Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2192494
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
30.01.2010 18:51 - Срещу чалга-идеологията всички до един политици да се турят все в един и същ кюп, която е изгодна единствено за истинските маскари сред тях
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 1534 Коментари: 0 Гласове:
0




imageДокторе, понеже не си ми отговорил още, позволявам си да вметна нещичко, преди да си потънал, както се полага, в дълбокомислено мълчание по повдигнатите от мен принципни въпроси - и, естествено, без изобщо да си ми отговорил на толкова неудобните въпроси, дето ти поставих. Щото съвсем не става дума за Костов, както искаш да извъртиш работите, а за много важни и принципни неща.

Е, оставям настрана и глутницата псета, които така старателно лаят, джафкат и вият срещу мен, и които така угоднически връткат опашчица спрямо теб; те са много мили тия кученца и на всичкото отгоре са съвсем безопасни, щото лаят, ала немат зъби да хапят. Та искам, многоуважаемий Докторе, щото все пак продължавам да те мисля за умен човек, искам да ти задам един най-простичък въпрос:

Нима не разбираш, че турянето на всички до един политици в един и същ кюп е изгодно тъкмо за истинските маскари, за истинските негодници и разбойници сред тях?!

Да оставим Костов или тоя или онзи, аз поставям туй принципно питане. Поставям го от най-принципна позиция, не заради Костов или заради тоя или оня: понеже, от друга страна погледнато, у Нашенско има доста наивници-шарани, които се подвеждат по подобно безскрупулно лъготене, и затуй сме я и довели докъдето сме я довели. От тоя тип са и кученцата, за които стана дума по-горе.

Та нима, многоуважаемий докторе, не усещаш, че без да искаш (или пък съвсем нарочно и умишлено, допускам, съвсем мотивирано, а именно, за парици!), служиш на ония сред политиците, които са истинските маскари, мафиоти и разбойници - като туряш всички до един политици, без никакво изключение, във все един и същ кюп?

Ще се радвам да ми отговориш, с което ще приключим кореспонденцията си; не крия, че с най-голямо любопитство очаквам отговора ти.

(Забележка: написано като коментар в блога на Д-р Филипов току-що; ще ви известя непременно за отговора му, ако изобщо има такъв. Подозирам обаче, че такъв няма да има...)


Тагове:   маскари,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!