Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2194882
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
27.06.2009 20:02 - Николай Бареков, исполинът на нравствено-медийния фронт у нас, ни напуща!!!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 12724 Коментари: 27 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   

 

imageИмам много работа - а моята работа е писането, ето че съм започнал нова книга, която ми изяжда времето - но не съжалявам, че тази сутрин отново се поразходих из блоговете. Нямам възможност сега да споделя всичките си впечатления, но за сметка на това ще подбера най-важното. И то е:

Николай Бареков, исполинът на нравствено-медийния фронт у нас, ни напуща!!! Ето, четете: Имам нужда от малка промяна, може да замина за САЩ Туй е епохално интервю на Барекова за в-к "Класа", което история ще запомни, а пък бабите вечер ще преразказват на внуците си векове наред. И как ли тепер ще живеем без Барекова?! Ох, горките ние! Да рева ли, да си скубя косите ли, да се беся ли?! Ще опустее медийния фронт у нас, ще пресекнат канонадите, ще се обезсмисли решително съществуванието ни, драги ми дами и господа! Дайте да направим една подписка за оставанието на Барекова, а, какво ще речете?!

Прочетете туй знаменито интервю, нема да съжалявате, гарантирам го. Не ща да правя свой коментар за него, щото една проницателна барекова читателка вече е казала туй, дето и мен кипи в сърцето ми; тя се е нарекла "Танчето Дончева", ето, четете памятните й слова:

Бареков, внимателно прочетох интервюто ти, дадено за друга медия, но поради величието на отговорите постнато и тука. Трябва да си призная, че от него лъха на величие и титанизъм. Човече, ти си надживял времето си и особенно пространството. Моля те, не отлагай пътуването си за Щатите и ден. Занеси там своя богат житейски опит, изкачи и там журналистическият връх и остани за винаги на него като пътеводна звезда за световната журналистика…

imageВълнуващи, дълбоко трогателни слова: как човек да не се гордее, че е българин, че принадлежи на туй юначно племе, на което, за наша чест, принадлежи и Он, титанът Бареков!!! Да благодарим на природата, че е благоволила тъкмо в нашите предели да се роди тоз природний феномен, тая несъкрушима канара на народностний живот, тая епохална, обвеяна в непомръкваща слава, колосална личност, която вовеки ще краси небосклона на родната ни журналистика, осеян все от звезди; но тя, барековата, трябва да признаем, е най-ярката! Гордея се, накрая, че живея в знаменития хилядолетен град, основан от Филипа Македонскаго, бащата на Александра Великаго, в който е роден наш народно-медийний богатир, властелинът на медийния Олимп, названий Николай Бареков - чиято слава засенчи дори славата и на единия, и на другия, и на бащата, и на великия му син-завоевател на цели континенти. Ала къде ти ще се мери той с Барекова, покорителят на човешките и особено, предполагам, на женските сърца на цялото прогресивно человечество?!

О, небеса, благодаря ви за честта да съществувам в същата епоха, чиито знак бе щампован тъкмо от колоса на Филибето, майната на всички майни, неподражаемо-гениалното перо, велеречивият филолог, интервьора, ласкателя и почитателя на всички български величия, като се почне от Георгия Сирищническаго, па се мине през Симеона Втарога, могучего Ахмеда Догана, мудраго Бойка Борисава, и се стигне до непревзойдьонаго Яне Янева!

Затуй сега тъжи и е свито от кървава прободна рана народното сърце като разбра кошмарната вест, че проклетите американции са примамили наш родной и незабиваемий Николай Бареков! Да се задавят дано с него, мръсните му американци с хамериканци! Не се наядоха те със звезди и величия, не, мамят всичко, що е велико, при себе си, а на нас оставят само трохите!

Америко, проклета да си, че ни открадна нашата национална гордост, нашето природно чудо, нашето гениално медийно сътворение, наший непомръквающий народностний феномен, називаемий Николай Бареков! Българио, реви сега, скуби косите си, чупи пръсти, това ти се пада, неблагодарнице, щом не цениш най-великите си чада! Тръскай се по земята и се търкаляй по прахта сега, неблагодарний народе, щото не се доказа достойн да задържиш при себе си свой медийний исполин! Туйто, аз млъквам, че иначе не мога да спра; сърцето ми е пълно с най-длибоки чувства, сотрясения и волнения...



