Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2193409
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
28.08.2010 23:13 - Семинар по пречистване на душата на човека, отстраняване на проклятия, клетви, страхове, фобии и други сложни блокажи
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 2801 Коментари: 2 Гласове:
1



Семинар по пречистване на душата на човека, отстраняване на проклятия, клетви, страхове, фобии и други сложни блокажи imageДобър ден,

Ние сме семейство Бауерови от Чехия. С нашите български приятели, който живеят в Чехия, Ви изпращаме предложение за съвместна работа. Сегашната работа с хора ни води извън границите на нашата родина. Нашата цел е да учим широката общественост на Универсалните закони, така че човек сам успешно да си помага в преодоляването на негативните и тежки ситуации в живота, като здраве, пари, взаимотношения и т.н.

Аз съм квалифициран преподавател по техника SRT (виж приложението), със сертификат. В моята дългогодишна практика непрестанно се убеждавам в удивителноста на тази техника, затова реших да я преподавам и в България. Тъй като във Вашата страна нямам познати, Ви изпращам емайл за контакт и покана за съвместна работа и организация на курсове. Превод на учебните материали и курса и комисионната са гарантирани.

Контакт: Info@cestanadeje.cz, bauer.m@seznam.cz

Приятелски поздрав,

Сем. Bauerovi

Českб republika

www.cestanadeje.cz

Приложение № 1:

SPIRITUAL RESPONSE ТHERAPY (SRT) е терапия за тялото, душата и духа, основоположник е г-н Robert Detzler (Роберт Децлер). С нейното развитие се занимава от 1985 г. насам.

SRT е метод различен от повечето използвани начини на алтернативна терапия. Нейната основа е в свързване с по-високото Аэ, което представлява сбор от духовен живот с по-високо ниво на съзнанието. С нейната помощ е въэможно да се изследват и решават подсъзнателните и духовни спомени на човека. Душата на човека има всички инормации за това какво е преживяла, така наречените Акашки хроники.

Със съдействието на по-високото Аэ е възможно да намериш кои негативни и вредни енергии и програми носи душата със себе си, а в последствие я претрансформира на позитивна. При този процес душата придобива нов опит и и позволява по-бърэо развитие. Отстранява се блокиращата енергия, която усложнява живота.

Нормално това в повечето случаи не го осъзнаваме. Тези негативни енергии могат да произхождат от сегашния, но и от миналия, паралелния или бъдещия живот. От гледище на душата времето се възприема по друг начин. При чистенето на тези негативни енергии и програми се освобождава не само душата, но и и тялото на човека, което след това може бързо и ефективно да се възстанови и успешно да преодолява много болести.

На тези семинари студентът ще се научи сам да работи със своето по-високо Аэ, да възстанови своето психическо, емоционално и физическо здраве. Ще имате възможност да помагате на своето семейство, приятели и на други хора, които биха искали да променят своят живот към по-добро.

imageПриложение № 2:

Съдържание на първоначалния семинар SRT:

· Работа в миналият живот и други измерения;

· Пречистване на човека от негативни програми;

· Светкавична работа със скитащи души, дискарнати и други субекти;

· Ще умеете да отстранявате проклятия, клетви, страхове, фобии и други сложни блокажи;

· Ще умеете да боравите със геопатичните зони и дисхармоничните енергии в домовете, апартамените, градините и фирмите...

Работата с SRT е винаги прецизна, не става дума за хипноза, нито за друг начин за смяна на съзнанието.

Студентите ще получат работен наръчник, таблици и на края на курса ще получат сертификат. Курсът се води лично от сертификован преподавател и пряк ученик на Р. Децлер, г-н Милосав Бауер, който е регистриран в САЩ.

Цената на курса е 200 евро на студент.

(Забележка: Публикувам тази обява, която получих на имейла - спокойно, не е платена! - просто за да направя нещо добро на тия хора, които съвсем не познавам. Понеже на мен самия напоследък никой за нищо не ще да ми помогне, аз пък избрах за свой принцип да помагам на всички за всичко - или поне с това, което мога. Смятам, че на човек нищо лошо няма да му стане ако направи някому добро, но това съвсем не е така ако направи някому зло; поне добро няма да ти стане ако правиш зло...)  



Гласувай:
1



1. анонимен - За да отстраните всичките тия неща требе да отстраните капитализума
28.08.2010 23:55
щото он ги донесе и ги носи

не знам как ще стане
това обаче

на гол тумбак чифте пищови
цитирай
2. анонимен - след като е толкоз добронамерен ...
16.01.2011 16:33
след като е толкоз добронамерен защо не прави както е казано от Христос даром е дадено даром дай или на тоз когото помагаш да те нахрани.После това се прави с помоща на РЕЙКИ.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!