Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2174548
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
30.01.2010 18:50 - Още един фрапантен пример за това що е поръчкова "журналистика", или, другояче казано, що е "журналистическа" проституция
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 1275 Коментари: 0 Гласове:
0




imageСлед като наскоро дадох друг такъв пример - виж статията Неколко думи за изпроводяк, отправени към любимеца на страдающите народни маси, именно лудия д-р Филипов от 4-тий километър; особено интересни са твърде показателните реакции на моя анализ, които можете да откриете като "коментари" под публикацията на споменатото лице - днес публикувам още един такъв най-пресен пример не просто на "журналистическа" проституция, но и на сътворяването на най-откровен "журналистически" донос, писан, разбира се, анонимно, и също, разбира се, за пари - за какво друго?!

"Авторът" е нещо, нарекло се angel_girl, то е написало повръщня, наречена Кучето Костов хапе лисугера Доган. Аз нямаше да обръщам внимание на туй поръчково храчене, на туй "журналистическо" проституиране, ако то не съдържаше в себе си, и то в най-чист вид, не друго, а "идеологията" на турянето на всички до един политици в един и същ кюп, което, разбира се, е изгодно тъкмо за истинските маскари, за истинските негодници и разбойници. И понеже у Нашенско има доста наивници-шарани, които се поднеждат по подобно безскрупулно лъготене, затуй и сме я довели докъдето сме я довели.

Та ето какво е написало туй презряно същество по повод на това, че единственият политик у нас, който на дело е показал, че не се страхува да излезе срещу целокупната българска мафия и нейните прислугващи "журналистически" проститутки, именно Иван Костов, отново и то най-категорично настоява пред днешната власт да се разследват незабавно имотите на тартора на българската комунистическо-ченгесарска мафия Ахмед Доган, а пък този последният да бъде натикан незабавно там, където му е мястото, именно, в затвора:

imageКато всички български политици, Костов е куче – надуши ли далавера, веднага намира начин да се облажи и гризва кокала с най-много месо. За този му апетит говорят многобройните далавери, които е въртял и по този начин е завлякъл България с огромни суми. Реално погледнато, кой ли пък от ония клоуни, които се опитват да ни управляват, не е облизвал пръстите си, след като е похапнал доволно количестно тлъсто месо, купено с парите на обикновения данъкоплатец.

Но един от многото клоуни, с много мазнички ръчички, ще да е Сокола. Ахмедчо краде ли, краде, та и строи. Голям строител излезе! Ако има още наглост, в което не се съмнявам, (щото средства има), ще застрои цяла България и накъдето и да се обърнем ще гледаме сараи. Не, че сега не гледаме – Доган е хитър като лисугер и се е уредил добре. Хотели, сараи и замъци топлят сърчицето му и макар всички да знаят за нечистите пари, с които са строени, никой не му прави проблем, освен драгият ни Гаргамел, по-познат като Костов и споменат в началото на тази статия. Желанието на Гарги е хотелът „Каса Домини“ да бъде конфискуван. „Перлата“ на Рибарица е собственост на бизнесмен, който е в много близки отношения с Доган.

Още преди близо две години ДСБ поиска проверка на имотите на Сокола. Измежду тези имоти са сараят в богаташкия квартал Бояна; замъкът, който се издига в родното му село Дръндар; СПА-хотел „Орфей“ в Девин и още много други извесни и неизвестни имоти, строени из цяла България.

„Ще видим как ще се развият нещата с имотите на Доган, но със сигурност ще има някакво развитие“, е коментарът на Костов.

Иначе, „крадецът вика дръжте крадеца“. Всички крадат като за световно и после се правят на „света вода ненапита“. Такъв е Доган, такъв е Костов, същото нагло копеле е и царят, и Масларова и още много други „герои“, прославили се с това да разрушават с постоянство и наглост държавата ни...

imageТа, такива ми ти работи, драги ми сънародници… туй пише гореупоменатото анонимно същество. Забелязвате ли как умело се мъчи да подведе под общ знаменател и да притури към гилдията на корумпираните разбойници и политически фигури, които са от другата страна на барикадата, т.е. които са имали дързостта да излязат срещу мафията, поради което бяха плюти вече повече от 10 години от споменатите "журналистически" проститутки и пачаври, правещи всичко не просто от вродена низост, а чисто и просто за пари. Накрая съществото разказва и един виц, което ме кара да си мисля, че нищо чудно същият онзи "луд доктор Филипов" да се крие зад псевдонима на тоя журналистически плюнчо, щото и докторът, както е известно, много си пада по вицовете.

А иначе, както забелязвате, туй журналистическо мекере, независимо кое е то, независимо дали е Бареков, дали е д-р Филипов, дали е някое друго същество от подобен род, се е загрижило не за друго, ами за... държавата ни! Явно такива същества смятат държавицата ни за своя бащиния: за тях държавата ни е бащиния на корумпираните, лъжливите, крадливите и безнравствените тъкмо като тях.

Което, впрочем, хич не е далеч от истината, стига да я гледаш от вярната страна - и стига да не се подвеждаш по увъртанията, клеветите, маскарлъците и лъжите, които тия презряни писачи-проститутки разпространяват, та белким им се ловят в мрежите малоумните наивници-шарани, които у Нашенско, за жалост, хич не са малко...


Тагове:   още,   проституция,   казано,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!