Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2173729
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
07.03.2010 10:14 - За всичко, което е направил досега, Гоце заслужава да бъде изхвърлен с ритници от Президентството и да бъде овъргалян в катран и перушина!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 619 Коментари: 0 Гласове:
3




imageПрочетох един бляскав по правдивостта и стила си текст, написан с чувство и от душа, който много ми хареса; препубликувам го тук, за да се прочете от колкото се може повече хора; негов автор е Димитър Петров; ето, четете:

Нарочно пиша тези редове с един ден закъснение. Не бих искал афекта от прочитането на публикуваната стенограма на разговора между президента и финансовия министър да бъде причината вие, читателите на моя блог, да сте принудени да четете псувни, клетви и други елементи на каруцарската изящна словесност.

Отдавна не е тайна какъв боклук си имаме начело на държавата.

Мухльо, който първо отричаше за агентурното си минало, а после тръгна да се гордее с него, понеже "работел за родината".

Мерзавец, който отиде да ловува край Симитли, докато България беше в национален траур заради запалването на влака София-Кардам.

Подлец, който на срещата си с президента на Аржентина се опита да торпилира единната позиция на ЕС относно Фолклъндските острови, само и само за да получи аржентинската подкрепа в ЮНЕСКО за кандидатурата на Ирина Бокова.

Изверг, който поднася венец на паметника на сатрапа Туркменбаши (известен с това, че със закон е намалил пенсиите на част от гражданите на Туркменистан).

Мръсник, който по време на лов прихваща трипер от малолетна.

Чудовище, което застрелва застрашено от изчезване животно в защитена територия.

Престъпник, който злоупотребява с програмата "Петрол срещу храни" в пряко нарушение на резолюцията на ООН за ембарго срещу Ирак.

Лъжец, който дрънка врели-некипели за "героичната си роля на спасител на гражданския мир" по време на януарските протеси 1997 година, макар че по това време цял месец сякаш бе потънал вдън земя.

Национален предател, който е готов да се бори "до последна капка кръв" в защита на руските енергийни интереси в България, а нашите интереси кучета ги яли.

Страхливец, който нито веднъж досега не е отговарял на неудобни журналистически въпроси.

imageВчера обаче лицето, което де юре е президент на републиката, а де факто - главен търговски представител на руската енергийна мафия в България, се прояви и като комплексар. Жалък, долен, мизерен комплексар. Едва ли е нужно да напомням, че много други политици преди него са били къде-къде по-грубо осмивани (в сравнение с невинната реплика за "младия милиардер"), но никой не е падал толкова ниско в опитите си да се разправи с този, който го е осмял. А да имаш подобно нищожество за държавен глава си е направо обида, която никой нормален гражданин не може повече да търпи.

Затова време е да поставим Гоце на мястото му. Стига сме отминавали безобразията му с гнусливо презрение. Време е за активни, дори агресивни граждански и политически действия, които да му дадат да разбере, че не може повече да ни се разхожда по главите.

Не съм юрист и няма да коментирам дали президента е нарушил Конституцията, като публикува стенограмата без знанието на министър Симеон Дянков. Само ще кажа, че Първанов отдавна е нарушил обществения договор между гражданите и президентската институция. А вчера той направо се изплю върху останките от този договор.

Малко ще му е на Гоце да му бъде проведен импийчмънт. Той заслужава направо да бъде изхвърлен с ритници от Президентството и да бъде овъргалян в катран и перушина...

И нека никой от правителството да не се притеснява от война между институциите. Така или иначе вчера Първанов я започна. Е, като иска война, ще я получи...

П.П. Само на мен ли ми се струва, или има връзка между унижаването на министър Дянков и твърдата позиция на последния да не отпусне държавно финансиране за АЕЦ "Белене"?

imageАбонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ > кн. II на сп. ИДЕИ




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!