Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2190413
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
27.06.2009 20:04 - Ако БСП и Доган са "добрите", аз ще гласувам за "лошия" Костов!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 960 Коментари: 2 Гласове:
0



   

 

imageМного ме трогна какво е написал в първата публикация на свой блог един млад човек, който познавам отдавна (задочно, в интернет само), зная го като Мирослав от Монтана. Монтана е градът, в който имам много задочни приятели, които обаче ги възприемам като истински приятели: Петър Каменов, Иван Иванич (автор на книги, части от които съм публикувал и тук), Мирослав. Монтана е градът, в чиято библиотека, благодарение на моите приятели, има от всяка моя книга, подарена за да се четат най-вече от младите. Та ето какво пише там 19-годишния Мирослав; искам преди това само да добавя, че ако имахме повече мислещи младежи като него, България отдавна щеше да е съвсем друга:

Наближават парламентарни избори в България, които може би ще променят съдбата на родината ни за десетилетия напред. Осъзнавам мястото на нас, младите в политиката, и виждам сложния избор, пред който сме изправени. Нашето (не)гласуване трябва да се води преди всичко от ценности, възгледи и идеи + ИНФОРМИРАНОСТ, представяне на реални доказателства, след проумяването на които да можем с чиста съвест да пуснем една от многото бюлетини.

Досега неуморно и ежедневно повтарях защо трябва да се гласува, защо неотиването до изборната секция или "брането на гъби" е в угода и полза единствено на управляващите в България. Днес обаче нашият премиер-съветски гражданин директно посочи от какво се страхува най-много срасналата се с организираната престъпност политическа върхушка. Ето от какво:

ПРЕДИЗБОРНО ПИСМО НА СТАНИШЕВ ДО БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛ

И какво се оказа в крайна сметка? Костов, Борисов, Борисов и Костов, Борисов, Костов, Борисов, Костов, Костов, Костов, Костов, Борисов и Костов, Костов... Не е ли редно вече да се запитаме:

ЗАЩО БСП СЕ СТРАХУВА ОТ КОСТОВ?

Защо въобще една личност, която вече 8 г. не е в управлението на страната, е най-хуленият български политик, на когото са приписвани всички земни грехове? Отговорете с доказателства, другарю Дмитрич!

imageАко БСП и Доган са "добрите", аз ще гласувам за "лошия" Костов.

Всеки има глава на раменете си. Лошото е, че ние, българите, по-често предпочитаме благата и мила лъжа пред жестоката истина.

Време е за промяна! Моята промяна на 5.07.2009 г. е бюлетина N.19. По-голямата част от първите 19 г. от живота ми преминаха в една унизена, бедна, жалка България.

Искам моята България да е европейска държава!

Искам тук отново да се спазва законът!

Аз се нуждая обаче от много хора, които мислят като мен. Надявам се, че ще ги намеря :)

Мирослав Людмилов Тодоров, Монтана, 27 юни 2009 г.



Гласувай:
0



1. анонимен - Искаш май 4 -та национална катастрофа
29.06.2009 20:11
Ми гласувай си за мангала Костов, кой ти пречи :)))
цитирай
2. monarchism - БСП не се страхува от др. Костов, ...
30.06.2009 13:01
БСП не се страхува от др. Костов, защото ВИС отдавна го няма. Че Костов е близък с Гоце, това го знае всяко хлапе...

На запад, не в Кременчуг, когато доверието към един политик рухне, той си взима сакчето и дава път на нови лидери, по възможност млади и кадърни. В ДСБ има много млади хора, които трябва да изхвърлят старите болшевишки муцуни и да заемат полагащото им се място.

Само че, това е на запад. Там КГБ или по-точно ГРУ не може да се разпорежда...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!