Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2193492
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
09.08.2010 18:38 - Щом Петър Стоянов постигна това - къща за 2 милиона "евра" в Сан Тропе - то какви ли пък чудесии е постигнал Гоце Първанов?
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 947 Коментари: 1 Гласове:
1



Щом Петър Стоянов постигна това - къща за 2 милиона "евра" в Сан Тропе - то какви ли пък чудесии е постигнал Гоце Първанов? imageТази сутрин попадам на информация с интригуващото заглавие Кой е съсед на Бриджит Бардо в Сен Тропе? Той е! в един сайт и се зачетох. Ето какви интересни факти открих там:

Петър Стоянов здраво е подплатил старините си, докато се подвизаваше на „Дондуков“ 2. Тези дни се разбра, че той е горд собственик на вила във френския курорт Сен Тропе. Тесни се оказаха нашите курорти за апетитите Стоянови, друго си е да живееш на френската Ривиера.

Този и още един слух броди упорито из Пловдив. Според близки до бившият първи това е станало възможно не без участието на мастит френски бизнесмен, който по времето, когато Пешо беше президент е успял да завърти солидна далавера в страната ни.

Защото, какво друго обяснение може да има факта, че имението на Петър Стоянов струва цифром и словом 2 (два) милиона евро…

В Сен Тропе Петър Стоянов е съсед по имот с Бриджит Бардо. Той вероятно ще живее на Френската Ривиера само през лятото, а след това ще отсяда в дома си в Лондон.

Това е. Някои явно доста добре са осребрили привързаността си към свободата и демокрацията. Впрочем, в първата седмица след 10 ноември 1989 г. моя милост заедно с тогавашния пловдивски адвокат Петър Стоянов и още неколцина други основахме "Клуб за демокрация", който скоро стана ядро на пловдивското СДС. Моя милост изобщо не е напреднала в имуществено отношение оттогава досега, напротив, постоянно дегенерира, а други, виждате, излязоха късметлии. Братчето на Петър Стоянов пък в ония знаменателни времена беше най-скромен редактор в университетското вестниче на университета, в който аз бях асистент по философия; днес знаете кой е, предполагам? Ами той сега е просто български евродепутат от управляващата, естествено, партия и още по-скромен собственик на телевизия ЕВРОПА. Хахал да са му тия успехи и да процъфтява още повече в идващите бъднини!

А моя милост в целия си идеалистически идиотизъм е гласувала за такива като Петър и Емил Стоянови, ех, за кой ли още не е гласувала моята наивна милост? Гласувала е все за такива, които използваха демокрацията като асансьор за издигане в звездните висини, а пък после биха шута на такива идиоти като мен, които с гласа си ги туриха там, където изобщо не е трябвало да припарват никога.

Както и да е де, моите разочарования в случая са страничен момент. Важното е че Петър Стоянов е толкова преуспял че да си пече кльощавия задник тъкмо в Сан Тропе, щото иначе няма друго достойно за задника му море, на което той може да си пече кльощавия задник. Само френското море е достойно, види се, за пешовия кльощав задник. Но както и да е де, човекът си е заслужил да си пече задника в Сан Тропе, пък ний, дето от наивност го направихме туй, дето е сега, нека да си продължаваме да лапаме мухи...

imageНо ето че тази сутрин ми мина през акъла една странна мисъл, дето съм я турил и в заглавието, а именно: щом Петър Стоянов постигна това - къща за 2 милиона "евра" в Сан Тропе - то какви ли пък чудесии е постигнал Гоце Първанов? Сигурно он, пернишкиот оправен момък, е спечелил, съвсем заслужено, впрочем, още по-големи благинки. Щот му се падна да царува в много по-проспериращи времена в сравнение с Пешко. Явно не е само пушката му за 50 000 "евра" единствена негова придобивка от президентстването. И мезонетчето на Манджуков явно не е единствената му облага, нито пък рогата на знаменития козел-архар! Дали пък наш Гоце вече не е собственик на огромно имение в град "Комсомолск на Амур", а, как сметате вие, а, скажите, таваришчи?!

Е, да не го подценяваме наш Гоце, он не е толкова прост да иде в някакъв си там "Комсомолск на Амур"; за неговото ниво най му отиват Бахамските острови или Хаваите; те днес другарите за по-малко едва ли ще се продадат. Хубавото е, че заради гоцевите постижения моя милост няма да се срамува и черви, защото не е гласувала и никога няма да гласува за него. Ама утехата е малка де, щото други, не по-малки идиоти от мен са гласували пък за него; идиоти у нашенско, у Българско, колкото щеш, виж, умните, разумните, свестните са кът...  


Тагове:   къща,   какви,   Гоце,   Стоянов,   милиона,


Гласувай:
1



1. анонимен - еваала
24.08.2010 13:10
браво на нашите президенти
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!