Гласувай:
0



1. skribezium - О, как ще продължим да живеев без ...
27.06.2009 20:07
О, как ще продължим да живеем без неговата мъдрост и безпардонна категоричност? Как ще живеем без светлина Барекова?
цитирай
2. анонимен - Прав му път
28.06.2009 17:19
Като колелце от голямата машина трябва да го напснат,да цъка по добре,за това и го взимат.Ако приемем,че Япония е изгрева на слънцето,а Америка залеза, значи Бареков може и да се е заблудил.Но при всички случай ще язди бял кон,но няма да се изненадам ако цъфне и от исток.
цитирай
3. tili - Готви се
28.06.2009 17:34
смяна на караула в продажната и необективна БТВ. Усещат на къде духа вятъра. Само ще кажа:"Дано!"
цитирай
4. анонимен - mnogo mi e kef
28.06.2009 18:01
mnogo mi e kef
цитирай
5. анонимен - Споко
28.06.2009 18:45
Спокоино българи, подлизурковците няма да свършат,до като има,кой да плаща.
цитирай
6. lambo - Ама верно ли е туй ?!
28.06.2009 18:56
Етот никогда не может бьiт. Без Ленина и без Барекова, мьi не можем жить. Почему так с нами ?
цитирай
7. анонимен - Отива си там където му е мястото. . . . ...
28.06.2009 19:32
Отива си там където му е мястото....при евреите.
цитирай
8. анонимен - *аси глупостите
28.06.2009 21:02
И кво толкова е направил, като дал интервю човекът? Питали го от вестника - отговорил. Вие като си правите блогове, по същия начин занимавате света със себе си.
цитирай
9. анонимен - Да потъва селтака
29.06.2009 00:04
Изгонили са го явно.
И с право!
Я се огледайте около вас и се сетете за поне един човек който би казал:
"Да аз гледам сутрешното шоу заради Бареков"

Аз поне за такъв не се сещам но се сещам за хиляди които биха казали най-много:
"Когато се случи, го гледам, въпреки Бареков"
цитирай
10. анонимен - ...
29.06.2009 00:07
Може ли всички да сте толкова завистливи. Никой не ви е виновен, че не сте постигнали успех. Той си е работил усърдно и сега може да си позволи лукса да избира дали да работи или да се развива в друга насока. Защо вместо да плюете по хората не се размърдате малко и не се опитате да постигнете нещо!
цитирай
11. анонимен - do n10
29.06.2009 06:33
Da be, rabotil usyrdno kat
цитирай
12. анонимен - Завист=българин
29.06.2009 08:14
Мъчно ми е че трябва да напиша тези думи. АБЕ ВИЕ НЯМАТЕ ЛИ НЕЩО ПОЛЕЗНО С КОЕТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ? Какво го обсъждате - ще прави каквото си иска, живеем в свободна държава!! Какъвто и да е има най-голяма аудитория сутрин. Милен Цветков ли да гледаме?
Спрете да плюете, един не каза - "Еее браво, хайде успех!"
Излезте от блога и хванете живота в свои ръце - не ви харесва Бареков - не го гледайте!
цитирай
13. анонимен - Към недоволните от тези писания
29.06.2009 08:44
Тези писания са по повод това че ефира се се освобождава от един незаслужаващ внимание "човек" но не се знае кой ще застане на негово място.

Вие които мислите че не трябва да се завижда и да се плюе и съветвате другите да не го гледат също можехте да не обръщате внимание на този блог. Оставете хората да се радват на нещо в този живот.Мръсотията която ни е затрупала ( не само по улиците ) няма край и само с чаткане по клавиатурите няма да очистим.

Трябва да се отиде в избирателните секции и да ги задръстим така че да не може да се гласува.Виждате че негласуването не помага защото нямало закон за невалидни избори поради негласуване.Защо няма такъв закон - защото ще имаме възможност да се баркаме в управлението и ще настане истинска демокрация, а муцуните горе им е по удобно само да говорят за демокрация без да се създават закони които да уреждат такава.

