Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2196105
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
21.02.2010 11:02 - Сигнал на гражданин за измами, във връзка с който поставя и наболелия въпрос за терора на мобилните оператори спрямо клиентите им
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 723 Коментари: 0 Гласове:
0




imageСлужителите на Виваком (vivacom) в Ловеч — Поля Красимирова Цанкова и Галина Станева — са телефонни измамници!

Обаждат се на възрастни хора и им предлагат „подарък“, който уж им се полагал като клиенти на фирмата, но нищо не споменават, че за този така наречен подарък се заплаща месечна такса по време на телефонният разговор. Когато отидете да си вземете “подаръка“ без никакво обяснение ви предлагат да преподпишете договора за старата услуга, която ползвате - и ви набутват в ръцете “подаръка“, който уж ви се полагал. Обаче като погледнете новия договор, с който си мислите че продължавате стара услуга, виждате още един договор, който е за „подаръка“.

Именно за това те избират за своя мишена възрастни хора, които не са в състояние да разберат всичко в тези договори. Поведението на тези служителки е повече от нагло. По нищо това не е по различно от телефонните измами, които се случваха скоро. Даже дори са по лоши от тях защото са узаконени от държавата.

Бойко Борисов щял да пресече телефонните измами, но повече ми се струва че ще разчисти терена от ония дребни мошеници за да го предостави на телеком мошениците, които смучат милиони. Предупредете възрасните си родители да не подписват нищо в клоновете на Вивател - за да не станете жертва на подобни телефонни измамници. Знайте, че закона не е на ваша страна и така е направен, че алинеите под него го обезсмислят напълно.

Решението: българският парламент да приеме закон, който да принуди тези телекоми да променят договорите с клиентите си така, че да има шанс да се откажеш в някакъв срок ако сметнеш че си жертва на измама. Докога ще ги търпим тези измамници да ни ограбват. И какви са тези автоматични преподписвания на съществуващи договори. Това прилича повече на крепостничество отколкото на договор на равноправни партньори. Според сега съществуващите закони е по лесно да се разведеш отколкото да се откачиш от някой неизгоден за клиента договор с Мтел, Виваком или Глобул.

Горното написа: Ползвател  



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!