Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2195314
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
30.10.2010 10:23 - Комунизмът още не се е отказал от безпрецедентната си лакомия за тотално световно господство
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 509 Коментари: 0 Гласове:
0



Комунизмът още не се е отказал от безпрецедентната си лакомия за тотално световно господство imageВъв връзка с това откъси от книгите на може би най-важният беглец от КГБ Анатолий Голицин, който разкрива т.нар. дългосрочна стратегия на Москва и Пекин: чрез тактически отстъпления, т.е. чрез въвеждането на псевдодемокрация в СССР и Източна Европа да се симулира края на комунизма, за да бъде постигната стратегическата цел - бъде разгромен Запада и комунистите да постигнат световно господство.

Aко в СССР беше прибързано въведена импровизирана форма на перестройката, тя щеше да доведе до антикомунистическа и националистическа експлозия и може би до истинска демокрация и свобода. Но перестройката беше започната от съветските стратези след 30 години подготовка и експерименти: рисковете са изчислени, а неконтролирани експлозии ще бъдат предотвратени и потиснати.

Западната помощ за комунистическите лидери, които налагат перестройката отгоре, заличи всяка оставаща възможност за развитие в посока на истинска демокрация. Когато със западна помощ съветските стратези преодолеят своите нарочно преувеличени икономически трудности... те успешно ще са преустроили, преструктурирали и обновили своето общество.

В този момент те ще се обърнат срещу омразните капиталисти и резултатът ще е нов холокост. Този нов холокост ще се базира на класи, не на раса. Неговите основни жертви ще бъдат западните политически, военни, религиозни и мениджърски елити.

Накрая комунистическите стратези ще решат, че балансът на силите се е обърнал необратимо в тяхна полза. В този случай те е твърде възможно да се решат на китайско-съветско помирение. Стратегията на ножицата ще отстъпи на стратегията на свития юмрук. В този момент промяната в политическото и военно равновесие вече ще е очевидна за всички. Конвергенцията няма да е между равни, а според условията, диктувани от комунистическия блок...

Интеграцията на комунистическия блок ще следва лините, начертани от Ленин при основаването на Третия интернационал. Това означава, че Съветският съюз и Китай няма да се интегрират и няма да присъединят други комунистически страни. Всички страни на европейските и азиатските комунистически зони, заедно с новите комунистически страни в Третия свят, ще се присъденият към една наднационална икономическа и политическа комунистическа федерация.

В новата комунистическа федерация сегашните разновидности на комунизма ще изчезнат и ще бъдат заменени с единна форма на твърд ленинизъм. Религиозно и политическо инакомислие ще бъде репресирано. Национализмът и други форми на автентична опозиция ще бъдат смазани...

Остатъците от частното предприемачество ще бъдат унищожени. Национализацията на индустрията, финансите и селското стопанство ще бъдат завършени. Всъщност може да се очаква всички тоталитарни белези, познати от ранните етапи на съветската революция и на следвоенните сталинистки години в Източна Европа да се появят отново, особено в страните, новоспечелени за комунизма.

Недосегнат и недосегаем, един нов комунистически монолит би доминирал света.

Автор: Анонимен  


Тагове:   още,   отказал,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!