Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2173663
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
30.10.2010 10:27 - Долу културата, просветата и духа - пфу, каква отврат?! - искаме цици!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 862 Коментари: 0 Гласове:
0



Долу културата, просветата и духа - пфу, каква отврат?! - искаме цици! imageЧета тази сутрин следната интригуваща информация:

“Издателите на периодичните печатни произведения, излизащи в България, трябва да публикуват информация за действителния собственик на изданието, реши днес Народното събрание. Депутатите приеха на второ четене промени в Закона за задължителното депозиране на печатни и други произведения. Информацията за действителния собственик на изданието трябва да се публикува в първия му брой за всяка календарна година. До пет дни до отпечатването му издателят е длъжен да подаде в Министерството на културата декларация за действителния собственик. Предвидените глоби при първо нарушение са от 1000 до 2000 лв., а при повторно – от 3000 до 5000 лв.” (БГНЕС)

Предполагам, всички са доволни, че най-накрая ще се вземат мерки най-вече срещу тайните и безотговорни собственици на т.н. "жълти вестници", които си позволяват да клеветят и маскарят нашия толкова възвишен и отдаден само на работа за доброто на нацията елит - политически, "духовен" (имам предвид всеотдайните изяви на първенци на духовното укрепване на нацията като Азис, Слави, бай Вучков, Милко Калайджиев и прочие), културен, стопански. Пък требе и да се знае кои наистина стоят зад такива самоотвержени борци за духовното въздигане на нацията, на такива изполини на културата като в-к "Труд", "Телеграф", "Стандарт" и прочие, които любознателният народ си купува главно за да види така вълнуващите изображения на пищни цици, намиращи се обикновено на последната страница.

Но има и един друг казус, който лично мен ме развълнува необичайно: аз самият съм нещо като "собственик" на списание ИДЕИ, ала по никакъв начин не мога да докажа това; то е още в началната си фаза и едва оцелява поради бедността на "собственика" си. В случаи като моя предвид заплетеността на ситуацията, предполагам, се полагат още по-строги наказания, да речем конфискация (национализация) на печатното издание и хвърляне в затвора на "собственика" му, който не може да докаже, че изданието е негово.

Приемам, че престъплението ми е сериозно и че трябва да ида в затвора ако се наложи и доброволно, гризе ме само съмнението каква ли е продължителността на заслужената присъда? Като капак на всичко списание ИДЕИ, което е в обем 120-130 страници (от него за една година излязоха вече четири книжки или броя) е твърде евтино, струва само 3 лева, понеже е направено за студенти, ученици и други интересуващи; като вземем предвид лакомията на търговците-разпространители, прибиращи до около 50% от коричната цена, оказва се, че аз, "собственикът", фактически едва ли не го подарявам на неговите читатели! От което пък следва, че идиотите като мен, за тази си образователна, духовна, просветителска дейност сред младежта заслужават не просто глоби, затвор, а, защо не, и екзекуция!!!

Защото в страната на материализма, на нихилизма, на чалгата и на ухайните кебапчета, каквато е България, е непростимо да се търпи някакви си там идиоти да издават философски, представете си, списания за духовните неща, каквото е списание ИДЕИ! И да мътят мозъците на нашата влюбена в чалгата младеж! Затуй за тия си своеволия трябва да бъдат наказвани най-сурово: откъде накъде ще им позволяваме да посягат, да рушат устоите на нашия чалга-кючечен рай?!

imageТребва да бъдете наказани и то най-вече за най-страшното си престъпление: та, господа, представете си, в тяхното списание ИДЕИ няма изображения на цици?! Извратеняци такива: как така ще си позволявате да предлагате на нашия висококултурен съгражданин печатно издание, в което няма изображения на цици?! Затуй: такива като вас в затвора! Там ви е мястото!

Айде де, ще ми се правят на важни и на културни, представете си, таваришчи?! Марш в ареста и в затвора, рушители на нашата свещена чалга-култура! Не щем изгъзици като философия, духовност, личностно израстване на младите, ценности и прочие - откъде накъде ще ерозирате чалга-устоите на днешната отдадена на кючека младеж?! И затвора е малко за таквиз като вас, трепане се иска! Нахалници! Уроди! Пигмеи!

Като не ви харесва нашата свята чалга-култура, като се отвращавате от нашата, както го наричате, "простотия", махайте се от родината ни! Не ни пречете да живеем както искаме, сиреч, да ядем, да пием, да се веселим, да се вихрим в шеметни кючеци, да се наслаждаваме на живота и да си щракаме донасита с пръсти! Вън, рушители на българщината! В изгнание! В затвора! Смееерт!!!  


Тагове:   каква,   Отврат,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!