Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2173571
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
15.12.2008 07:11 - Светотатство, поругаване на православната църква, пълно тържество на кагебисткия Сатана!!!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 596 Коментари: 1 Гласове:
0



 

 

В блога на Комитата научих за това, че Сталин бил нарисуван вероятно на фреска в някакъв петербургски храм! Не повярвах, че е възможно, макар че зная, че руски свещеници с гагебистки пагони под расата са предложили Сталин да бъде обявен официално за светец на Руската православна църква! Наложи се да извикам жена ми да ме ощипе зверски та да се убедя, че това е истина! Не се шегувам, наистина е истина! А пък Комитата доказва твърдението си с надлежно приложено изображение на светотатствената фреска или икона:

image

Да, усилено подготвят масовия убиец Сталин за канонизиране, искат да го провъзгласят за "светец": това може ли да го побере въображението ви?! Сигурен съм, че не може, не е нормално да може да го побере. Ако може, нещо е сбъркано тотално с човешките представи и морал!

А ето и първоизточника на иконописния кагебистки скандал.

В блога на Комитата съвсем спонтанно написах следния коментар:

Не се чудете и дивете, господа, на светотатството: руската "православна църква" отдавна не е нищо друго, освен идеологическия отдел на КГБ! Завежда я генерал (вече може и да е маршал!), който за заблуда на враговете се титулува така: Патриарх Московский и всея Руси Алексий II

А нашият Максим си е най-обикновен престарял полковник от ДС с големи заслуги обаче; на рождения му ден началникът му Алексий Втори му подарил... познайте какво?! ... не можете да познаете... ами подарил му... пистолет, истински, боен! Не се шегувам: двамата са си отколешни бойни другари!)

(Забележка: когато наш агент Гоце смирено държи дебела запалена свещ в Храма и усърдно се кръсти пред приятно жужащите камери, не се чудете: той е същият като тия, които са способни на такива светотатства. Ако зависеше от него той би наредил във всички храмове на отечеството на мястото на Христос да бъде поставен и изографисан Ленин, а пък на мястото на Свети Петър - великият таварищ Сталин! Нали помните: "Идеалите и мечтите ни са все същите, и са дълбоко в сърцата ни!".)

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!



Гласувай:
0



1. анонимен - ocDhHPtfMrSwGjSKA
24.05.2011 14:47
Real brain power on dsilapy. Thanks for that answer!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!