя лична президентска партия?!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 602 Коментари: 0 Гласове:
0



Какво толкова се възмущавате: та наш Гоце Перванавий просто върви по стъпките на другаря Путин, създавайки си своя лична президентска партия?! imageЧета тази сутрин отзиви относно произлязлото вчера създаване на президентската партия "АБВ" (Импийчмънт или не за президента Георги Първанов), с която ощастливи нацията другарят Гоце Първанов. Разни хора, разни идеали, оценките са твърде различни, нищо чудно да има някои комунални същества, които още да вярват на таваришч Перванович, но това може да се обясни единствено с умствената - да не говорим пък за моралната им! - увреденост.

Дебатът тепърва ще набира сила, Сидеров искал да се отвори процедура за импийчмънт, други като мен пък искат Гоце немедлено да си върви, като бъде изгонен с ритници от Президентството: за доказана морална нечистоплътност, позоряща тази институция, а също така и за непрекъснато национално предателство, понеже хероят от Сирищник никога нищо не е правил в своята "богата политическа биография" освен да обслужва интересите на една чужда и външна сила, именно СССР, КГБ (чиито филиал е комунистическата ДС), а сега Русия.

Всички нормални хора обаче се дивят на наглостта на Георгия (Гоцэ) Перванавога да прави своя партия, и то бидейки действащ все още държавен глава, и при това използвайки целия ресурс на Президентството за свои лични и користни политически цели. Само че моя милост иска да разсее недоумението на тия хора, понеже все пак трябва да влезем в положението на другаря Перванавий; ето за що става дума:

Он, негова милост таваришч Гоцэ Перванавий, дами и господа, не живее в тоя свят, той самият, именно душата му, пребивават в един друг свят, именно в света на комунизма, на маркс-ленинизма, на СССР, на Сталин и на Димитров, на непреходните комунистически идеали и на неотклонното строителство на комунизъма-социализъма. Другарят Президент Перванавий просто страда от пълно откъсване от реалностите, поради което няма какво да му се сърдиме за туй, що казва и прави, а требе просто да му състрадаваме: всеки си има право да фантазира, а какво друго може да прави един комунистически мутант като него освен да мутира, именно да произвежда нови и нови комунистически мутанти като него самия, именно, да разпространява комуноидността си в нови и нови форми.

Та туй т.н. "АБВ" е тъкмо това: един комунистически мутант, обединен около непреходната идея за "общонародна партия", около идеята за "пълно единство" на народа и пр. От друга страна Гоце просто върви по стъпките на своя вдъхновител, именно на кремълския сатрап Путин, които също като наш Гоце е един носталгик по комунизма, комуто се налага да се преструва, ала, знайно е, на такива много трудно се удава да скрият същината си, която блести отвсякъде, от всяка една тяхна дума и проява.

Та значи наш Гоце реши да върви по стъпките на другаря Путин, да създаде президентска партия, тя да спечели всички избори, що идат, другарят Гоце сам да избере будущий президент Болгарии, а пък он, новият президент, да създаде нова тристранна коалиция, която да състави правителство начело с кой мислите? Кажете де, не се смущавайте, кажете си?! Не се сещате ли? Ами ще ви кажа: начело с Гоце Първанов ще е будующето правителство Болгарии, таваришчи и гаспада!!!

Такива ми ти работи. Фантазира си наш Гоцко, нека, що да прави, като си нема друга работа человекът. Нищо смислено и добро не направи като президент, това си се знаеше по-отнапред, ала за сметка на това навреди колкото можа, тук не може да му се отрече заслугата. Сега вече го канят не по Европата, а само в Казахстан и Узбекистан, е, и в Сирия де, да не пропускаме Сирия. Туй е постигнал Гоце: всички сатрапи по света го приемат за свой доверен човек, понеже Гоце като отиде при тях, нищо чудно да им шепне на ухото най-съкровените си мисли: как мрази демократите, как иска да ги набива на колове, да им вади собственоръчно очите, да стреля в упор в черепите им с най-новата си пушка, подарена му пак от Георгий Гергов и прочие, и прочие.

Хайде чао, че бързам, лек ден ви желая и приятни мисли! Да живей Болгария!


Тагове:   наш,   Гоце,   Какво,   партия,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!