Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2196756
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
12.02.2011 19:46 - Другарки и другари комуноиди, по-полека беснейте и плюйте да не се задавите и да пукнете!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 1525 Коментари: 2 Гласове:
0



Другарки и другари комуноиди, по-полека беснейте и плюйте да не се задавите и да пукнете! imageИво Инджев е написал коментар със заглавие Храчка в правилната посока във връзка с предстоящия утре, 9 януари, митинг пред паметника на Съветската армия-поробителка в София с искане за демонтажа му. Текстът започва ето така:

Имам чудесно доказателство за обречената на успех инициатива за демонтиране на съветския символ на българската търпимост към лъжата в центъра на София – успехът обаче не се измерва непременно в “бройката” протестиращи или в моменталното постигане на окончателната цел. Има и други критерии…

Озверяха! Спестявам го на широката аудитория в блога, защото тук не е кош за отпадъци, за да публикувам боклучави мисли, някои от които са просто плод на болно и перверзно съзнание (сексуални закани към и семейството ми, закани със смърт в комбинация със сексуални обиди и изтезания и т.н.). Това си е съпътстваща помия, която по принцип се лее в блога ми. Но този път боговете (им) наистина са полудели!

Искам да им благодаря за това – да успееш да побъркаш противника до степен да загуби всякакво самообладание е да го докараш до положение да вие като в предсмъртен гърч, това си и добра новина. Техният вожд и учител Ленин обичал да се присмива на противника капиталист, когото обичал да нарича “полезен идиот” понеже не разбирал как болшевиките ще му прегризат гърлото в резултат на отстъпките им. Но защо да се връщаме чак до Ленин, като си имаме тук малки ленинчета в пропагандата?


И така нататък, идете, прочетете този текст. Моя милост по своя си обичай не се сдържа да не напише понеже това:

Вярно е, другарите се бесни и вече плюят като работеща на бързи обороти и произведена, да речем, в Япония, пръскачка за поливане на ливади. Те много добре разбират, че на изобразените в тоя паметник войници, автомати, пистолети и муниции се е крепило и продължава да се крепи кървавото им комунистическо царство. Паметникът на Съветската армия-поробителка е нещо като олтар на техния комунистически "бог", на който се молят тия другарки и другари с престъпни наклонности. И посягането срещу него сякаш ще пресече жизнените им сили, ето затова са така бесни.

Ето един малък пример в тази насока.

Другарки и другари, по-полека беснейте да не се задавите и да пукнете! На такава възраст сте, че подобна ярост и такива необуздани вълнения са твърде опасни и вредни. Тъй че, таваришчи, щадате се! По най-човеколюбиви подбуди ви го казвам. Ний, демократите, сме човеколюбиви хора. И ви жалим, че сте толкова нещастни...



Гласувай:
0



1. анонимен - NtdWGZVGzcE
24.05.2011 09:34
That's not just the best asnewr. It's the bestest answer!
цитирай
2. анонимен - aVOqdjEMOkSuKQ
24.05.2011 15:00
sVHr6Y <a href="http://cazmodjgkick.com/">cazmodjgkick</a>
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!