Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2192650
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
16.12.2009 00:55 - Доган пак се изгаври с всички нас, пак плю в лицето ни: продължавайте да мълчите, скъпи ми родни търпеливци!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 1000 Коментари: 0 Гласове:
0




imageТази сутрин, разбира се, погледа ми се привлича най-вече от информациите (виж поне ТУК и ТУК), представящи "историческите слова" на Ахмед Доган, а също и случилото се на вчерашната конференция на ДПС: Доган уж бил рекъл да се оттегля, а пък, разревани, присъстващите на конференцията мутри, с хлипове "На кого ни оставяш, бащице?!", до един били гласували за него! И Доган трумфално бил преизбран за председател на партията със 769 гласа от 769 възможни! Да живей и пребъдва! Горко ни обаче, щото тоя наглец отдавна трябваше да е вече в затвора - ако бяхме що-годе нормална държава! Явно не сме...

Медиите, пишещи по случая, изобщо не се смущават, че за пореден път са се вързали на поредния доганов най-плосък номер. И нито един от тия сайтове, които прегледах, не обръща внимание на страшните фалшификации на реалността и историята, съдържащи се в доклада на това най-просперирало ченге на ДС, ако не броим Президента Гоце Първанов.

Новините, с една дума, са твърде неизненадващи, обичайни и дори радващи за страна, в която чалга-политиката триумфира така неудържимо. Ала аз бих се запитал за нещо друго: какво прави новата власт у нас, защо още не се е поинтересувала, примерно, за ролята на Доган в "самоубиването" на неговата "мъжка секретарка"? Защото е непростимо в нашата уж европейска родина да продължават да се подвизават, и то със съзнанието за пълна безнаказаност, такива най-арогантни политически мутри и мафиоти като Ахмед Доган, и не само това, ами и същите тия най-безсрамно да заемат позата на "морални съдници", на проповедници на "чистотата на нравите", "учители на заспалия народ", а също и на "велики исторически дейци", допринесли така много за "добруването на страната". Не знам вие какво мислите, но аз мисля, че с поведението си Доган достигна крайната степен на възможно най-тежката морално-политическа уродливост, което пък иде да ни напомни, че ако продължаваме да сме безчувствени даже и към неговите невиждани гаври, това означава, че сме народ, лишен от всякакво съзнание за достойнство - и значи си заслужаваме съдбата.

Но не вярвам всички да сме чак до такава степен обръгнали на издевателствата; вярвам, че има у нас все още хора с живо нравствено чувство, които се възмущават, които са нетърпими към подобно арогантно поведение, каквото демонстрира Ахмед Доган. По тази причина искам да напиша тази сутрин своя анализ на няколко възлови фрази, пуснати от Доган на конференцията на ДПС, за да илюстрирам несрещаната наглост и грозната фалшификация на фактите, съдържаща се в тях. Правя това, понеже смятам, че ако не спрямо друго, то поне спрямо най-опашатите и разюздани лъжи следва да сме поне малко от малко непримирими.

Ето най-напред преизпълнените с краен цинизъм и лицемерие думи на Доган, които са довели дотам присъстващите на конференцията мутри и подлизурковци да се разхлипат и разреват в израз на своите любовни чувства спрямо "вожда и учителя"; забележете, Доган говори с лексиката на стар, много преживял, побелял и дори "помъдрял" сицилиански мафиотски дон, обръщащ се към своя клан:

image„Идва време за раздяла на родителя с рожбата си. Знам, че не сте готови за този неизбежен акт. Но това трябва да се случи. Дали сега, или след година, няма особено значение..."

Прочувствени думи, как да не се разплаче човек: "родителя", "рожбата" и прочие, сълзи, рев, сополи. Аз имам високо мнение за нравствените качества на турския народ, и понеже ДПС се представя за партия на българските турци, от случилото се на конференцията си правя извод, че хората в залата, след като никой от тях не си е свалил обувките да замери оня, дето така гадничко се е поиздевателствал над тях, нямат нищо общо с народа, на който уж били първенци и водачи. И още една реплика в тази връзка: за мен няма никакво значение, че Доган е турчин (ако наистина е такъв), ако беше българин щях да бъда не по-малко непримирим. За мен Ахмед Доган е едно нагло, разпищолило се и самозабравило се ченге на комунистическата ДС и това, че е турчин, няма абсолютно никакво значение. Тази забележка е важна, особено като се има предвид, че у нас има доста спекуланти и шарлатани, подобни на Сидеров, които продължават да ни баламосват с това, че, видите ли, Доган бил турчин, а пък турците били виновни и били проблема на България: глупости на търкалета и плоски ченгесарски номерца! Не турците, ченгетата, политическите бандити и мутрокомунистите са проблема на България! Доган, повтарям, е едно арогантно ченге на ДС - и няма никакво значение че е турчин, ако изобщо е такъв. Понеже за комунистите и за слугите на комунистите като него националността няма абсолютно никакво значение; комунистите нямат род, тяхно "духовно" отечество е пълният аморализъм и вандализъм, който ги сродява в една бандитска общност независимо от подробности като раса, нация, род, цвят на очите и косите, пол и прочие.

