Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2192613
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
06.11.2008 18:59 - Един шедьовър в блогосферата и една хубава идея във връзка с това
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 418 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 

imageСтава дума за КИРКОР И ГАРАБЕД ПИШАТ ПИСМО НА БОЙКО БОРИСОВ, автор е уважаваният мой съгражданин и известен журналист Евгени Тодоров. Чийто блог ви съветвам да посещавате, ако искате по-често да четете умни, духовити, интелигентни коментари - същинска рядкост в нашата блогосфера. Мислех да препечатам в блога си този негов изключително остроумен разказ под формата на писмо, ала нека да си се чете там, където се е родил - в блога на неговия автор.

Имам и една идея в тази връзка: защо не се направи така, че това писмо на Киркор и Гарабед да се връчи лично на бат ви Бойко Борисов (аз съм му набор и не мога да го наричам "бат"!). Ето, да речем, Иван Бедров, като го покани в предаването си - бат Бойко, както е известно, не отказва участие в нито едно предаване! - какво пречи да му прочете писмото, та да видим реакцията на самия Бойко Борисов? Страхотно ще бъде, нали?!

Мисля, че само по този начин можем малко по малко да отучим този наш политически мъж от глупостите, които чат-пат, пък дори и доста по-редовно, обилно ръси при своите набези и циркулации по телевизиите, радиата и вестниците. Щото, както ни се внушава, само той щял да ни управлява съвсем скоро, а пък нас - уж сме демокрация! - съвсем не ни питат искаме ли го, как го възприемаме, какво искаме от него и пр.

imageПо тази причина ни остава само едно средство да му въздействаме по някакъв начин - ето, като директно в очите му кажем как може да се възприеме недомислицата, който си позволи да изтърси съвсем скоро. Та ако някой е в по-близки отношения с Иван Бедров или с друг блогър-журналист, който би имал директен контакт със самия бат ви Бойко, нека да подкрепи ако иска тази инициатива, да му въздейства, та да се случи това, което предложих по-горе. Именно писмото да бъде прочетено лично на бат ви Бойко, а пък ние, зрителите, да му се насладим на реакцията.

Аз лично не искам нито признание, нито "авторски хонорар" за това, че подхвърлям тази хубава идея :-) На мен ми стига удоволствието да видя как ще реагира бат ви Бойко като чуе този чудесен фейлетон по свой адрес. Понеже съм психолог и философ, задоволявам се, виждате, със съвсем малко...

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!


Тагове:   връзка,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!