Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2193005
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
21.02.2010 11:08 - Новина номер едно за деня и за годината: в неочакван пристъп на честност Президентът Първанов си призна, че е на страната на бандитите и на октопода!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 639 Коментари: 0 Гласове:
1




imageПрезидентът Гоце Първанов явно е задълбочил до крайност неадекватността си спрямо реалностите, а нищо чудно и съвсем да е мръднал, подобно на своята дружка от службите на ДС Филчев. Доказателство за това твърдение е последното интервю на "мълчащия красавец" от Сирищник, който днес проговорил, и то така, че всеки нормално мислещ човек няма как да не възкликне: "Где го удрят, где се пука!?".

Щото, ако си спомняте, Гоцето беше призовано от наглеца Костов да се разграничи категорично от бандитите - и да подкрепи започналата от правителството война срещу октопода. В споменатото интервю Президентът Гоце Първанов повтаря мот-а-мо (дума по дума) всички идиотизми на адвоката на мафията Филчев, с което де факто се нареди в една редичка, или рамо до рамо с тия, с които винаги е бил: с бандитите, с мафията, с комунистическата руско-българска-ченгесаро-кагебистка олигархия! Гоце, поздравявам те за честността: никога по-честен не си бил, нищо че иначе си си голям лъжльо де, и това не може да ти се отрече!

Е, верно, прецака те оня наглец Костов, хвана се на въдицата му, ама поне накрая на кариерата си показа известна чест, и - макар че всичко се дължи само на така задълбочилото се твое психично разстройство! - най-накрая изплю камъчето, та поне да си отидеш с олекнала съвест. Щото вече наистина требе да си идеш от поста, който орезили така, драги ми Гоце, както само ти можеш, а сега пък вече мина всяка граница!

Тук вече не мога да се въздържа да не възкликна: имаме си Президент-бандит, поздравявам ви, скъпи ми дами и господа, хаирлия да ви е! Он сам си го призна днес, вярно, в пристъп на бяс, предизвикан от наглеца Костов, вярно, в пристъп и прилив на особено буйно умопомрачение, но все пак си го призна! Бравос, Гоце, заслужаваш сам да си окачиш един орден "Стара планина", окачи си го, аз те награждавам, заслужи си го с днешната издънка!

Поздравявам те, мой любимецо, скъпи ми таварищ Гоце, ти днес ме възхити като никога досега. Щото, водейки се според поговорката "Гузен негонен бяга!", се самоизбличи така, както никой друг не можеше да те изобличи. Никой, само ти можа да постигнеш тоя разгромяващ спрямо собствената ти кариера резултат. Закопа се завинаги, край, дойде финита ла комедия, драги ми Гоце, сега и да плачеш, и да не плачеш, се тая: прецака те злодеят Костов така, както и в най-злокобните си сънища не си го сънувал! Ашколсун!

imageИ тъй, тоя умен наглец Костов успя да постигне желания и така точно пресметнат резултат: хитрата сврака Гоце сама с двата крака да се насади в блатото, от което излизане вече няма. И още два-три други заека уби с един куршум тоя злодей Костов, ама засега няма да се разпростирам по тоя въпрос; някой друг път може. Ей, голям играч бил тоя Костов бе, да прецака така гадно най-формено ченге от ДС, каквото и Гоце, и то така, че по-добре изобщо не може да се пожелае!

Бравос, Костов, мама му стара, умен си поне толкова, колкото си и нагъл, ама както и да е де, простено да ти е: постигна перфектен резултат! Гросмайсторски изигра партията най-сложен шах-мат, немам думи, тоя твой ход ще се запише в историята един ден, помнете ми думата: това е висш пилотаж в политиката!!!

А сега вече е ред да се задейства с твърда сила процедурата по импийчмънт, щото е нечуван и нетърпим скандал държавният глава на една европейска държава да е рамо до рамо и в комбина не с кой да е, а тъкмо с октопода, с бандитите. И сам да си признава това без капчица угризение, вярно, превъртял е, вярно, прави туй признание в жесток пристъп на бесовщина и на умопомрачение, ала това също е допълнително основание за искане на импийчмънт: не може държавен глава на една страна да е лице с явни психични отклонения, които го правят негоден да изпълнява служебните си задължения.

Ако сега Гоце не си иде, значи пред цял свят ще се разбере, че самите ние толкова сме мръднали, че не схващаме, че лудо създание като Гоце ни е президент. Сега разбрахте ли, драги ми дами и господа, защо наш Гоце не го канят на посещение в никоя нормална държава по света?! Е, ако изключим Узбекистан, Киргизстан, Виетнам и Северна Корея, никъде другаде не го канят, разбрахте ли сега защо е това?

Признавам си, по-хубав празник за българската демокрация от днешния ден отдавна не е имало. Днес е "Тодоровден", Гоце, туй е денят на твоя патрон бай ти Тодар, голема символика има в това, да знаеш, че точно в тоя ден психически рухна така, че направи простотията, която днес си направил! Даже вече и в ловните резиденции на бай ти Тодаря няма да можеш да се излежаваш, ами заедно с Филчев нищо чудно да ви натикат в Карлуково, та да си търкате гърбовете в банята на лудницата. То и това не е малък резултат, макар че подлостите, които сте направили в годините, са за доста по-страшно наказание. Но както и да е, Бог се е смилил над вас, като ви е пратил лудост, та да може само той после да ви съди - щото земен съд май едва ли може да раздае докрай и да накаже подобаващо мръсотийките, които сте сторили.

imageЕй, пиша това, а сам се питам: дали тия наглеци Филчев и Гоце не се преструват само че са луди, а?! За да отърват пандиза, дали не играят тая роля, какво ще кажете?! Леле, туй е изцяло в стила на КГБ и ДС - нищо чудно да изпълняват някаква обща инструкция за измъкване, брях да му се не види?! Леле, и тия не са за подценяване, ще знаете! Ама да видим де, ако требе, ще им извикаме четворна психиатрична експертиза от Америка даже, и ще ги изловим в поредната мерзост! Няма отърване де, Гоце, не се престаравай чак толкоз де!

Хайде лека ви вечер, драги посетители на тоя блог, чийто автор днес преживява такъв празник, че още сега отива да си купи бутилка хубаво вино - за отбелязване на този толкова хубав ден на българската демокрация! Наздраве на всички! И сполука, и победа в битката с октопода да си пожелаем! Издънката на Гоце е първата спечелена битка, остават обаче още, и тях ще спечелим: дължни сме! Началото обаче е добро и знаменателно! Наздраве още веднъж!  


Тагове:   номер,   едно,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!