Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2195581
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
27.02.2010 17:46 - Безсрамниците не мирясват в наглостите си, а ний продължаваме да търпим...
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 1167 Коментари: 0 Гласове:
2




imageТелевизия PRO BG бе допусната (или поканена?) в дома на бившия социален министър Емилия Масларова – с камера, с репортер. С пряко включване. Защо? Отговорът е очевиден – за да се защити обвинената от прокуратурата в присвояване на 11 милиона. Това е разбираемо. Както е разбираемо, че Масларова демонстрира обида и гняв, търсейки съчувствие за стреса, на който е подложена. В разговора акцентира постоянно върху здравословните проблеми, които шумът около нея причинява на близките й, както и на самата нея. На упреците за луксозния й начин на живот в медиите отвърна, че всъщност била само “гиздава”, както казвала майка й.

По мое скромно зрителско мнение обвинената госпожа най-вероятно е ядосала масовия зрител с опита си да представи своето твърде впечатляващо недвижимо имущество като най-обикновен дом на едва ли не обикновен гражданин – нещо, което, по думите й, всеки българин има след определен трудов стаж. Тук направо си представям полета на чехъла на някой неин набор срещу екрана – ние, за разлика от онзи иракчанин, който се прочу с хвърлената обувка по американския президент Буш в Багдад, замеряме само телевизорите си. По-далеч не стигаме...

Прочетох горните думи от тук: Масларова се гизди край вилата на Живков, което ме накара да реагирам така:

Майчице, истина ли е и това?! Нима изобщо е възможно?! Дали г-н Инджев пък не си го е съчинил, дали пък не се просто шегува?! Да се ощипя ли, та да разбера на кой свят съм изобщо?! Нима наистина е направено такова интервю, а?! Леле, значи просто "гиздава" била, а пък "домът" и бил като на "най-обикновен трудов човек"?!?!?!?!?

Ако е истина всичко написано по-горе, ако се е случило това интервю, то показва нещо безкрайно важно: че комунистическата и комуноидно-мафиотска върхушка изцяло се е откъснала от реалностите на живота - и е загубила всяко чувство, особено пък чувството за срам или поне свян. Това е не друго, а жесток психиатричен феномен. Тия са неспасяем случай. Дали някога изобщо ще могат да разберат колко са жалки в цялата си парвенюшко-селяндурска комунистическа натруфеност?!

Сега вече нищо не може да ме учуди, като разбрах как се държи тая нахалница Масларова; вече не мога да се учудя от това, че нашият толкова "социално-справедлив" Президент си има пушка за не знам колко си десетки хиляди долара, но въпреки това не престава най-сълзливо да ни призовава да дадем жълтите си стотинки за "бедните дечица и сирачета"!!! Безсрамникът му неден, същият, дето така подличко се кръсти пред камерите в Храма на Великден и на Рождество!!!

Който не знае що е комунистическа наглост в екстремна форма, да погледне що правят Гоце Първанов, Масларова, Серьожка Дмитрич и цялата остальная свинщина, заради която не само сме най-бедни в Европейския съюз, ами и сме най-унизени!!! А сме най-унизени, щото сме най-търпеливи, щото ако не бяхме толкова търпеливи, отдавна щяхме да сме скочили и с голи пръсти щяхме да сме им доказали, че така повече няма да продължава!

Ала ний си търпим и ето, даже операторът на тоя сълзлив репортаж с Масларова не се е сетил да си събуе обущата и да замери мазната и лъжлива Масларовица!!! Както и никой няма да се сети след някой и друг ден да зафърли обущата си по Гоце Първанов, който най-лицемерно ще се кръсти пред Храма на Великден, нищо че е атеист!!!

Ала какво значи тук някакъв си Бог, когато телевизионните камери така приятно жжужат, че сърце немирно, гоцевото, не се удържа да не се прекръсти?!

Вижте също и: Представяне на книжка втора (първа за 2010 г., февруарска) на списание ИДЕИ



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!