Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2195257
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
10.10.2010 11:03 - Многоръкият Шива Ахмед Доган и неговите ласкатели
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 568 Коментари: 0 Гласове:
0



Многоръкият Шива Ахмед Доган и неговите ласкатели imageКогато чух, че адвокатът на Доган го бил сравнил не с кой да е, ами с... Достоевски (!), щото, представете си, и Достовски нямал литературно образование, ама станал писател (сиреч, нищо не пречело на Доган - марксистки псевдофилософ и най-вече ченге от ДС - да стане къвто си иска, я "най-успешен български политик", както е по думите на сегашния ни премиер Борисов, я спец по хидроинженерство, я по маркетинг и каквото си избере още), за малко щях да си изгубя дъха от удивление - вий чували ли сте по-голяма наглост?!

Абе тия ченгета от ДС съвсем обнаглеха бе, що ли трябва да се стори с тях, та да ги турим на мястото поне малко?! Ето и Гоце, социилният президент, приятеля на олигарсите, е същият като Доган: фанете агент Гоце, ударете агент Сава - или обратното. Аман от тия наглеци бе! Не се търпят вече.

Доган, оказва се, е нещо като многорък Шива: "лошият" Костов го нарече "проклятие за България", всеобщо уважаваният г-н Премиер Борисов пък преди време го определи като "най-успешният политик на прехода", Президентът Първанов, боен другар на Доган по тайните служби от ерата на комунизма, го цени най-вече като "мандатоносител" на правителства - и затова се спазари с него, даде му мандата на предишното правителство, в замяна на което Доган пък му сервира на тепсия втория президентски мандат. Сега разбираме, че освен всичкото това - за малко да забравя най-важното, именно, че Доган е чут-прочут "философ"-марксист-ленинец и най-елитно ченге от ДС! - нашия многорък Шива бил и търсен специалист по маркетинг, по хидроинженерство, по обръчи от фирми, "разпределител на финансовите порции в държавата" (помните ли, че самият той така се нарече, и с тия си думи така възмути сащисания масов избирател, че този последният сервира властта на самия всемогъщ Бойко Борисов.

Нещо още да е Доган сещате ли се? Аз не се сещам, а вие? Нищо чудно да сме забравили нещо, ще видим. Нищо чудно Доганчо и чалга да пропее, да стане поп-фолк звезда, знам ли? Не му е късно още да опита и нещо друго, примерно да се запопи, знам ли? За такива като него нема невъзможни неща, тали тъй, таваришчи ченгета?!

Е, природопопулацията сред българското население, тази, на която в тоя живот й стига да жвака лебец и кебепчета, нема да се възмути кой знае колко от тия наглости, а пък и паметта й е къса, щото ако беше малко по-дълга и помнеха що сториха и Гоце Перванович, и Сава Доганич в най-новата ни история, щяха като един да скочат да ги турят на място. "Не е луд тоя, дето лапа зелника, луд е оня, дето му го дава!" - това е положението. Гоце и Доган са такива, щот сме им позволили да са такива, щот не сме им резнали мераците овреме, щото сме ги допуснали да ни се качат на главата. Пък сега нямаме и право да се жалваме, че били такива или онакива, че ни били лъгали и крали - ами ще ни лъжат, ами ще ни крадат, щом сме малоумни да ги оставим да си правят каквото им скимне.

imageЕто две изказвания на обикновени граждански коментатори на текущите случки в нашия народен живот, които намерих тук и понеже ми харесаха - а ми харесаха, защото са верни - ги слагам и в моя блог, та да отидат и в новия брой на в-к ГРАЖДАНИНЪ:

Е, те това е! Специалист по маркетинг! Аферим, ашколсун Доган ефенди! Аз пък си мислех, че си завърпил философия. Ама то философия, маркетинг сейм-сейм! Едно и също демек. Пък то от футбол и маркетинг има ли някой у нас, който да не разбира и да не е специалист?! Освен това на инженерите хонорара в инвестиционното строителство бил 2.2% от стойността на проекта! Тоест 2.2% от 950 милиона лева са 20.9 милиона! Значи има да получава още 20.9-1.6=19.3 милиона!!! Пак го излъгаха горкия!

Ама, чакайте бе на инженерите за проектантски консултации. Пък той не бил хидроинженер, бил специалист по маркетинг! Нещо съвсем се угелпих! Ама специалист е как да не е специалист! Ама по селфмаркетинг! Тоест да прибере 1.6 милиона и да излезе ощетен!!!! Ми да му платят оставащите 19.3 милиона, какво се ослушват! Еваллах Доган ефенди, еваллах! Ама не е луд, който яде баницата, ами който му я дава! (Posted by GB)

Ахмед Доган е дялан камък. Където и да го сложиш, все си е на мястото. Днес е хидроенергетик, утре е незаменим специалист по маркетинг, а преди няколко години цялото природонаселение го обяви за най-големия политик в страната.

Е, верно е, Костов го нарече, че е бил проклятието на България, ама на него кво му разбира главата?! Умник ни е Ахмед Доган и ненапразно социалният ни президент Първанов, му връчи мандата на предишното правителство.

Както пък знаем, социалният ни президент Първанов, сурин щом стане от сън започва да говори за атомни централи и енергийни проекти свързани главно с Русия и нейните интереси. А известно на цял свят, че руските интереси са най-хубавото нещо, за което мечтае всеки български патриот. (Posted by Сотиров)  



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!