Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2196091
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
12.02.2011 19:55 - Поднасят ни вкиснал болшевистки боршч с китайски мухлясали хунвейбински подправки
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 1470 Коментари: 2 Гласове:
0



Поднасят ни вкиснал болшевистки боршч с китайски мухлясали хунвейбински подправки imageБез съмнение това са родните, местни «НАШИ» (т.нар. "нашисти"), старателно подготвени и насъскани да сплашат несъгласните и инакомислещите. «Нови технологии» на «вертикалната демокрация» и педантичен копи-пейст. Нищо ново под Слънцето. Лубянски «режисьори», грижливо подготвяли и снимали подобни филми и сценки по московски площади, гастролират с местен «кастинг», този път пред софийския им тотем.

Или отново претоплен вкиснал болшевистки боршч с китайски мухлясали хунвейбински подправки, сготвен и предложен, но от местни готвачи и сервитьори. Продължава упорито да се гони ленинската мечта за управление на държавата от готвачките (или охранители, куки, шофьори, физкултурници, пожарогасители и кой както му харесва).

Корените са ясни на всички, на линка могат да се видят най-новите израстъци, а един от най-новите им «идеолози» (крайният вдясно, слайд 10) в компанията на бивши национал-болшевишки «съидейници», вече се титулува като основоположник на «неоевразийската идея», прегърната и от «Единна Русия» на Путин, също е и негов съветник. В интернета има много материали, но тук се вижда някакъв бекграунд.

Нищо модерно и креативно не им увря в главите за цял един век и след като публиката повърна или бе отровена от предишното им ястие, сега бясно се стремят да съставят друг, нов «рецептурник», който да спускат по вертикалните нишки на «демокрацията» си. А за да «обосновава» необоснованите им, но неувяхващи амбиции той трябва да е нещо повече от рецептурник.

И макар да са намерили съставителите, които вече носят достоевски бради (може би за да не изглеждат като куки или готвачи) и макар те да са много опитни и гъвкави жонгльори и еквилибристи в боравенето с понятията и подмяната на наименованията, пак нищо няма да им се получи. Защото продължават да слагат в казана безмерните си злост, омраза и завист като неизменни ингредиенти, а имат и «идеята» и хранят надеждата да сипят вътре и всичкия фундаменталистки ислямски фанатизъм.

Всичко им е почти готово, нова свастика, внушаваща само едно – експанзия, нов герб, където образа на глобуса е сменен с очертанията на Евразия, нов химн, нов югенд (не могат да се откажат от тази форма), идентифицирани са враговете (техен параноичен бейзик-инстинкт), не говорят за комунизъм, а за «комунитаризъм» и разни други догми и фетиши, увързани в прекроената рецепта под името «идеология».

Знаем, че не е новост за тях да използват чужди идеологии и да ги преиначават. Само че връзките тук са доста фантасмагорични и софистични, а трябва и да се затягат. Да не говорим за противоречията.

Остава и да се накарат тълпите да «последват» «новата идея». Което ще става трудно или никак и тук ще се приложат стари и изпитани методики – превръщането на населението в тълпа и последващото «втълпяване» или някаква изперкала съвременна «суперонанотехнология», която да смени изживелия времето си «Гулаг».

Та към това ще да е безкрайният им «преход», по всичко изглежда, и затова е така забуксувал – защото все още те са на кормилото и защото въпреки че си намериха и аятоллаха (Путя), все още не са намерили пътя, «пътеводната си звезда».

С две думи, мъчи ги «идеен» дефицит.

Написа: Rossen Iordanov



Гласувай:
0



1. анонимен - vBrSbquxj
24.05.2011 15:14
NPn74O <a href="http://tvokeydijkzn.com/">tvokeydijkzn</a>
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!