Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2174534
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
07.03.2009 15:42 - Безценна морална подкрепа, поздрав и пожелания за успешна работа на ДИСКУСИОННИЯ КЛУБ от Барселона, Испания
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 500 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 

imageСкъпи приятели, съучредители на

КЛУБА ЗА ПОДКРЕПА НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЕВРОПЕЙСКА ОРИЕНТАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ

Съжалявам че не мога лично да присъствам на учредителната сбирка на клуба, но се радвам, че имам възможността да приветствам всички присъстващи и задочни съучредители на клуба, които по една или друга причина не могат също като мен да присъстват.

Гордея се с факта, че най-големия "виновник" за това събитие е моя приятел Ангел Грънчаров, един неуморен борец за демокрация, борец за истината, без чиито усилия, не беше възможно създаването на този клуб. Надявам се, че ще намери в себе си сили да продължи все така всеотдайно да работи на това поприще, a ние ще продължим да го подкрепяме.

Искрено се надявам, че нашият клуб ще изиграе своята роля в толкова трудната битка, за утвърждаване на демократичните свободи, за по-добър живот, за свобода на словото, за утвърждаването на всички ония демократични ценности, които притежава истински свободната и демократична държава.

Свидетели сме на едно безцеремонно, вредно и престъпно управление на страната от правителството на Сергей Станишев, който е само един фигурант и с действията си на некомпетентен тинейджър води политика, която обслужва само интересите на незаконно и престъпно забогателите мафиоти, агенти на ДС, стари и нови номенклатурни кадри на бившата БКП, а сега БСП, т.н. олигархия.

imageСвидетели сме на престъпната и безотговорна политика на Ахмед Доган с псевдоним "Сава", бивше ченге на ДС. Един престъпник, прочут със своя цинизъм, алчност и безцеремонност не само към българите, а и към всички етноси в България. Включително и към своите избиратели, които най-чинно и послушно гласуват всеки мандат, не без помощта на наказателните отряди на ДПС, които следят за вота на обикновените турци и ги принуждават да гласуват за него. Доган е нанесъл на страната толкова непоправими вреди, които ще се установят едва когато бъде изправен пред съда.

Свидетели сме на една безгранична алчност на мадридския хитрец и мошеник Симеон, който няма наяждане, то не бяха гори, земи, дворци, резиденции и т.н. и то не без помощта и благословията на управляващите. Дебелоочието и нахалството му е стигнало до такива граници, че в момента дори продължава да съди България за резиденцията "Кричим".

Свидетели сме на едно просташко и безотговорно поведение на държавния глава на България, президента Георги Седефчов (Гоце). Свидетели сме на една престъпна и продажна политика към собствения народ, действия, достойни за народен съд. Аз лично се срамувам, че такъв човек заема поста президент на държавата ни.

Известно ми е, че ще ни бъде много трудно да се преборим с "триглавата ламя", която нанесе толкова вреди на държавата и продължава и в този момент да води страната към гибел.

Ще ни бъде трудно, много трудно да променим мисленето тези, който в отчаянието си не гласуват и по този начин дават възможност на престъпниците да продължават да грабят и крадат техния собствен труд.

Ще ни бъде много трудно да променим мисленето и на гласуващите, които с овче простодушие и робско съзнание, гласуват за сегашните управници.

Има един стих в Библията, в книгата ЧИСЛА, гл.32, стих 13, там се казва следното:

imageГневът на Господа пламна против Израел и Той ги направи да се скитат из пустинята четиридесет години, докато се довърши изцяло онова поколение, което беше извършило зло пред Господа.

Цялата история е описана в книгата ИЗХОД, където се разказва подробно за дългия преход на еврейския народ в бягството им от египетско робство.

Бог не е допуснал в обетованата земя да влязат тези, които са родени в Египет и притежават робско съзнание и възпитание. В обетованата зема са влезли необременени хора, хора чисти и свободни, хора, родени на свобода. Дори и самия водач Моисей не е допуснат да влезе жив в обетованата земя.

Разсъждавайки върху тази библейска история си мисля, че не бива и ние като евреите да се скитаме 40 години преди да влезем в нашата "ОБЕТОВАНА" земя. Всеки народ, всеки човек преминава своята пустиня в своето развитие. Не бива да допуснем нашият преход към демокрация да се превърне в 40-годишно лутане.

imageДВАДЕСЕТ ГОДИНИ СТИГАТ!

Ще завърша с една мисъл на Ж.Ж.Русо:

ХИЛЯДИ ПЪТИЩА ВОДЯТ КЪМ ЗАБЛУЖДЕНИЕТО, НО КЪМ ИСТИНАТА - САМО ЕДИН!

Затова сме длъжни да го намерим. Нека всеки от нас разбере каква е истината и да я разкаже на другите. Така ще станем повече и ще бъдем по-силни.

Накрая пожелавам НА ДОБЪР ЧАС на ГРАЖДАНСКИ КЛУБ ЗА ПОДКРЕПА НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЕВРОПЕЙСКАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ!

Пожелавам много здраве, успехи и лично щастие на всички членове и симпатизанти на клуба!

Иван Христов, Барселона, 23.02.2009 г.

Заповядайте на учредяването на нашия ДИСКУСИОНЕН КЛУБ за подкрепа на демокрацията и европейската ориентация на България - (Виж още )


Тагове:   Испания,   МОРАЛНА,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!