Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2174561
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
30.01.2010 18:54 - Ако Б.Борисов обслужи руските стратегически интереси у нас, маскирани като "енергийни проекти", значи е част от червения цирк
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 1588 Коментари: 1 Гласове:
1




imageТестът дали Бойко Борисов е част от червения цирк е прост – ще пусне ли руснаците да ни закопаят и правнуците или не?! Страхувам се, че няма да ме изненада...

Това са думи на някой си "Попов", който пише така в свой коментар на едно място. Написал го е с латиница, съвсем кратичко и скромно, и се страхувам, че по този начин няма да му обърне внимание почти никой. По тази причина го взех оттам, "кирилизирах" го, и го представям подобаващо тук, в своя блог, за да се прочете от повече хора. И дано да се замислят повечко хора...

Понеже става дума за АЕЦ "Белене" и за това дали този заробващ руски проект - проект по-скоро на руско-българската комуноидно-енергийна мафия - ще получи зелена светлина от правителството на Б.Борисов. Понеже наистина руският натиск е толкова силен, че Б.Борисов, независимо от исполинската си сила, взе да се огъва: дето седне и дето стане взе да повтаря, че в "Белене" били закопани повече от милиард евро. Но на този негов възглас И.Инджев в бележката си, озаглавена Трите копки за АЕЦ „Белене“ – първи, или последни? съвсем основателно пише:

Сега, след френската копка, втора по ред след германската, чакаме третата – руското закопаване. Но не на Белене (където, пак думите на Борисов в Германия, са “зарити над един милиард евро”), а на самата България. Защото осъществяването на руската идея би означавало точно това.

Та по повод на тия думи се е обадил и този "Попов", който изказва в толкова бляскав вид същината на проблема. Да, Б.Борисов ще покаже истинското си лице според резултатите от този тест - и моя милост е писала преди време точно за това. Огъне ли се пред руснаците, почне ли да рипа казачок, явно е към червената дружинка, която от десетилетия закопава България без да й мигне и лявото око. И тогава ще се окаже, че "гражданите за европейско развитие на България" са чисто и просто едно менте, т.е. са се дегизирали под европейско було, за да прокарват червени и руски интереси тук, у многострадалная Задунайская. Т.е. работят за руските интереси, т.е. да играят за още по-ефективната реализация на отредената ни роля да сме руски троянски кон не само в Европейския съюз, но и в НАТО.

И ето по този кардинален въпрос ще лъсне истинският задник на Б.Борисов и на гербоваците. Да видим. Ще видим, и то съвсем скоро. Уж Бойко стоически се мъчи да се прави на патриот, уж се скара даже със самия Слави за това кой е по-голем патриот от двамата, да видим сега обаче дали няма да стане най-обикновена руска подлога. Каквито обикновено са били все "най-големите патриоти" сред управниците ни както в близката, така и в по-далечната ни история.

А всъщност истински милеят за България само ония, които са се борили и се борят даже и с живота срещу жестоката експанзия на Северната империя - и са били за същинско европеизиране на страната ни. За приобщаването ни към евро-американската цивилизация нап свободата, която е така ненавистна на руската тиранична империя, надвиснала като черен облак над североизточните ни граници. Та да видим скоро нашият каратист Бойко за кой отбор всъщност играе. Преизпълнен съм с любопитство да разбера истината.


Тагове:   НАС,


Гласувай:
1



1. prebroitel - Много сме се навели!
31.01.2010 11:13
http://prebroitel.blog.bg/politika/2010/01/04/za-quot-belene-quot-i-za-quot-nashto-momche-quot-i-za-politi.465943
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!