Да продължа нататък. Ето го сега и сюблимният момент, дръжте се здраво за стола, за да не вземе някой да падне от изненада и да си счупи я някой крайник, я зъбките:

„... Хората, които продадоха и разграбиха държавата, искат да си измият ръцете с ДПС и с неговия лидер."

На такива приказки народът у нас дума така: "Тука кораб минава ли?" и сочи в очите, дърпайки с пръсти клепачите си. Щото лъжецът Доган тук надминава себе си и доказва че е от класата на лъжците, сравними само с друг един нашенски лъжльо, именно Президента Първанов. А истината е проста и се знае от всички, дето имат някаква що-годе работеща аналитична способност, и най-вече паметта им не е прекалено къса - каквато е, уви, паметта на мнозинството от така бързозабравящата българска народопопулация. Някой все трябва да каже тази истина, щото е срамота да се правим на ударени и да гледаме с отворени - от изненада и от признаците на прогресиращо малоумие - уста. Само истината е целебна, понеже явно така сме претръпнали от лъжи и издевателства, че вече сме си загубили и усета спрямо истината, а пък елементарната способност за разграничаване на истина от лъжа изглежда у мнозинството е съвсем атрофирала.

imageИ тя, горчивата истина, в случая е: Ахмед Доган не само че е от тия, дето продаваха и грабиха държавата, сиреч, нас, гражданите на тая държава, ами принадлежи към войводите, водачите на грабителите, нещо повече, той е човекът, на който грабителите и обирниците на нашето многострадално, ала немислещо племе ще бъдат вечно благодарни, понеже не друг, а тъкмо той направи всичко възможно грабежите им не само да бъдат възможни, ами и да минат най-ефикасно, ползотворно, ненаказано и прочие.

Ето затуй Доган така патетично лъже; лъже затова, защото този човек е отговорен не само за това, че населението у нас беше по най-разбойнически начин ограбено, е то не веднъж, а на няколко пъти, и то най-безжалостно и жестоко, до шушка, но той е отговорен и за това, че сега, в началото на ХХI-я век, продължаваме да сме най-бедни не само в Европейския съюз, ами, кажи-речи, в цяла Европа. Ето затова Доган така велеречиво лъже, мъчи се да прехвърли вината, понеже добре знаем, че те, ченгетата, че те, комуно-мутрягите, че те, бандитите, най-много обичат да казват ето това:

"Ний най-много обичаме да поемаме вина само с мезета, не иначе!"

На Ахмед Доган (агент от ДС с псевдоним "Сава") може да се радват че е толкова напреднал в лъжите и в наглостите си само такива като, примерно, Георги Първанов (агент от ДС с кличка "Гоце"), най-близък сътрудник на агент Сава в грабежите над така наивната народопопулация у нас, като Тошо Тошев (агент от ДС "Бор"), личен интимен приятел на Сава и Гоце, Божидар Димитров, агент от ДС с псевдоним "Телериг" и пр.), най-близък приятел и партньор на масата за плюскане на изброените по-горе, който сега е министър в новото правителство, което пък е гаранция, че грабежите на приятелите му изобщо няма да бъдат наказани, както и цялата останала ченгесарска гмеж, на която тия дотук са тартори, най-големи първенци, войводи, вождове, най-заслужили и дори обвеяни от "историческа слава" ментори и прочие.

imageНо такива като мен пък, които принадлежат на съсловието на грабените, не само че не могат да им се радват и възхищават, щото не сме малоумници, ами и ги проклинат, щото не само ние, ами и нашите деца са ощетени и дълго ще плащат своеволията на тази ченгесаро-бандитска напаст, като скакалци опоскала родината ни. И това трябва да бъде казано в пределна откритост; нищо че нито един вестник няма да отпечата тази статия; майната им на вестниците, които друго не правят, освен да се подмазват на силните, на грабителите ни; понеже, всъщност, са техни, се управляват от техни слуги и с техните пари!

Много протести, гняв и възражения трябва да предизвика и това изречение от доклада на Сава-Доган, което е шедьовър в усукването и лъженето; щеше да предизвика, ама няма да предизвика, понеже огромната част от българите, както казах, е с притъпена чувствителност спрямо лъжата, т.е. са обръгнали от наглостите и безсрамието на лъжльовците, които допуснахме да се гаврят с нас толкова години:

Много пъти съм си задавал въпроса как щеше да протече преходът към демокрация и пазарна икономика, ако нямаше ДПС, или най-малкото, ако още в самото начало на 90-те години бяхме се включили в СДС. Нямам еднозначен отговор на тези въпроси и вероятно така ще бъде и след 20 години. Но съм сигурен в едно, ако това беше станало, днес ДПС нямаше да провежда седмата си национална конференция като трета политическа сила по време на целия преход.

