Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2192650
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
20.11.2010 19:43 - Днес другарят Гоце Първанов благоволи да ни ощастливи със създаването на нов комунистически мутант, именно "всенародната партия АБВ"
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 509 Коментари: 0 Гласове:
0



Днес другарят Гоце Първанов благоволи да ни ощастливи със създаването на нов комунистически мутант, именно "всенародната партия АБВ" imageДнес негова светлост президентът на Республика България Гоце Първанов ще си учредява в НДК президентска (казионно-държавна) партия, подобна на оная, която преди време си учреди негова светлост диктаторът на Русия Володя Путин, който пък, по една чиста случайност (дали?) идва след два дни у нас на официално посещение. Вчера се навършиха 21 години от 10 ноември 1989 година, а преди два-три дни европейският и "десен" премиер на България похвали комунистическия диктатор Тодор Живков, на който он самият пък е бил бодигард преди време - за великите и грандиозни постижения на правешкия простак в незабравимата ера на социализъма.

Всичките тия случки показват, че сме станали една лудешка страна, в която всичко вече е възможно, в която няма и не може да има невъзможни неща. Като смайваме света с такива лудешки сигнали, ние същевременно и губим всякакъв авторитет, а и не само авторитет, щото нормалните инвеститори, разбира се, няма да си вложат парите в страна, в които са възможни всякакви щуротии, простотии и патологични изцепки. В страната на политическата чалга ще идват само чалга-инвеститори. И ще се живее на едно жалко чалга-ниво, що се касае до качеството на живот на природонаселението.

Партията на Гоце Първанов щяла да се нарича "АБВ", барем да я беше нарекъл "Наша България", та таман да прилича на своя кремълски идол и началник Путин. Във връзка с гоцевите изпълнения от последно време една синя наблюдателка остроумно пише следното:

Докато носталгиците са повече от бъдещевиците, работата ще е все АБВГЗ! :))

Туй "АБВГЗ" звучи добре и е твърде подходящо за тия гадни политически мърсотии, що си позволява да прави таваришч Гоце Перванавий. Он сякаш е станал неудържим придвид наближаването на окончателното изпускане на кокала на властта от олигавените му от толкова много злоупотреби зъбки. Ето, вижте какво си е позволил да стори неговият пресцентър, което пръв е забелязал и отбелязал журналистът Иван Бедров в бележката си Скандална покана от президентството:

Пресслужбата на президента на република България кани журналисти на учредяването на т.нар. гражданско движение АБВ. Скандално е. Не искам парите от моите данъци да се харчат така.

Такива ми ти работи се случват. Директно след 10 ноември бъдещите поколения ще отбелязват със страхопочитание и 11 ноември, в който ден другарят Гоце Първанов благоволи да ни ощастливи, създавайки нов комунистически мутант, каквато е т.н. "гражданска" партия на българските "нашисти" (тъй наричат последователите на путиновата партия "Наша Русия"). И понеже гоцевата партия щяла да обедини в едно целокупния народ, подобно на това както са обединявали народа комунистическите и национал-социалистическите (фашистки) партии, то от споменатото обстоятелство имаме основание да си правим сметка колко му е акъла на наш Гоце след като си позволява лукса да си изразява така нагло своята дълбока и така сърдечна носталгия по "единний светлий комунизъм".

Аз отдавна съм отбелязвал, че тоя човек живее в един друг свят, в прекрасния свят на комунизма от сталинско време, именно от така вдъхновените 30 години в СССР, т.е. он, наший президент, нема никакво отношение към реалния свят, в който живеем, намирайки се в край на първите десет години на 21 век. Поради което мисля, че е крайно време психиатрите да се заинтересуват от толкова интересния феномен на пълно откъсване от реалностите на света, което наблюдаваме при непоправимия случай около феномена "Гоце Първанов".

Време е, другари психиатри, направете нещо де, що спите, а не вземете да опишете феноменалния случай - и нищо чудно да завоювате за откритието си направо Нобелова награда. Тъкмо тъкмо на нас се пада Нобеловата награда по психиатрия, щот сме доста напреднали специално в туй отношениу, доста психясала страна сме, нали така?! Хайде чао, да бързам, щото закъснявам за работа: приятен ден ви желая на вас, непсихясалите от комунизъм посетители на моя блог...


Тагове:   нов,   мутант,   Гоце,   партия,   ощастливи,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!