Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2195632
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
25.11.2008 21:55 - Комунистите от БСП обичат Дмитрич толкова, колкото обичаха Т.Живков, Г.Димитров и Й.Сталин: с 97,47% малкият е преизбран!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 679 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 

imageС такъв процент Дмитрич е преизбран за шеф (Стани-шеф!) на БСП, като с това чупи рекордите по доверие, които в миналото са имали само Т.Живков, Г.Димитров и Йосиф Сталин. Което показва, че БКП-БСП е в ужасна личностна и кадрова криза, щом като няма с кой за замени недоразумението Дмитрич, водещо я към провала. Нали знаете, сред безоките - и сред безочливите в още по-голяма степен! - и едноокият е нещо като звезда, лидер и дори водач.

Те нека да си избират който си искат, ако искат следващият им шеф нека да е Ким Чен Ир от Северна Корея, или поне Уго Чавес или пък таварищ Путин направо! Те са непоправими, те са ненормални, при тях обикновените човешки възприятия и логики не вървят, не действат. Те са от друг свят, от друга планета и от друга галактика даже. Те са населението на галактиката на пълния аморализъм и на тоталното безочие.

Но ние, ние сме за бой че търпим точно такива да насилват, да се гаврят с държавата и нацията ни! Крайно време е да им дръпнем килипчето на властта, та да забият глави в скалите на престъпленията, които пак успяха да натворят - без все да им мигне окото от известно неудобство. Тоя път заслужават да ги изритаме чак в Сибир, вече дори и най-заспалите сред нас разбраха, че тази напаст е безкрайно вредна за България.

Аз имам чувството, че Дмитрич скоро ще ходи в родината си, дори и службата му там вече зная и смея да я заявя: нему се пази хубаво, доходно място в Газпром. Щото той е премиер не на България, а е премиер, работещ главно за интересите на Газпром и на родината си, на СССР (безславно поминал се, ала жив в сърцата им!). Гоце също като му свърши мандата ще иде на работа в Газпром. Може пък да го турят да пази Мавзолея на Ленин, та да си намери най-после заветното място, по-близо до идеала си.

imageАман от тия национални предатели! Не ви ли писна вече от тях, мили ми български търпеливци?! На мен ми писна отдавна, много отдавна. А пък вие си ги търпите. Което е позор и срам. Търпете си ги щом ви харесват! Те са способни на всичко. Простотия до шия, денонощни далавери, разбойничества и крайна наглост се техните вечни патенти и приоритети. Обичайте си ги колкото искате.

Аз обаче с чиста съвест - като възмутен и погнусен български гражданин, жертва на тия тероризатори на родината ми! - и с пълно право плюя върху тях, право в лицето им. И ги проклинам. Те друго не заслужават. А и тия от нас, които ги търпят, нека да имат достойнството да поемат върху себе си отговорността за позора че точно тия ни управляват.

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

 

svejo_url="http://aig-humanus.blogspot.com/2008/11/9747.html"; svejo_title = "Комунистите от БСП обичат Дмитрич толкова, колкото обичаха Т.Живков, Г.Димитров и Й.Сталин: с 97,47% малкият е преизбран!"; svejo_skin = "compact"; svejo_theme = "standard"; svejo_bgcolor = "FFFFFF";


Тагове:   бсп,   обичат,   Малкият,   Сталин,   обичаха,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!