Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2174019
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
03.11.2008 18:00 - Орденоносецът Доган, с много метал в очите, вече хвръкна и на летяща чиния: в каква ли посока обаче?
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 604 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 

imageЕто го прословутото доганово интервю от вчера, което излезе във в-к "Труд", вестника на бойния другар на Доган от ДС, именно Тошо Тошев-Бор: Доган: Имам един живот, ако мога, ще си купя и летяща чиния. Прочетете го, струва си: та да усетите в пълна степен наглостта и пълното безсрамие, невероятната античовешка потенция на това самозабравило се ченге, което ни управлява толкова години в партньорство с едно друго ченге от ДС: Гоце Първанов. Много станаха ченгетата ли? Крайно вредни за България били тия ченгета бе - е, осъзнахте ли го най-после?! Е, време беше да го осъзнаете...

Днес не само блогосферата, ами и цялото медийно пространство жужжи като ритнат кошер по повод на догановото интервю. Тоест, ако имаше възможно най-лош ход в ситуацията, в която се намира сега, Доган успя точно него да налучка и да го изиграе. И при това го изигра по възможно най-лошия за себе си начин: успя да настрои срещу себе си едва ли не абсолютно всички! Само Гоце загадъчно мълчи за съдбата на най-верния си боен другар, когото преди година-две награди с орден "Стара планина", и вероятно вече крои начина, по който да му бие шута, защото пропадането му може да повлече и него самия. Гоце иска да ни покаже, че е играч от висша класа: мълчи като кютюк, мълчи като комунист на разпит. Оказа се, че "най-умният политик" Доган, по внушението на раболепните медии, направи възможно най-тъпия ход с вчерашното си интервю. Т.е. оказа се, че дори и Гоце успя да го надцака: понеже има ум поне да мълчи, да не рови в смрадта. А Доган не само че взе да рови най-старателно в гнуста, ами и се оцапа и намаза целият: по-неадекватно поведение от това в тази ситуация просто няма.

imageВие ще видите като прочетете това интервю, всичко има в него, и други обръщат внимание на това. Става дума и за яхтата на Доган, за най-луксозната яхта на черноморския бряг (не била негова, ама не каза чия е, ала все пак го каза така, че всички да си помислят, че е негова!), и за летящи чинии става дума (щял да си купи ако може и летяща чиния, но за жалост не продавали още на пазара такива съобръжения!), и за "метала в очите" на Сокола става дума (така влюбената Валерия Велева се изрази, изживявайки, предполагам, трудно удържим душевен оргазъм!), и за "черната каса" на ДПС става дума (немало такава, естествено!), и за мотивите поради които се е убил секретарят му (немало такива, убил се е човекът ей-така, понеже много обичал да стреля с пистолет: "пистолетът му беше износен от стреляне по стрелбищата", скромно казва Доганецът!), и пр., и пр., все в най-сладникав стил "Валерия Велева". А пък това, което "Труд" прави на Доган с прословутото интервю, е най-превъзходна мечешка услуга: нищо чудно вече и самите кукловоди на ДС да са решили да го подхлъзнат най-сетне Доганчо, щото той явно вече не само че не им е полезен, ами по-скоро непрекъснато им вреди.

Ето сега като пиша този пост Валерия Велева, която вчера взриви България с интервюто на Доган, сама на свой ред дава интервю на агент Алберт по "Нова телевизия", ето сега тече интервюто й. Интервюиращата е интервюирана от "баш интервюиращия на республиката ни" (Алберт) за да каже какво не бил "доизказал" интервюираният от нея вчера! Абсурд на квадрат, ама да не връзваме кусур: намираме се в днешна България, не на друго място. Мадам Велева усърдно адвокатства и прави "психологически анализи" в полза на "г-н Доган", както уважително го нарича Коритаров. Доста и двамата се стараят да покажат "мъката" и "тежката болка" в сърцето на "г-н Доган", който бил силно смутен от "голямата злоба" срещу него, нищо че бил дал толкова много на България! (Впрочем, Гоце най-добре знае какво точно Сава е дал на республиката ни, но и ний нещичко поназвайваме!).

imageИ най-вече имало някакъв "чудовищен сценарий", направо "най-злокобен", за разиграване на "етническата карта", щото в интервюто си Доган наистина не се свени да разиграва и тази карта: представете си, ако сега турците се надигнат, нямало вече кой да иде да ги успокоява, както правел това Доган през 1989-1990 година, намеква ченгето Доган без смущение! Ето този е и възловия момент: който се опитва да разпалва етническа ненавист в страната ни, нарушава Конституцията и закона! Ще се намери ли българска институция, която да подведе тоя нахалник Сава Доганов под отговорност за противозаконни изказвания и внушения и за застрашаване на националната ни сигурност?! Сидеров, що спиш, развикай се бре, патриотино?!

Знаем добре: няма да се намери прокурор, загрижен за изпълнението и спазването на закона. Нещо повече, ето, и Велева, и Коритаров, и един турчин-големец от ДПС, на който пропуснах да запомня името, и когото Коритаров интервюира след Велева, ни внушават следното: трябва да сме благодарни, че самият Доган оцеля, понеже самоубиецът искал да изиграе, вероятно, ролята на камикадзе, т.е. най-вероятно е искал да убие, представете си, самия Сокол! И слава Богу, че на орденоносеца му се е наложило да закъснее, та оня, като почакал достатъчно много, му писнало в един момент, отказал се да убива Доган, и взел, че теглил един куршум само на себе си! А така, бравос! Керата!

Простотия до шия! Гаврят се с нас вече: усещате ли го бре, ей, дебелокожите?! Аман вече от тия ченгета: докога ще ги търпим вече?! Способни са да подпалят страната ни от четирите й страни, и окото им няма да мигне! Всичко могат да направят, само и само да са на власт и да могат да ни крадат - видяхте ли сега истинското им лице?! Търпете ги тогава! Мълчете си като ви харесва! Кротувайте си колкото щете. Да видим докъде ще я докарате...

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!