Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2190536
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
28.08.2010 23:11 - Кога ли ще се стовари дългоочаквания и заслужен гръм върху главата на Първанов, нашият малък, но арогантен доморасъл Путин?
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 969 Коментари: 1 Гласове:
0



Кога ли ще се стовари дългоочаквания и заслужен гръм върху главата на Първанов, нашият малък, но арогантен доморасъл Путин? imageПрочетете непременно статията на Радой Радев Какво разкри Иво Инджев за Първанов и защо всички се правят, че не забелязват, която е публикувана в Електронен вестник. Тя е препечатана и в блога на И.Инджев под заглавието Коментар на e-vestnik без (мой) коментар. В нея между другото се дава следната информация около бума, който направи книгата на И.Инджев "Президентът на РъБъ":

Книгата “Президент на РъБъ” стана бестселър на българския книжен пазар, без нито един вестник да напише, че е излязла такава книга. До момента са продадени към 10 000 броя, при положение, че в България за бестселър се смята книга с 3-4 хил. тираж.
Само няколко интернет сайта съобщиха, че журналистът Инджев е издал книга, която разобличава президента Първанов, от вестниците изключения са “Шоу” и “Седем”. Вестници като “Труд”, “24 часа”, “Стандарт”, “Телеграф” и др. мълчаха упорито, а те отразяват далеч по-маловажни и незабележими книги на пазара. Въпреки това “Президент на Ръ Бъ” продължава да се продава – отново е влязла в топ 10 на най-продаваните книги в последния месец.

Като прочетох статията, рекох и аз да направя кратък коментар; ето какво написах в блога на И.Инджев:

Чудесна статия! Браво! И много хубав завършек на статията: наистина, защо мълчи ГЕРБ след като "Президентът на РрБъ" им поднесе реалния импийчмънт на Първанов, и то на тепсия?

И нима октоподът, свързан с Първанов и олигархичните кръгове около нашия "социален президент" (и около съратника му по всичките им епични борби Ахмед Доган), владее ВСИЧКИ медии у нас, та така упорито мълчат за книгата на Инджев?

Кога ли ще се стовари дългоочаквания и заслужен гръм върху главата на Първанов, нашият малък и смешен доморасъл Путин?

Какво ли още трябва да се случи, нима е малко това, че президентът е седял на обща трапеза с бандити, та Първанов да освободи най-сетне президентския пост, който опетни и орезили така, както дори и сатрапа Тодор Живков не го е орезилявал?

Ний, българите, имаме един начин да си измием петното от срама по лицето, който допуснахме, търпейки лице с моралния облик на Първанов да е начело на държавата ни цели 10 години, и той е:

imageВ атмосферата на пълен медиен вакуум и на тотална медийна тишина около золумите и аферите на "социалния ни президент" (платен от щедрите приятели на Първанов: не се държи току-така тая медийна тишина при пословичния апетит на българските медии!) единственото, което можем да направим е чрез дружен и всеобщ натиск от блогосферата и интернет да провокираме властта да се заеме с крещящия по екстравагантността си "случай Първанов", та той да си замине в "заслужен отдих" все пак преди края на мандата му.

Това е и начин да измием петното върху лицето на институцията, която той все пак олицетворява вече толкова години. А също и да помогнем да се измие и петното от лицето на държавата, щото президентската институция олицетворява не друго, а тъкмо държавата.

Съзнавате ли докъде сме я докарали ако продължаваме да търпим това нетърпимо положение около перманентния скандал, носещ името "Първанов"?  


Тагове:   малък,   гръм,   Нашият,   арогантен,


Гласувай:
0



1. анонимен - абе що не престаните с простотиите ...
29.08.2010 08:51
абе що не престаните с простотиите си. Не виждате ли че сами се забелязвате и хората отдевна не се интересуват от ченгеджийските ви похвати. Иво Инджев отдавна е изпята песен! Напълно е понятна носталгията му по лунпенското време когато такива като него се правеха на маймуни и избиваха комплексите си за сметка на редовите граждани, това време си ОТИДЕ БЕЗВЪЗВРАТНО!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!