Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2193086
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
10.10.2010 18:50 - Как забогатя наший "най-честний народний" политик Сидеров, защитника на бедните?
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 609 Коментари: 0 Гласове:
0



Как забогатя наший "най-честний народний" политик Сидеров, защитника на бедните? imageЧета тази сутрин журналистически "матрьял" със заглавие Калинка от „Атака“ ще роди бебе на Волен Сидеров, в което има ето тия многозначителни (непотвърдени) твърдения:

Калинка от „Атака“ която е една от най-чаровните депутатки, предизвика допълнително пиперливи коментари и завист от страна на колежките... Последователните изяви на Калинка станаха повод една не малка част от колежките на депутатката да подхвърлят зад гърба й злобни забележки, че като „бегачка на къси разстояния“ (дете, родено от нея на 17 г., 12-годишен трудов стаж и скоростна партийна кариера) тя ще бъде добър пример за всички, които решили да дадат утробата си под наем. Появяват се дори коварни клюки, които твърдят, че Крумова щяла да роди дете на лидера си Волен Сидеров именно като „заместваща майка“. Възможно е личният пример на Калинка да даде добри резултати, казват от своя страна колегите й от „Атака“, без да отрекат новината.

Този откъс породи у мен "некои гаднярски мисли", които дръзвам да споделя с читателите на блога си. Защото, както учи съвременната психология, изразяването или "вербализацията" на досадните мисли е единствен начин за отърваването от тях. Та ето какво си помислих, ще го напиша съвсем честно:

Преди години Сидеров писа прочувствени стихчета, в които се оплакваше от сексуалния си живот, а именно че бил изтощен от самотните си нощни мастурбации и пр. Капка го била направила мъж и пр. Както и да е, това е поезия, това са съвсем лични и интимни неща, които много-много не ни засягат. Не ни засягат ли? А немците как ги засегнаха сексуалните отклонения и перверзии на фюрера им?

Та в резултат на ненормалното сексуално развитие той в днешно време има личността, с която разполага; знаете що за човек е; нервничък е; излишно се пали; непоносим грандоман е, което показва, че нещата в сексуалния му живот още не са наред; има вождистки фантазии; човек като го гледа има чувството, че властта - по-скоро близостта до нея, щото на такъв като него хептен не бива да се дава власт, щото тогава ще счупи и своята, и нашите глави - та човек има чувството, че близостта му до властта за него сякаш стана заместител на сексуалното удоволствие, и като преди време получаваше силни оргазми при крещенето на митингите или по телевизия СКАТ, сега получава такива буйни оргазми директно на парламентарната трибуна. Да му берат срама тия, дето са го пратили там, аз не съм от тях. Ама и те са, предполагам, все сексуални нещастници като него, та как да му берат срама?!

imageАз преди време, когато Сидеров се беше овълчил да ни става президент (!), писах, че ръкомахането със свита в юмрук ръка на митингите е несъзнаван израз на ония срамни иначе манипулации, които човек е принуден да прави при мастурбационното задоволяване. След това забелязах, че тогавашният народен любимец все по-малко взе да маха на митингите с ръце (щото и един-два вестника публикуваха статията ми та явно е прочел какво означават тия жестикулации). Сега в Парламента се пази от подобно издаване на най-интимната си същина. Но не за това ми е думата, искам нещо друго, още по-важно да кажа.

Откак стана политик, наш Воленчо - както, надявам се, забелязвате, стига да не сте хептен заспали! - успя да осъществи няколко успешни финансови операции, благодарение на които, убеден съм, отдели доста добри суми пари за старините си. Първо, на два пъти продаде място за европейски депутат на мутрата Слави Бинев, да, оня същия, който си купи и архонтско място от старозагорския владика за скромната сума от некакви си там 300 000 евро; колко е получил Сидеров за тези две сделки аз не знам, но знам нещо друго: след сделката лакомията му за такова лесно печелене на пари се засили твърде много. И той продължи да прави пари със същия номер: на последните избори, както твърдят злите езици, продаде депутатски места на сума ти народ, в резултат на което неплатежоспособните лидери на Атака, които се въртяха около него със съкровената надежда по-скоро да станат депутати, останаха с пръст в уста; поради което, както знаем, Атака се разцепи на много парчета.

Аз дори имам пресантимана, както казват културните хора от софийския хайлайф, за да покажат, че и те поназнайват чужди езици, та аз имам пресантимана, че Сидеров сключи и печеливша сделка с нинешните ни управници, в резултат на която набързо забрави как ги е обиждал преди изборите, и вместо това стана най-верната и най-твърдата им опора; тия неща не се дължат на някакви чувства, знаем, такива верноподанически чувства могат да бъдат, в наши условия, купени само с пари, и то големи пари. И други сделки, нема как, е сключил нашия "новий Апостол на свободата", "наший новий народний Левски", изпъкващ, разбира се, със "скромността" и с "честността" си (както го величаеше стадото, вървящо след лидера на Атака, което го набута в Парламента), в резултат на което финансовото му състояние така се подобри, че това мигновено даде своето отражение на характера и на манталитета му.

Днес наш Сидеров се държи като мутра, която е направила с шмекеруване доста хубави парици, държи се като новобогаташ, което, както и да го погледнем, е твърде човешко: човекът се настрада от бедност когато беше в СДС и в други по-идеалистични партии, но сега дойде неговият звезден час - и той не пропиля шансовете си, а ги осребри в максимална степен. Осребри ги точно както осребри седенето си в политиката и основния му опонент, именно Ахмед Доган, който, разбира се, също плати хубави пари на Сидерчо, та да му налива колкото се може повече гласове на уплашени от нацизма на Атака душици. Тъй стават тия неща у Нашенско, нима не сте го разбрали още? Блазе ви!

И в резултат с особена острота възникна съдбовният въпрос: на кой "наший новий Левски" Сидеров ще остави един ден заработеното имане? Щото, знайно е, он нема наследници и деца; злата природа е отсъдила така, че от ръкоблудствие, за жалост, да не могат да се зачеват деца. И ето че, след като Капка вече е на възраст, на която е непозволително да ражда, иде ред на щастливата възможност: да роди младичката депутатка Калинка детенце на вожда Сидеров. Можем само да се удивляваме на проницателността на вожда Сидеров да включи Калинка в депутатските листи на Атака, понеже тя явно е най-подходяща за едно толкова възвишено деяние - да роди наследник на наший родной фюрер. Нещата се връзват в една картинка, нали?

imageЯвно има много за наследяване наший "най-честний" и "народний" политик Сидеров, защитника на бедните - то бедните и "социално слабите" (а аз бих добавил, щото имам голяма уста: и най-вече умствено слабите!) у нас ги защищават преди всичко мултимилионерите от БСП, но все пак и Сидеров много милее, както виждаме, за тях! - щом толкова се е загрижил за раждането на свой генетичен наследник. За целта се наложи да се промени даже самия Закон, та да е по-удобен за фюрера. Виждаме, че понеже у нас всичко се прави все за народа, то защо тогава да не се направи всичко и за най-горещия защитник на народа, именно, Сидеров.

Е, то и Бойко е най-върл защитник на народа, дори по-голям и от самия Сидеров, но да не ги подскокоросваме да почнат да спорят и да се карат кой е по-голем защитник на народа, щото това е много, много опасно! Макар че у нас защитници на народа дал Бог, друго може и да нямаме, но защитници (на малоумния) народ имаме толкова много, че вече можеш с лопата да ги ринеш...  


Тагове:   как,   политик,   народний,   наший,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!