Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2174424
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
27.02.2010 17:42 - Крайно време е българската наука и образование да бъдат прочистени от агентите на ДС и от некадърниците!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 1162 Коментари: 0 Гласове:
0




imageУважаеми гости на блога на колегата А.Грънчаров! Нека му благодарим, че самият той храбро и самоотвержено изпълнява дълга си да се бори с тоталитаризма, атеизма, човешките глупост и мерзост. За това години наред тровеха живота му, но той устоя.

Неговите колеги от ИФИ, СУ и ВТУ (не всички, разбира се) няма да се спрат пред нищо докато не прочистят блатото. Другарите агенти на ДС или Партийната номенклатура смятат, че всичко им се полага по право, че могат да мачкат останалите и да разпространяват собствената си „мерзост на запустението“.

Докато ние искаме да бъдем европейски учени, те дори не знаят (или им е по-удобно) какво са Магна Харта на евроуниверситетите и научните институти и Болонското споразумение за науката и образованието, по което България е страна. Най-лошото е, че другарите искат винаги да получават това, което не заслужават. Спомнете си, че Сатаната бе изхвърлен от истински биващото (на религиозен език: небесата на емпиреума) лично от Всевишния и бене Елоим (синове Божии) в най-низшето битие.

Той се промъква при нас ту като атеист, ту като инквизитор или фундадаменталист, ту като агент на 2-ро или 6-то управление на ДС или простак-селяндур и виждаме, че задните му части са червени като на павиан или гибон. Скоро ще излязат досиетата на ВАК, който справедливо се закрива като азиатско-тоталитарен орган!

Стига бе, „другари“! Но пасаран! Не пройдет! Даже руските учени отказват да имат работа с Косевци и Продановци, които си мислят и мечтаят за СССР. Ето и новината: Предстои 2-ро гласуване на европейския Закон за развитие на академичните кадри, после Закон за Висшето образование. Демократичен Закон за БАН, поправки в Закона за Средното образование. Къде ще отидете, другари-агенти и некадърници, щом не искате да сте европейци? Май ви остават само Северна Корея, Иран и Либия. Докога ли!?

На евромислещите и учените, които се борят с тиранията и простотията: успех на всички! Напред, европейци!

Написа: доц. Стефан Пенов

Вижте също и: Представяне на книжка втора (първа за 2010 г., февруарска) на списание ИДЕИ


Тагове:   образование,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!