Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2173610
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
09.08.2010 18:39 - Он, нашият (п)Резидент Гоце Първанов, е самоходна двукрака реклама не само на АЕЦ "Белене", но и на другите руски енергийни проекти
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 470 Коментари: 0 Гласове:
0



Он, нашият (п)Резидент Гоце Първанов, е самоходна двукрака реклама не само на АЕЦ "Белене", но и на другите руски енергийни проекти imageПопадам тази сутрин на кратък коментар под заглавие "Путинизмът е в нас - тук всички пътища водят към Белене" с автор Иво Инджев, който е толкова верен, че ме принуди да реагирам и да наруша намерението си поне за малко да спра да се отдавам на политически анализи; ето ивоинджевия коментар, който е кратък, но затова пък, казах, напълно верен, и също така под него можете да прочетете и моя коментар; правя всичко това, за да помогна колкото мога, или поне малко, за разпространението на истината из нашите родни предели; в които, впрочем, истината изобщо не се цени, напротив, из нашите родни предели се цени предимно и само лъжата:

“Галъп интернешънъл - България” измерила, че 55 на сто от българите искат АЕЦ “Белене” да бъде завършена. Само 11 процента били против. Изследването е поръчано от в. “Класа”, където днес, 1 август 2010 г., в централните новини на Би Ти Ви, препоръчаха да го прочетем.

Каква верига от “случайности”!

Андрей Райчев, един от собствениците на агенцията, “случайно” е съдружник на олигарха Красимир Гергов в осъществяването на проекти за голф игрища. Гергов “случайно” е съсобственик на Би Ти Ви и “случайно” притежава в. “Класа”. Двамата “случайно” са близки на президента Първанов. А той “случайно” се натиска да услужи на Путин и е нещо като самоходна реклама на АЕЦ “Белене.”

Не е случайно, че тук няма конфликт на интереси. Защото те се преплитат и допълват. Може да е противозаконно, но е закономерно. Такава е волята на безволевите хора, които населяват тази територия, която случайно все още се нарича България.

На което моя милост нямаше начин да не реагира; ето какво написах там, в блога на Иво Инджев:

Този израз, а именно "Първанов е нещо като самоходна реклама на АЕЦ “Белене”" е чудесен и напълно верен; той, или по-скоро он, нашият (п)Резидент, е самоходна двукрака реклама не само на АЕЦ "Белене", но и на другите руски енергийни проекти, той е също така ходеща двукрака реклама на руските интереси в България изобщо.

Той е ходещ двукрак пълномощник на Русия по управлението на Задунайская, и то тъкмо в периода, в който страната ни уж е член на ЕС, което е истински скандал: Русия благодарение на продажници на същинския български интерес като него превърна България в унило пасящ, невчесан, беден и презрян руски троянски кон в Европейския съюз и в НАТО!

imageАла какво друго да очакваме, та друго изобщо не можеше да се случи, щом като допуснахме агент на ДС, филиал на КГБ, да стане държавен глава на България; ченгето-президент направи това, което е правило винаги: предаде българския държавен интерес на господарите си в Кремъл. Той това може, за това е обучен, друго той съвсем не може, а пък нещо добро и изгодно за самата България да направи не само че не може, напротив, то е пълен абсурд, то е непредставимо за човешкия разсъдък.

А пък че путиновите креатури, като се почне от Гоце, лъжат постоянно и друго освен да лъжат не могат, то това си се знае, то си е в реда на нещата и изобщо не е чудно; и че лъжат също си е напълно в реда на нещата; лошото обаче е, че има идиоти из Нашенско, които се поддават на нескопосаните им ченгесарски номерца, че се връзват на лъжите им - ето това е най-лошото...  


Тагове:   Нашият,   Гоце,   АЕЦ,   ОН,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!