Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2174612
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
23.09.2010 22:01 - Предупреждение до Бойко Борисов за това какво става с фалшивите кумири на тълпата, когата загубят силата си, сиреч, харизмата си
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 564 Коментари: 0 Гласове:
0



Предупреждение до Бойко Борисов за това какво става с фалшивите кумири на тълпата, когата загубят силата си, сиреч, харизмата си imageЧета тук-там из интернет, че Сидеров напомнил за себе си, като тая сутрин се бил изявил по една от националните телевизии; дрънкал врели-некипели тоя подкупен провокатор и играч на най-пошли кабаретни водевили, комуто дърпат конците вече всички, които могат да платят, по възможност повечко. Няма значение що е издрънкал, важното е че в шоуто, водено с такъв хъс от министрите Божо Димитров и неколцина други, се включи и самият смешен "фюрер".

В тази връзка написах свой коментар на едно място където се поставя съвсем резонния въпрос:

... Къде отива държавицата ни с такъв гарант на управлението й?

Има се предвид Сидеров. А ето и моя коментар по повод на тия думи:

Да, с такъв "гарант на управлението", който плямпа и се държи така, че сякаш е избягал от отделението за тежкоболни на някоя клиника за душевноболни, нашата държавица и управлението й съвсем закономерно получават лудешки характер, сиреч, придобиват характера на лудница.

Сидеров и преди да влезе в Парламента хич не си беше наред и страдаше, милият, от тежки психични разстройства на основата на своята крещяща сексуална незадоволеност (писал съм за това в блога си още преди президентските избори през 2006 г.). Но откакто отчаяни немислещи хорица го натикаха с вота си в Парламента и "фюрерчето" почна да прави далавери, пълнещи банковите му сметки (та той продаде за хубави пари, и то на два пъти, евродепутатското място на Слави Бинев, тъй ли се казваше оня колоритен бандит, който за срам на България е днес неин представител в Брюксел?!), вечният аутсайдер Сидеров, може би и заради системна злоупотреба с алкохол, горкият, съвсем грохна психически и сега с просто око психиатрите могат да му поставят диагноза, която няма да е от леките.

Затуй Сидеров, от друга страна погледнато, е най-красноречиво и очевидно доказателство за правдивостта на поговорката "Пази Боже сляпо да прогледа!". А пък шоуто вече почна да набира обороти, щото дуетът Борисов-Сидеров може да устрои такива великолепни изпълнения, че за пореден път ще станем за пълен резил и срам не само пред цяла Европа, ами и пред целия свят. Стой па се дръж за това какво ни очаква тепърва, леле-мале, представям си, много хляб има в тоя дует, спор няма в това!

Единствената надеждица е в това Бойко Борисов да има все пак някаква капчица здрав политически инстинкт та да бие шута на лудия фюрер. Мълвата упорито твърди, че премиерът Борисов има безрезервната подкрепа на правителството на ГЕРБ съвсем не безкористно; твърди се, че няма начин тази подкрепа да не е платена с купища финикийски знаци; щото Сидеров може да е луд, но се е настрадал от бедност щом така активно си осигурява старините. Трябва да му бие шута, щото Сидеров иначе може да придаде такъв гротесков характер на управлението, че самият Борисов да стане пишман, да стане хептен смешен и жалък; а нали знаете какво става със смешните кумири, любимци и "богове"?!

Ами излъганият народец ги разбива с чукове, това става с тия фалшиви кумири на тълпата, когата загубят силата и обаянието си, сиреч, харизмата си.

Та да завърша: Бойко ще се спаси само ако се опре на единственото разумно нещо, що е останало в българската политика от периода на политико-популистичната чалга, който изживяваме, именно, ако се опре на СИНЯТА КОАЛИЦИЯ. Иначе неминуемо ще го последва съдбата на един един загубил магическата си сила кумир, сиреч, ще го сполети съдбата на предишния му тартор, съдбата на "Негово величество" Симеон Втори Български!  


Тагове:   Какво,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!