Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2195306
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
28.08.2010 22:58 - Партизаните у нас имат сериозна заслуга за рухването на фашизма, защото са изяли невероятно количество сирене и кашкавал по мандрите!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 613 Коментари: 0 Гласове:
0



Партизаните у нас имат сериозна заслуга за рухването на фашизма, защото са изяли невероятно количество сирене и кашкавал по мандрите! imageПрочетох току-що един хубав и смислен коментар под заглавието Станишев и партизаните!, чийто автор Деян Михайлов пише ето тези прочувствени и напълно верни - а те са верни, защото са прочувствени! - думи:

Всъщност нашенските партизани имат сериозна заслуга за рухването на фашизма, защото за няколко години изяждат невероятно количество сирене и кашкавал от мандрите, изпиват и бая вино под дебелите горски сенки. А това си е сериозна диверсия в тила на нацизма. Сигурно затова и Хитлер в последните си дни в бункера не яде почти нищо – българските партизани са опоскали всичко. Вечна слава!

Прочетете непременно неговата кратка статия, заслужава си, но аз тук не мога да не приведа и нейния край (за да го прочетат и читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ):

Ако другаря Станишев иска да свали ГЕРБ, най-добре да започне да вършее по мандрите. Симпатизантите му пък да престанат да ходят на работа, нека стоят под сенките в горите, да си разказват вицове, да щипят младите социалистки и да пият вино. Като свършат сиренето и кашкавала, като няма кой да им работи на тия от ГЕРБ, ще дойде часа на победата. Тогава антифашистите, партизаните, Станишев, ще излязат от горите и ще поведат държавата към светли бъднини! Само един истински партизанлък ще ни избави!

Моя милост там добави само следния коментар, та да се знае от всички истината за това какво се е случило всъщност при Жабокрек:

В интерес на истината комунистите ("партизаните") при Жабокрек някога, в онова време, са атакували и избили ранени немски войници, защото там е имало болница (почивна станция); техният "подвиг" е равносилен на военно престъпление по всички конвенции на световното военно право; да бъдат убивани ранени, беззащитни и невъоръжени войници е престъпление. А у нас тия комунистически бетонни тикви честват срамното си деяние като "велик подвиг", безсрамници такива!  



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!