Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2196986
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
09.08.2010 18:26 - Някой срам ли го е поне малко заради това, че сме се превърнали в страната на лъжата?!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 340 Коментари: 0 Гласове:
0



Някой срам ли го е поне малко заради това, че сме се превърнали в страната на лъжата?! imageИво Инджев е написал хубава статия със заглавие Комунизмът ни отива, спете спокойно, лъжци!, която ви съветвам непременно да прочетете. Там между другото прочетох и това, с което статията му свършва:

Кметът Лечков отрече да е показвал среден пръст на столични полицаи и думите му се приеха на вяра срещу думите на униформените. Но няма как и едната, и другата страна да говори истината.

Кой лъже и на кого му пука, особено след като най-популярният политик, министър Цветанов, демонстрира извънредна привързаност към невинността на сливенския кмет? По този начин той посочи като лъжци пътните полицаи, но не ги санкционира.

Истината отново е престанала да има значение у нас. Така беше много години, с изключение на онези „шантави времена“, когато хората пееха по площадите „Комунизмът си отива“. Колко прав беше Васко Кръпката, че си отива. Не е казал, че си е отишъл. Пък и ни отива да ни лъжат, щом търпим.

На тия правдиви думи нямаше как да не реагирам, ето какъв коментар добавих и аз там:

Така е, ний сме страната на лъжата, което се символизира и доказва от това, че държавен глава ни е изпечен лъжец - Гоце Първанов. Една страна, която много години търпи президент да й е доказан лъжец, няма как да не е страна на лъжата. И забележете: след като много пъти лъга целия народ, че не е бил сътрудник на ДС, в един момент си призна, че е бил, с което де факто си призна, че ни е лъгал, но не добави, че се срамува, напротив, каза, че се гордее че е бил агент на ДС.

Което означава, че се и гордее, че най-нагло ни е лъгал, и плю в лицето ни, понеже добре знае, че ще продължаваме да търпим доказан лъжец да ни е държавен глава. Това е. Нямам какво повече да добавя. Всичко е до болка ясно и противно...

И така, някой срам ли го е поне малко заради това, че България е страната на лъжата, което пък е предпоставка, както отбелязва и г-н Инджев, всички, абсолютно всички, от Царя до пъдаря, да ни лъжат, и то постоянно, безнаказано, тъпо, нагло, арогантно, безчувствено, безсрамно?  


Тагове:   малко,   срам,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!