Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2192798
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
25.11.2008 21:53 - Дали комунизмът не е най-сериозно мозъчно увреждане?
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 1613 Коментари: 3 Гласове:
0



 

imageИсторията с предконгресния клип на БСП (трамваят с ватман таварищ Дмитрич и пътници надебелелият и трудно подвижен бивш майор от ДС Деянов, сега временно прехранващ се като министър на културата плюс един пенсионер, носещ комунизма в сърцето си!) продължава: сега разбирам от блога на Иван Бедров (Хумор, сатира и забава), че умният Кирил Добрев, за да парира негативните реакции, бил подарил на Дмитрич торта във формата на трамвай (!), на която пишело "Кучетата си лаят, трамвая си върви". Забележително е, че "трамваяТ" е написан без пълен член, което даде възможност на някои присмехулници-фройдисти отново да се заядат. Ала пък гафа и сам по себе си е достатъчно голям, та да предизвика отново буря от реакции.

В блога на Бедров си позволих да напиша ето това:

Майко мила!!! Тия тотално са изкукуригали! Управляват ни тотално болни мозъци, които явно нямат контакт с живата реалност.

Дами и господа, това е опасно, тия вече са обществено опасни! Надявам се все повече хора го схващат това. Надявам се все по-малко са ония, които се смеят на простоиите им. Налага се да се замислим и да издирим начин как да спрем злото, което в тяхно лице стана крайно арогантно!

На фона на тия даже и Бойко Борисов взе да придобива съвсем приемлив човечен облик!


Прочетете и другите коментари там, показателни са. Разбира се, левите, почитателите на Дмитрич, доколкото има все още такива, гледат да омаловажат поредицата от гафове, като някак си пресилено наблягат върху реакциите на Кмета Борисов по повод на изцепките на съветския ни премиер. Но ето че тази сутрин попаднах на нещо, което наистина ме накара да си задам въпроса, фиксиран в заглавието, а именно: Дали комунизмът не е най-сериозно мозъчно увреждане?

Чета и не вярвам на очите си: в блога си (Брилянтен ход на Станишев) В.Марковски се мъчи да адвокатства в полза на Дмитрич, което си е доста обречена кауза. Той примерно пише така, че явно и сам не си вярва, щото ако си вярва, моята теза за комунизма като мозъчно увреждане се потвърждава бляскаво:

Ако БСП са искали един цял народ да разбере, че им предстои конгрес, са постигнали целта си. А пък нескопосаната и нервна реакция на кмета Борисов само доказва, че и този път са го настъпили по мазола. Помним, че Бойко Борисов е известен с нетолерантните си изказвания срещу хомосексуалистите, така че с появата на Сергей в ролята именно на ватман би могло да се цели и още нещо. Един вид, “Не ни пука какво говориш, “батмане“, ние нямаме предразсъдъци като теб”. Докато Бойко и Цветан Цветанов реагираха като ужилени на думите на Станишев, че предстои мутризация на България, ако ГЕРБ вземе властта и пращаха писма на подръжници, протести и т.н.

imageСега този Марковски, казах, се мъчи да изкара естествените реакции на толкова много хора в блогосферата за едва ли не "извратени", щото не съумяват да схванат "брилянтната логика" на съветския специалист по униформите в Червената армия, който ни управлява. Че е гаф този клип е ясно за всеки нормално функциониращ мозък и ум, а ето че сега чуваме от този Вени Марковски, че гафът на Дмитрич според него е "брилянтен", което, по всички правила на логиката не е нищо друго, освен "самонатаковване". А пък това, че липсва най-елементарна оценъчна способност както у таварищите, правили клипа, така и у другите таварищи, които се мъчат да изкарат гафа за "брилянтен ход", което пък говори и за увредена логическа (мислителна) функция на някои мозъци, ми дава основание да заключа, че комунизмът в наше време вече не е нищо друго, освен едно най-банално мозъчно увреждане. Хайде, за някои извинението е, че напредналата възраст води до прогресираща склероза, ала за такива като Дмитрич, Марковски и пр. (те, за щастие, се броят на пръсти!) извинение не може да се намери.

А пък има и нещо, което хич не е смешно: управляват ни ето какви, нали ги видяхте колко им чини ума по това клипче, също така според тази трамваена торта и пр.? Щом като са способни да правят даже такива простотии като клипа, тортата и пр., представете си какви много по-големи простотии и тъпотии правят същите тия в управлението на държавата! И като си го представите, се поуплашете малко, ако още сте способни на едни по-нормални, здрави и естествени човешки реакции. Страшно е да позволяваме да ни управляват точно такива!

Преди време Гоце почерпи гостите си с торта, изоброзяваща връх Шипка, барабар с солдатите, с напиращите по урвата османски войници, с оръдията, пушките, камъните и пр. Той е счел, че гостите му с удоволствие ще си похапват шоколадени войничета, и е считал, че хрумването му не само е оригинално, ами е и проява на добър вкус. Стана тогава нещо като дипломатически скандал: тортата предразполагаше към канибализъм, към човекоядство! Тогава, спомням си, даже "Труд" не можа пожали президента, щото това наистина беше крайно извратено. Ето, оказва се, че не било временно, сега в БСП се черпят с трамваени торти! И сигурно им се иска да си похапват и човечета от шоколад, макар че това да се турят шоколадени човечета в трамваената торта изглежда е трудничко...

Гнус, отврат, погнуса, повръщане предизвиква духовитостта на тия увредени комунистически маниаци, които ни управляват. Ако не усещате тази гнус, толкова по-зле за вас. Ако пък им се радвате, явно тогава и вие оценявате цялата гнусна история като "брилянтна"! Което означава, че не правите разлика между л_ _ _ а и брилянти! Бравос на вас!

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!


Тагове:   най,   дали,   увреждане,   мозъчно,


Гласувай:
0



1. ani101 - съдейки по въпросният клип
09.12.2008 22:49
и аз бих си задала въпростът дали комунимът не е мозъчно увреждане.

Всъщност доказателства за това има достатъчно (не само предконкресното клипче)
цитирай
2. анонимен - PiHnnVgxtHjPFhZ
24.05.2011 03:47
This has made my day. I wish all postgins were this good.
цитирай
3. анонимен - aVSmPCjSMb
24.05.2011 15:11
FPP7Xx <a href="http://jbqvsxpohhhw.com/">jbqvsxpohhhw</a>
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!