Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2196024
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
09.09.2009 22:13 - Какво е Гоце Първанов: български президент или руски комисар и резидент по защитата на геостратегическите енергийни интереси на Русия?
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 947 Коментари: 1 Гласове:
0



   

 

imageДадох си труда тази сутрин на прочета "статията" на г-н Президента, наречена В енергийната стратегия и политика са нужни прагматизъм и лидерство. И знаете ли какво открих - понеже отдавна съм изследовател на своеобразния стил на нищонеказването, който разви Г.Първанов в годините на пребиваването му на поста държавен глава на България?

Ами открих това, че този път с тази своя "статия" той, за разлика от всеки друг път, казва нещо, и то необичайно ясно и твърдо; изглежда тази статия я е получил изготвена в Москва и само я е публикувал от свое име. Този необичаен за собствения стил на изразяване текст ми говори точно това, и то до степен, че съм готов да се обзаложа: не Първанов е писал този текст, не са го писали и неговите секретари, този текст е писан в Москва! Сигурен съм, че е така, прочетете и вие ако искате "президентската статия", и ще откриете сами нещо, което не може да се отрече. А именно, в нея с необичаен за обичайния си мухльовски стил на нищонеказване Г.Първанов този път твърдо и категорично застава зад руските геостратегически енергийни проекти, и то до степен, че човек неизбежно трябва да се запита: а какъв всъщност е тоя Гоце Първанов, български президент ли е, или е просто руски извънреден комисар по защита на интересите на Русия в България?

Аз този въпрос отдавна си го задавам и на него съм отговорил съвсем ясно: Г.Първанов не е български президент, той не може да е български президент. Той е възпитан да служи на СССР, той, в качеството си на агент на ДС, винаги е обслужвал интересите на КГБ и на СССР(Русия), той се е клел да бъде верен доживотно на "Матушката", и на такива като него никой няма да позволи да изневерят на клетвите си. Ето, погледнете какво прави сега: в навечерието на "пометната историческа дата" 9 септември наш Гоце пише пространен текст, в който ни убеждава да си спомним кой е истинския господар на България, кому трябва да служи всяко българско правителство, чии интереси имат несъмнен приоритет над българските национални интереси и пр. Аз лично смятам, че текстът на тази статия е достатъчно доказателство да се поиска оставката на Президента с един-единствен мотив: национално предателство.

imageНадявам се повече хора да осъзнаят това, да се размърдат и гражданските неправителствени, екологични, "зелени" (на тия БСП иизглежда съвсем им затвори устата щото изглежда ги купи за хубави пари?) организации, следва да заеме ПО ВЪПРОСА НАЙ-твърда позиция и СИНЯТА КОАЛИЦИЯ, да не говорим пък за това какво следва да направи правителството. Ето, че наистина отношението към руските интереси в българия се оказва, че е пробен камък за всяко българско правителство. Да видим как в тази ситуация ще се държи Б.Борисов и дали ще продължи линията България да е верен троянски кон на Русия - или ще се опъне и ще се опита да промени съдбата си да бъде все още окупирана от Северната империя малка държава.

Това е най-важния тест, който ще покаже какво всъщност правителство имаме: българско или проруско и сателитно, каквото беше предишното. (За това какъв президент си имаме се знае отколе: той не е български президент, той е резидент на КГБ и на Русия!) Ние имахме едно правителство, което има доблестта и моралната сила да се опре на експанзионистичните навици на Русия, става дума за правителството на Иван Костов. Сега ще разберем, и то съвсем скоро, дали и това правителство ще удържа на натиска, подобно на Костовото, или ще дезертира от отговорността си да е българско правителство. И ще клекне пред могъщата окупационна сила от Север, която вече - колко станаха? - цели 65 години (!) счита България за свой протекторат.


Тагове:   Гоце,   Какво,


Гласувай:
0



1. zaw12929 - Личните нападки не са атрибут на ...
28.09.2009 21:18
Личните нападки не са атрибут на демокрацията особено ненужни и недоказани
Това е демокрацията, да търпим другомислещи и религията ни също го повелява
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!