Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2193154
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
28.08.2010 23:00 - Пълно безсрамие и наглост от моя страна, но нямам друг изход, пак ще заявя: моля, помогнете да спасим списание ИДЕИ!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 656 Коментари: 1 Гласове:
0



Пълно безсрамие и наглост от моя страна, но нямам друг изход, пак ще заявя: моля, помогнете да спасим списание ИДЕИ! image image imageПозволих си - срам не срам - да отправя следния призив към членовете на Фейсбук-групата Приятели на списание ИДЕИ, а публикувайки го тук, в блога, си позволявам да призова за същото и неговите читатели; ето за какво става дума:

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ И АПЕЛ ЗА ПОМОЩ:

Екипът издаващ списание ИДЕИ (който се състои, впрочем, само от двама души, единият от които е хронично безработен философ!) само със свои лични средства, е крайно затруднен да продължи издаването му; търсихме и продължаваме да търсим "спонсори", ала, за жалост, никой не е откликнал до този момент.

За предстоящата книжка, която трябва да излезе към края на септември, сме събрали съвсем малка част от парите, които са неообходими, за да излезе; общата сума, потребна за издаването му, е 700 лв., а ние имаме едва 150 лв.

Ако някой има възможност да подпомогне финансово излизането на списанието, моля да се обади на координатите, дадени на ето този адрес.

imageТова написах там. Тази е истината, това е реалното състояние. Някой ще каже: срамота, безсрамник, за такива мизерни пари да прави въпрос - та какво са тия жалки и нещастни 700 лева?! Наистина, може би в нечии очи изглежда така, но имайте предвид, че това е третата за тази година книжка; значи за първите две ние, същите тия хора, двамата, сме дали (с малка подкрепа от няколко други хора) вече 1400 лева, които са нас са немалки пари. А третия брой иска още 700 лева, ето че ние се виждаме принудени да молим за помощ в тажи нелека ситуация. За отбелязване е, че от първите три книжки с малки изключения книжарите изобщо не са ни се издължили, т.е. приходите са толкова нищожни, че изобщо е срамно да се говори за тях.

Хора всякакви, нека всеки разбира апела ми както иска, според своите представи и ценности. Аз не мога да влияя на това кой как възприема думите ми. Само едно нещо искам да отбележа: че моят морал не ми позволява да бъда нечестен...

(Забележка: Искам в тази връзка да отбележа, че едномесечната благотворителна акция за спасяване на списание ИДЕИ, която се състоеше в това, че на посетителите на блога бяха предложени с отстъпка 50% (!!!) книгите на неговия автор, завърши днес, като хората, които са си поръчали книги в тази "промоционална афера", са числом и словом 2 (двама). Това все нещо означава! Отбелязвам го само като факт. Не като упрек...)

Може би тъкмо ИДЕИ е твоето списание?


image  


Тагове:   моя,   моля,   наглост,   изход,   безсрамие,


Гласувай:
0



1. анонимен - CqyFasfLW
24.05.2011 19:37
No more s***. All posts of this qluaity from now on
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!