Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2173950
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
24.09.2008 08:12 - Пребиха до смърт журналист!!! В каква държава изобщо живеем?!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 939 Коментари: 1 Гласове:
0



 

 

imageЧета и не вярвам на очите си: Пребиха журналиста Огнян Стефанов. Непознати (четирима) го пресрещнали на излизане от ресторант, били го жестоко с железни пръти по крайниците и главата, потрошили са му костите, със счупени прешлени и череп е, сега е в болница с опасност за живота! Много ще се пише за това варварство срещу преставител на "свободното слово", но аз съм потресен: не е за вярване, че дотук трябваше да стигнем!

Преди време полицията би друг журналист, фоторепортер, посред бял ден. Да, биха го командоси на Румен Петков, тогавашен шеф на МВР. Не знам защо се сетих за този случай, може би защото сега също е пребит журналист. Свързван при това със сайта "Опасните новини", знаете за какво става дума, предполагам. Във вечерта на празника послучай 100-годишнината от независимостта на България някаква престъпна организация, нищо чудно да е свързана и с държавата, е пребила до смърт един журналист. Символиката е страшна!

Не се съмнявам, че убийците няма да бъдат намерени, арестувани, съдени, няма да си получат заслуженото. Помнете ми думата. Впрочем, глупости говоря, вие сами добре си го знаете това, че у нас убийците не ги хващат. Над 150 ли бяха поръчковите убийства, а не е заловен нито един убиец. Точно по тези причини Европейския съюз ни определя като страна на престъпност, корупция, мафия и най-крадлива и безхаберна спрямо отговорностите си администрация. Имаме за сметка на това най-трафаретните Президент, Премиер и Главен прокурор. Изобщо нямаме действащо правосъдие. И така нататък.

Сега вече сме страна, в която убиват и журналисти. Станахме точно като Русия, там също убиват журналисти. Само в това отношение бяхме по-назад от тях, сега ги настигнахме и тук. Станахме вече нещо като средноазиатска деспотия, да ме прощават тия републики, но май и тях вече надминахме по своеволия на властта и обвързаността й с мафията, с престъпниците. Надявам се, вие не смятате, че пребиването на журналиста Огнян Стефанов е "битов скандал"? Свързан е с "Опасните новини", разследвани в момента от ДАНС, това нещо да ви говори? Хайде да не питам повече да не ми строшат и на мен главата. Току-виж и това ме сполетяло. Като се вземе предвид в каква държава вече живеем...


Тагове:   смърт,   държава,   каква,   журналист,


Гласувай:
0



1. анонимен - Каква е страната ли?
07.01.2011 09:03
Това е абсурдистан - смесица от най-хубавото и най-лошото!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!