Ако продължавате да дремете и те ще продължанат да ви доят стрижат та и убиват.Да сте виждали вълк с пострижка?
цитирай
14. анонимен - ha ha
29.06.2009 10:28
Всичко е кьорфишек
цитирай
15. анонимен - Бат Бойко
29.06.2009 14:43
Като тръгва да си вземе дудучето Никито, защото и в Америка, както и тук се иска яко духане!
цитирай
16. chervenata - Силно живописна
29.06.2009 15:20
иронична реч. Браво! Не толкова заради присмеха над името Н.Бареков, словото ви е грабващо!
цитирай
17. анонимен - Стига с глупости, много време му е ...
29.06.2009 16:01
Стига с глупости,много време му е било необходимо, за да научи какво е "етика в общуването". Общо взето този сутрешния блок го превърнахте в политич.предаване и всяка сутрин нагнетявате народа само с политиката и с нищо друго...
цитирай
18. анонимен - Станчев - осъзнайте си
29.06.2009 19:00
Забелязвате ли колко злоба, завист, наглост и безочие има във изказванията. Всеки успял българин е обсипан от хули и .... Замислете се, това ли сме ние българите. Аз вече почвам да се срамувам. Нямя тякявя друга нация, повярвайте ми!
цитирай
19. анонимен - Евала !
29.06.2009 20:09
анонимен написа:
Мъчно ми е че трябва да напиша тези думи. АБЕ ВИЕ НЯМАТЕ ЛИ НЕЩО ПОЛЕЗНО С КОЕТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ? Какво го обсъждате - ще прави каквото си иска, живеем в свободна държава!! Какъвто и да е има най-голяма аудитория сутрин. Милен Цветков ли да гледаме?
Спрете да плюете, един не каза - "Еее браво, хайде успех!"
Излезте от блога и хванете живота в свои ръце - не ви харесва Бареков - не го гледайте!

СЪГЛАСЕН НА 100 % Аз по глупав блог не съм чел досега.Който не го харесва да не го гледа.Ефирни и кабеларки дало КРС :)
цитирай
20. анонимен - za barekov ot roza cehij
30.06.2009 08:49
umen covek a umnite hora sa v cujbina tam ocenjavat tehnij uspeh i trud bravo barekov jelaj ti uspeh badi s gordo vdignata glava
цитирай
21. анонимен - Да-а, всички партии изредихте, ...
30.06.2009 10:12
Да-а,всички партии изредихте,лошо няма,но забравихте сдс и костов!Защо ли!?:))
цитирай
22. анонимен - Angel Grancharov ti si kompleksar
30.06.2009 16:15
Angel Grancharov ti si kompleksar
цитирай
23. анонимен - Лош цвят на текста
01.07.2009 07:56
Ако изберете по-добър цвят за текта може и да Ви прочета блога. Светло синьо на бял фон не се чете.
цитирай
24. анонимен - Взе ми думите...
01.07.2009 10:05
анонимен написа:
анонимен написа:
Мъчно ми е че трябва да напиша тези думи. АБЕ ВИЕ НЯМАТЕ ЛИ НЕЩО ПОЛЕЗНО С КОЕТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ? Какво го обсъждате - ще прави каквото си иска, живеем в свободна държава!! Какъвто и да е има най-голяма аудитория сутрин. Милен Цветков ли да гледаме?
Спрете да плюете, един не каза - "Еее браво, хайде успех!"
Излезте от блога и хванете живота в свои ръце - не ви харесва Бареков - не го гледайте!

СЪГЛАСЕН НА 100 % Аз по глупав блог не съм чел досега.Който не го харесва да не го гледа.Ефирни и кабеларки дало КРС :)

цитирай
25. анонимен - Podlizurko
01.07.2009 15:12
Bratov4ed mi e rabotil dalgi godini s nego.Za parvia vi kazvam che e pi4 a Barekov e podlizurko.Kogato sa rabotili v kanal kom si e proli4alo vsi4o.S celuvane na zadnici dale4e se stiga,no posle ustata ti mirishe cial jivot ;)
цитирай
26. анонимен - О, как ще продължим да живеем без ...
01.07.2009 17:35
[quote=skribezium]О, как ще продължим да живеем без неговата мъдрост и безпардонна категоричност? Как ще живеем без светлина Барекова?ей най последа се махне този боклук пловдивски Ники секса
цитирай
27. анонимен - Oshte neshto...
01.07.2009 17:50
Barekov vinagi go nabludavam. kogato intervuira niakoi v studioto na bTV - zastava vinagi v poza kato che li zapoch-
kanadska borba, ili pak neprekasnato se vzira v himilkalkata si. Mnogo neprofesionalno !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!