Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2196452
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
27.06.2009 20:00 - Получих ново писмо от премиера Дмитрич, пълно с лъжи, тъпизми и идиотизми, но ясно показващо къде го стяга чепика
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 947 Коментари: 2 Гласове:
0



   

 

imageSergei sergei@stanishev.bg
До: Ангел Грънчаров angeligdb@abv.bg
Относно: Да не позволяваме да приватизират страната ни
Дата: Петък, 2009, Юни 26 19:12:54 EEST

Да не позволяваме да приватизират страната ни!

През 1997 г. Костов продаде авиокомпания “Балкан” на Гад Зееви почти без пари, а “Кремиковци” – за един лев. Приватизацията ги унищожи. Сега той планира да приватизира болниците, университетите, АЕЦ “Козлодуй”, даже и пенсионно-осигурителната система.

Борисов е вратата на Костов обратно във властта. Само вие, българският народ, може да спрете Борисов и Костов.

Всеки ден все повече българи осъзнават, че Борисов е билетът на Костов за връщане в политиката. Борисов заявява, че ако спечели изборите, ще се коалира с колегите си вдясно и с Костов.

ГЕРБ и Синята коалиция възнамеряват да се върнат обратно към приватизацията. Борисов ще позволи на Костов да управлява икономиката.

imageБорисов и Костов имат намерение да приватизират предприятията ни, точно както полседният го направи докато бе министър-председател. Костов продаде металургичния завод “Кремиковци” за един долар. Той продаде БГА “Балкан”, металургичния комбинат “Стомана-Перник”, “Нефтохим”, “Агробиохим” и много други български компании. Десетки хиляди българи загубиха работата си заради тази политика. Ако не ги спрем, ще го направят отново.

Заедно с БСП и Коалиция за България ще защитавам българите и ще гарантирам техните работни места. Наследихме страна, която бе поставена на колене от хора като Костов, които са я ръководили безотговорно. През последните четири години заедно с всички българи успяхме да построим отново тази страна. Укрепихме икономиката, увеличихме заплатите и пенсиите и създадохме стотици хиляди работни места.

Те затвориха стотици заводи като “Агробиохим”. Ние успяхме да октрием нови и да укрепим нашите компании. По този начин създадохме над 344 хиляди добре платени работни места. Знам, че това не е достатъчно. Българите заслужават повече. Аз и БСП ще продължаваме да се борим, за да имате по-добър живот, по-високи заплати, по-добри условия за работа и повече възможности да израстнете в работата си. Борисов и Костов възнамеряват да приватизират болниците ни, точно както направи Костов докато бе министър-председател. В резултат на това само богатите хора ще могат да си позволят да получат добро здравеопазване. За Борисов и Костов здравеопазване е въпрос на печалба. За тях всеки един, който няма пари, е “лош човешки материал”. Ако не ги спрем, ще го направят отново.

imageЗа нас здравеопазването е за всички хората. Коалиция за България е за безплатно зравеопазване за да може всеки българин да получи достъп до здравната система. През последните четири години доказахме, че единственият път напред е държавата да има по-активна роля. Държавата е единствената, която може да инвестира милиони в болниците и да се погрижи хората да получават по-добро здравеопазване. Ако не ги спрем, ще го направят отново.

Борисов и Костов възнамеряват да приватизират университетите ни. Това си е търговия с бъдещето на младите хора. Нещо повече, само богатите деца ще могат да си позволят образование.

Няма да позволя на Борисов и Костов да застрашат бъдещето на нащите деца.(Апропо, някой знае ли нещо за детето на Станишев? Откога гейовете имат деца?! бел. моя, А.Г.) Заедно с БСП и Коалиция за България ще продължим да инвестираме милиони в образованието, в нашите училища и университети.

Борисов и Костов възнамеряват да приватизират нашата пенсионна и социално-осигурителна система. Разговарям ежедневно с възрастни хора, които си спомнят дните на Костов, когато техните пенсии са съкратени наполовина. Какво могат да научат възрастните и всички скромни българи от Борисов, човек, които ги нарича “лош човешки материал”?

imageНяма да позволя на хора като Борисов и Костов да засягат по-възрастните от нас. Няма да позволя нито един българин да бъде оставен зад борда. Ето защо заедно с правителството удвоихме пенсиите и заплатите през последните четири години. Знам, че българите очакват повече и имат право.

Заслужавате повече и ето затова БСП и Коалиция за България се кандидатира с икономически програма, която ще повиши жизнения стандарт на всеки гражданин. Вие трябва да вземето съдбоносно решение за бъдещето си на 5-ти юли. Можете да изберете опасната дясна коалиция на Бойко Борисов и Иван Костов.

Ако те спечелят, те ще засегнат най-нуждаещите се в България като приватизират нашите заводи, училища, болници и нашата пенсионна и социално-осигурителна система. Те казват, че “възрастните са лош човешки материал, много работни места ще бъдат загубени, а здравната помощ ще бъде достъпна само за богатите.” Ако те спечелят, всеки българин е застрашен.

От друга страна можете да гласувате за БСП, която ще се погрижи икономиката ни да е силна, работните места гарантирани, а всеки един гражданин – да бъде защитен. Приватизацията се провали преди десет години и ще се провали отново. Освен ако не спрете хора като Борисов и Костов.

Ако не ги спрем, ще го направят отново. Нека да ги спрем заедно.

Стани приятел на Сергей



Гласувай:
0



1. анонимен - QTAtrgvVy
24.05.2011 07:29
Wow! That's a rellay neat answer!
цитирай
2. анонимен - kmxyuwiAI
24.05.2011 15:34
6paw4o <a href="http://vlhykbkekebi.com/">vlhykbkekebi</a>
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!