Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2174403
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
09.09.2009 22:14 - Внимание, важно: открита е процедура за избиране на граждански "премиер в сянка", водач на също такъв "кабинета в сянка"
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 949 Коментари: 0 Гласове:
0



   

 

imageВчерашната публикация Идея за основането на граждански "кабинет в сянка", опозиционен на правителството на Бойко Борисов не предизвика коментари в блога, но пък за сметка на това намирам един коментар във Фейсбук-страницата на групата. Ето какви мисли обменихме там с Таня Соломонова:

Таня Соломонова написа: ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ: ПРОЧЕТЕТЕ!

Здравейте, г-н Грънчаров! Радвам се, че сте приели поканата на Quo Vadis и сте сред нас! В коментара си пишете: "След като хората от групата са нещо КАТО "кабинет в сянка", значи ли, че всички тия 250 члена на групата са нещо като "министри в сянка"? Впрочем, не е лоша ИДЕЯТА да се създаде такъв ГРАЖДАНСКИ "кабинет в сянка"..."

Аз лично подкрепям предложението Ви, защото смятам, че НЕ е време да се ослушваме, а Е ВРЕМЕ да отстояваме личния си избор за 41 НС!

Angel Grancharov написа: Добре заварили! Ами добре, давайте ние тук да почнем дебати за избирането на един такъв граждански "кабинет в сянка", щото ще е същински резил да допуснем кабинетът в сянка у нас да бъде възглавен от Дмитрич Станишев, примерно! Аз не знам кой да предложа за премиер в сянка, трябва да е някой от групата, ще ги разгледам, и ще предложа. Изискването е да не е политик. А като избирем премиера в сянка, той ще предложи и кабинетът, става ли така?

Разгледах внимателно състава на групата, а после допълних следното:

imageМного стойностни хора, убеден съм, са в групата, ала за жалост познавам само неколцина. По тази причина няма как да предложа най-добрия за премиер в сянка. Предлогам тогава който желае да бъде избран на тази почетна длъжност, сам да се преложи, като съберем повечко кандидатури, ще искаме от кандидатите програми, а пък после ще преценим и ще гласуваме. Който събере най-много гласове, ще стане наш премиер в сянка. И после ще сформираме кабинета в сянка, съгласни ли сте?

Ще чакам да видя каква реакция ще имат членовете на групата. След малко ще пратя съобщение до всички с предложение да се включат, та поне малко да подкрепим българската демокрация, която според мен след падането на кабинета Станишев продължава да е застрашена. А вие как мислите по този въпрос?



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!