Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2192808
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
23.09.2010 22:15 - „Байландо“ - едно извратено и гнусно шоу, измислено от болни мозъци
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 911 Коментари: 0 Гласове:
0



„Байландо“ - едно извратено и гнусно шоу, измислено от болни мозъци imageПрепечатано оттук: „Байландо“ – поредната извратена представа за благотворителност на Нова тв!


Публикувано от Антон Василев на 21 септември 2010 в категория Разкрития, Скандални

Началото на „Байландо“ постави доста въпросителни със сбърканата си отвсякъде концепция. Мисля да не влизам в подробности за звездите, които участват, за водещите и журито, както и за представенето им в първата вечер.

Обръщам внимание на най-тревожните неща в цялото шоу, което цели 3 месеца ще ни тормози от екрана на Нова тв. Представата на Нико Тупарев за благотворителност и шоу отдавна е сбъркана. Продуцентът и автор на най-големите помии, излизали в родния ефир, отново ще трупа дивиденти за сметка на чуждото нещастие

Всичките участници в „Байландо“ бръкнаха в сърцата на зрителите, няма спор. Но не е ли гнусно в цялата тази история да има състезание, в което само един „заслужава“ и трябва да победи. Това не е ли гнусно? Т.е. момчето, което е инвалид печели… Ами момичето, което има болна сестра – губи и какво става с нея? Продължава битката с живота ли?! Значи някой там я е използвал 3 месеца, трупал е рейтинг и пари на нейн гръб, а накрая: „Ходи си при болната сестра и стискай палци да оживее“.

Това е телевизия, т.е. борба за рейтинг. Заболява ме главата като си помисля колко трагедии и благородни мечти не са били одобрени на кастинга, защото са по-малко комерсиални и не могат да запълнят ефирно време. Представете си, колко още хора от кастингите са се върнали при болните си деца, майки, семейства – разочаровани, че не са одобрени, защото… не им е достатъчно атрактивна трагедията?!

И какво значи благородна кауза? По цял свят благородството се изразява в приемане на различния като един нормален и обикновен човек със своята специфика. Тук, това извратено и гнусно шоу ни натрапва мелодраматизъм, натрапва ни различието на хората, „вижте ги – те са болни, пратете смс и си изчистете съвестта“. Боже Господи?! Това не благотворителност – това е гнусно! Гнусно е да изправиш инвалид срещу наркоман и да ги накараш да се състезават. Трябва да съжаляваме създателите на това предаване!

Ако пък почнем да гадаем и какви хонорари са прибрали жури, водещи и участници, вместо направо да бъдат дарени за някоя кауза, картинката ще стане още по бутафорна.

Сори, пичове от „Олд скул“ и Нова тв – ама това е гнусно (за пореден път го отбелязвам)! Само вашите болни мозъци могат да измислят нещо такова!
 


image  


Тагове:   шоу,   мозъци,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!