Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2195610
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
30.10.2010 10:17 - Защо, на какво основание простолюдният народ е настроен така злобно срещу учителите
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 688 Коментари: 1 Гласове:
0



Защо, на какво основание простолюдният народ е настроен така злобно срещу учителите imageСтатията "Журналистка" от ловната дружинка на "вестник" ПАПАРАК отстреля с куршумите на лъжата и на клеветата един български учител, препубликувана и в сайта ДНЕС и УТРЕ (ето и линк към това място), съвсем неочаквано за мен предизвика един твърде показателен и то съвсем негативен отклик от читатели, които, явно, имат твърде лошо мнение за учителите. Ето, прочетете, полюбувайте се на това как от един отделен случай, пък дори и да е верен, в което се съмнявам, се правят общи позорящи цялото учителство твърдения:

umedia: Колкото и странно да звучи, казаното е истина. И не за пореден път вестниците трябва да са виновни за ваденето на кирливите ризи… Виновните са тези които ги цапат! Едва ли има нормално мислещ човек в тази държава който да смята че няма порочни даскали. Ежедневно ставаме жертва на тях, корупция, рекет с частни уроци, купени дипломи, назначения с връзки, терор над деца…

Това е част от истината! На който не му харесва да си живее в своят собствен свят – то ест в лудницата…

Калина Георгиева

Barmolino: Абе те даскалите и те не са цвете за мирисане по принцип като се замисля, но това е друга тема.

Княгинята: Аз съм майка на едно дете. Преди време, класната на дъщеря ми която е пети клас, каза че организира екскурзия за децата в Троянският балкан. Искаха ни по 80 лева на дете за един уикенд – петък и събота вечер. Само за два дни преподавателката събрала повече от 4500 лева.

Децата се прибраха ужасени. Спали в бунгала за по 15 лева на вечер. Вътре били по две, значи по 7.5 лева на дете. Закусвали чай с пакетиран кроасан от 0.25 ст., обядвали маджа „сбирщина“ и вечеряли евтини кюфтета със зеле. Проверка на по будни родители установи че целият този разход не струва повече от 35-40 лева на дете с транспорта от Стара Загора. Странно къде ли са отишли другите 40 или близо 1200 лева? На всичкото отгоре учителката спала с съпругът си в лукс – бенгало и двете вечери си правели банкети с местни хора. Съпругът на даскалката постоянно навиквал децата…

Това е истина! Готова съм да подкрепя думите си с доказателства. Готова съм да бъда съдена от МОН за клевета.

Barmolino: Лошото е, че корупцията е на най-ниско ниво в България и стига до най-висшите нива на властта. За съжаление. Така е било и ще бъде винаги. Навсякъде го има това. Проблеми много, но няма кой да се хване да ги решава един по един...

При тия думи моя милост не се сдържа да направи една-две хапливи забележки, ето какво написах там:

Ангел Грънчаров: umedia, Калинке, моме убава, имаш пълно право да имаш зъб на българските учители, щото, както забелязвам, изобщо не са те научили на простото правило, че пред „който“, „която“ и пр. се слага запетая; така че с право си им отмъщаваш, дерзай все в този дух!

„Княгинята“ пък, представяща се за "възмутена родителка", милата, хептен не е наясно къде се турят запетайки, та и тя с пълно основание недоволства срещу учителството, което не й е помогнало навремето да се справи с неграмотността си. Затуй оправдавам изцяло злобните й приказки: заслужили са си учителите такова едно отношение, сами са си виновни, че не са я научили на правописа…  



Гласувай:
0



1. dimat - Ами,медийната продажна пасмина,
29.08.2015 20:32
много добре е запозната с умствените "възможности",които има средностатистическата българска овца.Целта е тази овца да се бомбардира непрекъснато с подобна "информация" ,докато се постигне заданието на кукловодите - масово опростачване,дебилизиране и нихилизиране на средностатистическата овца.

И за голямо съжалени,го постигат.

В крайна сметка "гьобелсовската" пропаганда дава своя резултат.

Цялата медийна гмеж е вдигната на кръстоносен поход ,за да се постигне духовната деградация на "народа".Не трябва да остане нищо свято - нито училището,нито образованието,нито здравеопазването,нито самия "българин".

Затова средностатистическата овца непрекъснато е бомбардирана с насажданото внушение,за нищожността на българина.

Затова масово го заливат с тонове негативна информация,така,че да повярва самият той,че е най-голямото нищожество на Земята.

Изглежда ви чудно ли?

Напротив,мнозина вече са станали точно такива,каквито ги направиха и така сега "българинът"(етническият,не циганина,или турчина,или арменеца,още по-малко евреина) да чака с неистово настървение и моментално да възприема всякаква негативна информация и да се отнася с неверие,или да не възприема,промъкващата се понякога,позитивна.

ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ОТДАВНА СЕ ВОДИ ТИХО,НАСТОЙЧИВО,ДЕНОНОЩНО,ЧРЕЗ МЕДИИТЕ И ТЯ Е НАЙ-УНИЩОЖИТЕЛНАТА.КОГАТО СЕ УНИЩОЖАТ ДУШИТЕ НА ХОРАТА,ТЕЛАТА ИМ САМИ СЕ ПОДЛАГАТ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ!!!

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!