Ще ви кажа какво значат тия доганови думи. Той не го казва, ама прекрасно го знае - и затова се издава така баламски. Той не го казва, ама аз ще ви го кажа.

ДПС беше създадено от ДС. Доган ДС го въздигна със следната задача: да откъсне от демократичните сили антикомунистически настроените турци, с които същата тази ДС и комунистическата власт се бяха така жестоко погаврили преди това по време на "възродителния процес", че турците и мюсюлманите никога нямаше да им простят. Затова плашейки се от възмездие, ДС и комунистите измъкнаха от скрина Доган, агент Сава, обучен за тая цел, и му дадоха съответната задачка. Всички други ченгета от ДС, било по медиите, било в СДС, било сред комунистите, от този момент нататък имаха задача да помагат по всякакви начини на Доган, за да изпълни толкова отговорната си мисия. Най-много, впрочем, му помагаше лицето Георги Първанов, който в зората на демокрацията беше нещо като сегашния Сидеров, сиреч, "патриот", "националист", "истински българин", или какъвто е Божо Димитров и прочие ченгета. Гоце си получи по-късно наградата - стана президент. Божо - министър. Така също и лицето Жельо Желев помогна много, за да бъде постлан килима, с който Доган излетя до върховете на властта и славата.

imageИ през целия 20 годишен преход Доган прави какви ли не наглости, мерзости и подлости: би "депесарски шут" на първото демократично правителство у нас, правителството на Филип Димитров, и по сигнал от Желю и от ДС го свали от власт; създаде марионетното на ДС и на комунистите правителство на Беров, когато настъпиха блажени времена за невиждания разгул на мафията и на мутрите (апропо, тогава и сегашният премиер Б.Борисов е бил "най-честен застраховател-охранител" и е трупал парици); после Доган помогна да дойде на власт Жан Виденов и го подкрепяше беззаветно и безрезервно в Парламента; после нещо се объркаха сметките на ДС, Доган изпусна работите от контрол, народът скочи, свали Жан с революция, дойдоха на власт СДС и Костов; тия 4 години на управлението на Костов са единствените от годините на прехода, в които Доган, ченгетата и комунистите бяха извън властта и злобно скърцаха със зъби, събирайки енергия за мъст; после ДС, уплашена от възможността Костов да вземе втори мандат, прибегна до единствения й шанс, сети се за мадридското чучело, Доган и другите ченгета (Гоце и вся остальная) много помогнаха Симеон да се добере до властта; а после заедно грабиха, ядоха и пиха както те си знаят - и ние знаем, ала мълчим; после Доган пък помогна Гоце да стане президент, та да се превърнем в единствената страна в Европа и света, в която мутро-комунисти и бандити управляват, и то не кога да е, ами по времето, в което страната беше приета в НАТО и ЕС! Сполай да ни са!

Това е най-синтетично представената история на Догановите заслуги и предателства, а пък по-подробно всичко съм го описал в книгата си СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (Кратка психологическа история на съвременна България ), а също и в другата си книга, БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (Идеи за нашата философия на живота, историята и съвременността). Две книги, за които ченгесарските медии упорито мълчат; сега разбрахте ли защо толкова тъпо и гузно мълчат?

imageСпирам дотук, стига толкова. За думите на Ахмед Доган, а именно, че „по всички общоизвестни политически критерии кабинетът Станишев е успешен, а по икономически показатели е най-успешното правителство на прехода" не си струва да се говори, щото истината се знае от всички. Доган тук, впрочем, е твърде прав; да, кабинетът Станишев е най-успешното правителство на прехода; най-успешно е обаче за ченгетата, за мутрите, за бандитите, за крадльовците, за мафията; те никога така успешно в изминалите 20 години не бяха крали, както крадоха и се накрадоха по времето на Дмитрич. С това съм съгласен с Доган, напълно е прав поне тука.

И тук, в заключителните акорди на словото му, безсрамието доганово, разбира се, е най-голямо. А, драги ми български търпеливци, кажете де, що мълчите: усещате ли тая безкрайна наглост - или хептен сте претръпнали вече? Той ви плюе в лицето, а вие се бършете и викате: я, май дъждец прокапа! Продължавайте все така, да видим докъде ще я докарате. Други народи при толкова безчинства, както показва човешката история, отдавна щяха да са прегризали със зъби гръкляните на мъчителите си, ала вий продължавайте да си кротувате...



Тагове:   НАС,   Доган,   НИ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!