Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2192685
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
07.03.2009 15:29 - Политическият смъртник Дмитрич Станишев е полудял: открито покровителства корупцията на най-високите етажи на властта!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 1029 Коментари: 1 Гласове:
0



 

 

imageНаистина на обречените на неминуема гибел Бог най-напред им взема ума. Нормалната реакция на държавно лице от неговия ранг при ужасния корупционен скандал в МФ и НАП е сам да предприеме нужното, та да изгърмят "бушони" като министъра и други чиновници, щото иначе отговорността се поема от самия премиер, е това наистина е смъртоносно. Но къде ти от момчето със съветски корен, наречено Дмитрич, ум, разсъдък и разум. Та ето какво е благоволил да каже обреченият на пълен политически крах "умен" български премиер:

Министър-председателят Сергей Станишев отвърна "глупости" на въпрос на журналисти дали се подготвя оставка на финансовия министър Пламен Орешарски. "Спрете с глупостите. Министър Орешарски е един от най-добрите в правителството", каза премиерът, отклонявайки коментар за скандала около бившия директор на Национална агенция по приходите (НАП) Мария Мургина. "Колко страни в Европа, в това число и Стара Европа, имат толкова стабилни финанси? Дори европейската преса пише, че България във финансово отношение е една от най-стабилните. Това е един от основните критерии, по които е оценяван един министър", добави умният Дмитрич.

Тази крайно тъпа и дори фемининна (женска, сиреч страстна, нежно-нагла) реакция на премиера - подобна на други, примерно на думата "циркаджии", употребена спрямо половин милион български граждани, уволнили премиера на страната заради отчайваща некадърност, а също и ония думи, че само "ненормалните" българи се били интересували от досиетата! - ме карат да си мисля, че наистина нещо не е наред със сексуалността на Дмитрич. В тежки моменти като този блясва истинската същност на хората: по тази причина ако Дмитрич не е гей, то тогава поне е дете, за което свидетелства факта, че все по-инфантилно се държи - и не си дава сметка какво прави: властта в ръцете му е станала нещо като любима детска играчка, за която той ще се бие ако трябва с цялата махала.

Аз се надявам, че наглото, предразположено към хулигантство, глезено дете от "аристократично" комунистическо-съветско семейство Дмитрич скоро ще има и повод да си пореве, а кога ще стане това зависи от нас, гражданите. Време е да му вземем тази опасна играчка, която сме му дали да си играе: властта. Поразиите, които нанесе на страната, са достатъчни, прекалени са дори вече.

imageИво Инджев в своя статия също по този повод съвсем вярно констатира:

“Бръщолевенето на Станишев още веднъж доказва, че политиката и управлението на една държава изискват опит и не могат да бъдат поверявани на случайни хора, които не са работили и един ден през живота си.”

По този повод написах там, в блога му, следния коментар:

След като този арогантен комсомолец си поигра така с държавата, че все едно тя е детска играчка, и я доведе до ръба на пълния провал, остава да се запитаме какво правим ние, зрелите граждани, та още търпим подобни безобразия?! "Не е луд този, който яде зелника, а този, който му го дава!"...

Не е ли време да бием един великолепен шут на това най-корумпирано в историята ни правителство, което ни компрометира толкова в очите на цяла Европа, че години ще са ни нужни за да си очистим имиджа: а днес сме си чисто и просто една бандитска страна, в която министри покровителстват бандитите, а бандитите са им техни най-сърдечни другари!

Сега допълвам следното: нека да имаме добрината като български граждани да подкрепим опозицията и в деня на вота на недоверие да бъдем там, на площада, пред Парламента. Аз лично ще отида и ще си нося плакат. Пък вий ако искате си стойте в къщи и се грейте до печката. Дошло е време даже да протестираме поединично, щом не сме способни на нещо повече...

Вижте и чуйте най-новото в първия български видеоблог: Angel.G-TV - видеоблогът на Ангел Грънчаров. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!


Тагове:   най,   открито,   Станишев,   смъртник,


Гласувай:
0



1. borsi - Тези хора въобще са се откъснали от ...
07.03.2009 15:35
Тези хора въобще са се откъснали от реалния живот. Понеже хоризонтът им на мислене рядко минава тесните им граници заложени в черепната им кутия, смятат всички за глупаци, народа на страната ни, бизнеса и централната администрация в Брюксел.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!